Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Χαρταετοί της Καρδιάς!!!

Φίλοι μου, ελάτε να "πετάξουμε" όλοι μαζί τους χαρταετούς της καρδιάς μας  για την "Πρωτοβουλία για το Παιδί".  Για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και έχουν την ανάγκη όλων μας.  Τώρα πια ξέρουμε πολύ καλά ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,  και όσο πιο πολλοί ενώσουμε τα χέρια γι΄αυτό το σκοπό, τόσο πιο ψηλά θα φτάσουν οι χαρταετοί μας!!!


Με αυτά τα λόγια μας καλεί η Μπέττυ μας να ενωθούμε για να πετάξουν οι χαρταετοί μας ψηλά και να φτάσουν μέχρι την Βέροια.... εκεί που για άλλη μια φορά μικρά παιδιά μας έχουν ανάγκη!!!!

Και 1/1/2015 Οι χαρταετοί μας αρχίζουν να πετούν...  μια και ανακοινώνεται και επίσημα πια η Δράση "ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"  από το δικό μου blog και από την Δράση Ελληνίδων bloggers


Στις 15/1/2015 η Μπέττυ φεύγει νωρίς από κοντά μας.... 
ήθελε να φτάσει ΕΚΕΙ που μόνο η αγάπη έχει θέση, για να υποδεχθεί μόνη της τους "Χαρταετούς της".....
Η Θλίψη γίνεται δύναμη και την ώρα του αποχαιρετισμού  όλες οι φίλες της της δώσαμε την υπόσχεση πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΊ"


Οι δημιουργίες μου γιαυτή την Γιορτή Αγάπης είναι:Ένα παραμύθι.... για ένα πολύχρωμο χαρταετό!!!!

Ο αϊτός του Ρήγα!!!!
Καλό σου ταξίδι Μπέττυ........

Τα κουρέλια της ψυχής μου...
Ο αϊτός του Μίμη πετά.....

Χαρταετοί..... πάνω από την πόλη!!!!
Πετώντας χαρταετούς....

Τα τσερκένια!!!!


Μερικά έργα μου ακόμα γίνονται με την συντροφιά των φιλενάδων μου που με αυτό τον τρόπο θέλησαν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση του ονείρου..... τα έργα αυτά δεν θα τα φιλοξενήσω στις δικές μου δημιουργίες αλλά στις συλλογικές.... εδώ όμως θα φιλοξενήσω την δημιουργία της Δήμητρας που τήρησε την υπόσχεσή της στην Μπέττυ...Η Υπόσχεση της Δήμητρας!!!


Η Γιορτή της Αγάπης ύστερα από συνεννόηση με τον πρόεδρο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί κ.κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο κανονίζεται να γίνει το τριήμερο 13/3 - 15/3/2015 στο Δημαρχείο της Βέροιας....   και η Μαρία Βιλλιώτη  φτιάχνει την Αφίσα για την εκδήλωση...


εγώ φτιάχνω την πρόσκληση....


και αποφασίζω πως και η Μπέττυ πρέπει να είναι "ΕΚΕΙ" σε αυτήν την εκδήλωση... έτσι φτιάχνεται ένα καρτελάκι που θα συνοδεύσει όλες τις δημιουργίες!!!!


Αυτή η Έκθεση ήταν μαγική.... είχε κάτι το διαφορετικό από όλες τις άλλες, αυτό τουλάχιστον διαπίστωσαν όλες οι φίλες bloggers που βρέθηκαν εκεί... και η αγαπημένη όλων "Αχτίδα" γράφει:  Ήταν ..κάτι διαφορετικό αυτό το μπαζάρ φίλοι μου, μία..γλυκόπικρη γεύση από συναισθήματα..

Η παρουσία της Μπέτυ μας ολοφάνερη σαν ένα ονειρικό πέρασμα ψυχής επάνω σε όλες μας..συγχρόνως ένα μικρό πανηγύρι αγάπης , φιλίας , συγκίνησης και προσφοράς.

Οι "ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ" μας πέταξαν.... έφτασαν ψηλά πολύ ψηλά εκεί που η Μπέττυ μας είχε ονειρευτεί και θέλω να πιστεύω πως το ξέρει και είναι ευτυχισμένη γιαυτό.....

όλοι οι υπόλοιποι όμως τώρα που η έκθεση είναι παρελθόν δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα παιδιά, αυτά τα παιδιά με τα υπέροχα φωτεινά μάτια....


αυτά τα παιδιά που μας δείχνουν ....


αυτά τα παιδιά που έγραψαν για εμάς αυτό το υπέροχο παραμύθι - Αντίδωρο, που μπορείτε να το διαβάσετε αν πατήσετε εδώ ή εδώΕυχαριστώ από καρδιάς όλους όσους βοηθήσατε για να γίνει αυτή η έκθεση.... όλους όσους βρεθήκατε εκεί.... όλους όσους δεν θα ξεχάσετε ποτέ τα ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...