Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Καλλιστεία Χειροποίητης Κούκλας...

Οι Φίλες μας " Αντωνοπουλίτσες οι Χρυσοχέρες" πάντοτε βρίσκονται σε αναζήτηση δημιουργικών ιδεών , στιγμή δεν ησυχάζουν, λεπτό δεν αδρανούν, πως θα μπορούσαν άλλωστε, αφού οι ανάγκες των παιδιών, που στηρίζει αποκλειστικά τοΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ  ΙΔΡΥΜΑ είναι καθημερινές και αδιάλειπτες….
Επεξεργάστηκαν πολλές ιδέες, συσκέφθηκαν και κατέληξαν....   Κούκλες !!! Χειροποίητες κούκλες !!! Σε αυτά τα καλλιστεία μπορούν να λάβουν μέρος  "Χειροποίητες Κούκλες"  χρηστικές ή διακοσμητικές, κούκλες ζωγραφιστές ή κούκλες κόσμημα, κούκλες από κουρέλια ή  μετάξια, κούκλες πλεκτές με βελόνες ή βελονάκι, κούκλες από χαρτί ή από μέταλλο, κούκλες από πηλό ή από ξύλο, κούκλες από ανακυκλώσιμα υλικά ή από οτιδήποτε άλλο υλικό χρησιμοποιεί ο καθένας, γιατί είναι σίγουρο ότι όλες με την παρουσία τους σε αυτή την οργάνωση θα προσφέρουν μεγάλη ανακούφιση στην προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

Οι Συμμετοχή μου σε αυτή την έκθεση ξεκίνησε με ένα πίνακα Mixed Media...


με τις κουκλοκολοκύθες και συνεχίζεται.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...