Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

10 Χρόνια "Πρωτοβουλία για το Παιδί"

Πέρασαν 10 χρόνια από την ημέρα που μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων κάνει σκοπό ζωής της την διάσωση εγκαταλελειμμένων, κακοποιημένων, βαριά παραμελημένων και ορφανών παιδιών..... Πέρασαν 10 χρόνια από την γέννηση του οργανισμού "Πρωτοβουλία για το Παιδί"



Βέροια


7 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στο παζάρι. Αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι που πήραν την πρωτοβουλία για να ομορφύνουν τη ζωή των παιδιών που ξέχασαν πολλοί. Αξίζεις και εσύ που συμμετέχεις τόσο ενεργά
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτεινή παρουσία η δράση του και άξια η παρουσία τους. Καλή επιτυχία στην εκδήλωση. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε αυτούς που είχαν την αρχική ιδέα , σε όσους την έκαναν πράξη και όσους την στηρίζουν μέχρι σήμερα με όποιο τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχωμαι Βικυ μου να μπορει για πολλα πολλα ακομα χρονια να κανει το εργο αυτο η πρωτοβουλία και οι ανθρωποι που το στηριζουν με οποιον τροπο μπορούν που ενας σημαντικος για την προσφορα του εισαι και εσύ αγαπημενη μου φιλη..μακαρι να μπορει να βοηθαει οσο περισσότερα παιδια γίνεται..
    Καλή επιτυχεία στην όμορφη προσπαθεια..!!
    καλο σου ξημερωμα αγαπη μου φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σε όλους και καλή συνέχεια !!!
    Κάθε επιτυχία στο παζάρι !!!
    Τα φιλιά μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα κολλητή, η Πρωτοβουλία για το Παιδί εσένα πρέπει να σε κάνει...κορνίζα! Έχεις προσφέρει και θα προσφέρεις τόσα πολλά μα..είσαι τόσο δοτικός άνθρωπος που για σένα είναι φύση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...