Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η κολοκύθα..... που έγινε ΑΓΑΠΗ!!!!

Αρχές Σεπτέμβρη και η Αριστέα ζητά να βάλουμε μπροστά ξανά τις μηχανές, να πάρουμε οτιδήποτε στα χέρια μας και να του αλλάξουμε τα φώτα!!!!

Ωχ αποκλείεται.... δεν προλαβαίνω σκέφτηκα αρχικά, ο πειρασμός όμως μεγάλος και κάτι καλοκύθες που μου έκλειναν το μάτι με ανάγκασαν να βάλω μπροστά για την συμμετοχή μου στον διαγωνισμό!!!!  

Η κολοκύθα είχε φτάσει σπίτι μου εδώ και καιρό, μαζί με αρκετές ακόμα, δώρο της Άννας από το Νευροκόπι..... όμως αλλού απασχολημένη δεν έλεγα να ασχοληθώ μαζί της, λίγο όμως πριν να σφυρίξει η Αριστέα την λήξη του διαγωνισμού την έβαλα πάνω στον πάγκο εργασίας....


την πάντρεψα με την γυψόγαζα....


την αστάρωσα.....


και αφού γενικότερα της άλλαξα τα φώτα....




ακριβώς στο παρά πέντε, την έστειλα στον διαγωνισμό!!!! 

Σας ευχαριστώ όλους όσους της δώσατε την ψήφο σας και την ανεβάσατε στην δεύτερη θέση, ευχαριστώ και την Αριστέα για την τόσο όμορφη διοργάνωση του Άλλαξε το #2 !!!!


Και καλά ο διαγωνισμός τελείωσε, τώρα η κολοκύθα τι θα γίνει???? θα κατέβει στην αποθήκη????  Όχι βέβαια..... καλλιστεία έχει η γειτονιά, γιατί να μην πάει και μέχρι εκεί να  δοκιμάσει την τύχη της.... "Έκθεση - Καλλιστεία  χειροποίητης κούκλας" γράφει η αφίσα, 




τώρα που έμαθε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ποιος την σταματά.......







48 σχόλια:

  1. Βίκυ μου, εγώ σε ευχαριστώ και για τις δύο σου συμμετοχές αλλά και τη στήριξη σου στο Άλλαξέ το!
    Το ότι ήταν εξαιρετική η μεταμόρφωση φάνηκε κι από τα σχόλια και τη βαθμολογία!.
    Και δεν ήταν μόνο ότι άλλαξες μια κολοκύθα σε χρηστικό αντικείμενο αλλά το έκανες και με πολύ όμορφα χρώματα!
    Θαυμάζω την ικανότητα σου στη γυψόμαζα...κάτι που δεν τολμώ ως τώρα να δοκιμάσω...Ίσως στο μέλλον!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες τώρα.... χαρά μου μεγάλη η συμμετοχή στο Άλλαξε το, και πραγματικά με χαρά θα περιμένω και το Νο 3!!!!! Η γυψόγαζα είναι ένα πολύ εύκολο υλικό που μαζί του μπορείς να φτιάξεις χίλια πράγματα.... τόλμησε το και θα την λατρέψεις!!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για καλή & δημιουργική εβδομάδα!!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ μου άρεσε το έργο σου!!!
    Καλή εβδομάδα

    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό ειναι ...Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια !!!! χαχαχα...
    υπεροχα ,πολύ όμορφο Βικυ μου .. καλή επιτυχία
    Μπραβο και για την προσφερα σου ...
    καλή εβδομαδα να εχετε ...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα την καημένη τι να την έκανα???? τόσους μήνες περίμενε στην αποθήκη, πάλι στην αποθήκη να την έστελνα???? Στα καλλιστεία λοιπόν μήπως βρεθεί κανείς να την πάρει στο σπίτι του..... να γλυτώσει την αποθήκη!!!!! ΠΟλλά φιλιά Ειρηνάκι!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Βικούλα και οι 2 κολοκύθες σου ήταν υπέροχες!
    Ελπίζω να σκίσει ΚΑΙ στα καλλιστεία!!! Τώρα που πήρε φόρα, άντε να τη μαζέψεις!!!
    ;-)
    Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα, γλυκιά μου! Φιλάκια πολλά-πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω τώρα που άρχισε να τρέχει από διαγωνισμούς σε καλλιστεία, να βρεθεί κανείς να την σπιτώσει!!!!!χα!χα!χα! Πολλά φιλιά Συριανάκι μου!!!!!

      Διαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχα Μπα σε καλό σου! Εσύ δεν προλαβαίνεις??????? Εσύ "αποκλείεται"??????
    Θαρρώ πως αυτές τις λέξεις μόνο... ακουστά τις έχεις!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά σου, κορίτσι με τη λουλουδένια καρδιά και τα χρυσά χέρια!
    Καλημέρες κι αγκαλιές και θαυμασμός και περηφάνεια (τα αφήνω στα σκαλιά του παλατιού σου κι σε έχω στην καρδιά μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορινάκι μου γλυκό και αγαπημένο πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης είμαι, ανακατεύομαι με πολλά και τελικά πραγματικά δεν προλαβαίνω, γιαυτό αυτές τις λέξεις τις ξέρω πολύ καλύτερα από όσο νομίζεις!!!!! ΠΟλλά πολλά φιλιά και μια τεράστια αγκαλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Η πριμαντονα σου μου έκλεψε την καρδιά μόλις την είδα, γιαυτό και την ψήφισα.
    Της εδωσες και πολύ ωραίο όνομα.
    Καλή επιτυχία στα καλλιστεία.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγάπη και εγώ σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και την ψήφο σου!!!! Όσο για το όνομα ολόκληρη καρδιά κρατούσε πως να την έβγαζα!!!! Πιστεύω και στα καλλιστεία να έχει καλή τύχη!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  7. Μα είναι για πασαρέλα κι όχι για την αποθήκη !!!!
    Καλή επιτυχία λοιπόν στα καλλιστεία !!!!!
    Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό της έλειπε να κλειστεί στην αποθήκη...... ας την καημένη να δοκιμάσει την τύχη της και στα καλλιστεία!!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  8. Βίκυ μου χάνω επεισόδια.!
    Καταρχάς χρόνια πολλά γιά την καλή μας Δημητρούλα.Το οδοιπορικό σου στην Βόρειο Ελλάδα, πολύ ωραίο και χορταστικό. Ηταν σαν να είμαστε και μεις εκεί.Ε, ζηλεύουμε λίγο ,αλλά όλα δεν μπορούμε να τα έχουμε.
    Και τώρα στην Αγάπη. Τις άξιζαν τα βραβεία που πήρε.Και τώρα θα θέλει και στα καλλιστεία να διαπρέψει.Η Estrella που ακολούθησε την Αγάπη στα καλλιστεία ποιά είναι? Γιά αδελφή της μου μοιάζει η μήπως κάνω λάθος.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν πολυάσχολη γιαγιά λογικό είναι να χάνεις επεισόδια μια και εγώ η γυριστρούλα άρχισα να ρίχνω βροχή τις αναρτήσεις για να τα προλάβω όλα!!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου για την Δήμητρα!!!! Η Αγάπη φυσικό ήταν αφού έμαθε στους διαγωνισμούς και στις διακρίσεις να θέλει και καλλιστεία, που να την κρατήσεις τώρα μέσα στο σπίτι!!!!χα!χα!χα! Όσο για την Estrella θα παρουσιαστεί στην επόμενη ανάρτηση, βλέπεις δεν πήγε και τόσο καλά στον διαγωνισμό!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  9. Μα τι υπέροχη μεταμόρφωση !!! Η νεράιδα νονά του παραμυθιού, έκανε την κολοκύθα άμαξα για την Σταχτοπούτα κι εσύ νεράϊδα Βίκυ την απίθανη κολοκύθα σου, την έκανες πανέμορφη κούκλα για τα καλλιστεία !!! Τη λάτρεψα....!!!! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανέμορφη δεν την λες, μια όμως και διακρίθηκε μια φορά είπε να το ξανά τολμήσει!!!! Ελπίζω να την λατρέψουν και στα καλλιστεία αλλιώς την βλέπω άστεγη!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  10. Ξετρέλανε το κόσμο με τα νάζια της και τα τσαλίμια της!!! :)) Είναι πάρα πολύ όμορφη και μου άρεσε γιατί ήταν πρωτότυπη η κατασκευή! Τώρα που την είδα νεγκλιζε κατάλαβα πως και οι λεπτομέρειες είναι απο γυψόγαζα. Πιάνεις στα χέρια σου απλά πράγματα και υλικά και φτιάχνεις αριστουργήματα!! Φιλιά πολλά Βίκυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάνα μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν είναι τόσο πολύ όμορφη η κολοκύθα μου μάλλον τα χρώματα είναι που την έκαναν εντυπωσιακή!!! Για την γυψόγαζα τι να πω, είναι κάτι που το αγάπησα πολύ μια και μαζί του έκανα πολλά πράγματα, μετά όμως ερωτεύθηκα τον πηλό και το εγκατέλειψα.... που και που όμως το θυμάμαι και το ξανα χρησιμοποιώ!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  11. Εξαιρετική ιδέα, τέλειο το αποτέλεσμα!
    Φιλιά πολλά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βίκυ μου, μου θύμησες τη Σταχτοπούτα με τη νεράιδα με το μαγικό ραβδί.
    Έτσι άγγιξες κι' εσύ την κολοκύθα και τη μεταμόρφωσες σε κούκλα στην κυριολεξία. Δικαίως πήρε τόσους ψήφους. Καλή επιτυχία και στα καλλιστεία!!!!
    Σε φιλώ και σου εύχομαι μια υπέροχη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καιροί δύσκολοι Φιλία μου και όντως χρειάζονται μαγικά ραβδάκια για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη!!!! Ελπίζω η ΑΓΑΠΗ να τα πάει καλά στα καλλιστεία και να βρει ένα σπίτι για να στεγαστεί!!!! >Ευχές για όμορφη και δημιουργική εβδομάδα!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ειλικρινά πες μου ,ένα άσημο ,"φτωχό " αντικείμενο που θα πέσει στα χέρια σου και δεν θα βγει κουκλίστικο !!! Πανέμορφη η κολοκύθα σου Βίκυ ,τώρα και στην πρώτη θέση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ πολύ Ολυμπία μου για να μπορέσω να φτιάξω κάτι χρήσιμο και ωραίο ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα διάφορα παζάρια!!!!! Μακάρι όλες οι κούκλες που θα πάνε στα καλλιστεία να μπορέσουν να πουληθούν για να δώσουν μια σημαντική βοήθεια στο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ. Τα φιλιά μου και την Αγάπη μου!!!!

      Διαγραφή
  14. Το πάντρεμα των δύο υλικών έβγαλε υπέροχο αποτέλεσμα και δίκαια βραβεύτηκε η ψηλόλιγνη κούκλα σου!! Καλή επιτυχία και στη συνέχεια!!
    Ειναι κουκλα η κούκλα σου!!
    Πολλά φιλάκια! Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου όπως είπα και στις άλλες κοπελιές προσπαθώ με απλά υλικά να φτιάξω πράγματα που θα βοηθήσουν!!!! Ελπίζω και οι κούκλες να πάνε καλά και να καταφέρουμε για άλλη μια φορά να βοηθήσουμε το Αντωνοπούλειο!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  15. Αχαχαχα! Ντουγρού για τα καλλιστεία η κούκλα σου! Μα δεν είσαι μόνο ζωγράφος, είσαι καλλιτέχνης γενικότερα Βικάρα μου! Καλή σταδιοδρομία να έχει η Αγάπη σου :) Φιλάκια :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ζωγράφος είμαι μα ούτε και καλλιτέχνης.... προσπάθειες κάνω μπας και καταφέρω με όποιον τρόπο μπορώ να βοηθήσω αυτούς που έχουν ανάγκη ότι και όπως το φτιάχνω!!!! Καλή σου μέρα Πετράδι μου!!!!

      Διαγραφή
  16. Αυτή η κολοκύθα κάτι μου θύμιζε εμένα!!! Καλό της ταξίδι για τα καλλιστεία !!
    Καλή μας συνάντηση στα έδρανα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σου θύμιζε παιδί μου????? Ελπίζω να έχει καλή τύχη εκεί που θα πάει!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  17. Τώρα που έβαλε πλώρη για τα καλλιστεία ποιος την πιάνει την κούκλα σου. Η μεταμόρφωση της κολοκύθας Βίκυ μου εξαιρετικά ομορφη και καλοδουλεμένη, έχεις γίνει σούπερ στον πηλό και στη γυψογαζα,τα χεράκια σου κάνουν θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονάχα Κατερίνα μου με την φόρα που πήρε, μην το σκάσει από τα Καλλιστεία και τραβήξει για αλλού!!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  18. Σκέτη γλύκα η κουκλίτσα σου , με ωραίο φόρεμα!!! Μπράβο Βίκυ μου!!! Είμαι σίγουρη ότι στα καλλιστεία θα βγει πρώτη . Ποια μπορεί να συναγωνιστεί την ομορφιά της ?......
    Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα στα καλλιστεία θα υπάρχουν ασύγκριτα ομορφότερες.... το θέμα είναι να καταφέρουν όλες να αποκτήσουν ένα δικό τους σπίτι, για να μπορέσουν να βοηθήσουν το ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  19. Η κολοκύθα που έγινε αγάπη είναι καταπληκτική σαν εσένα!
    Φιλια πολλα και την αγαπη μου ολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η αποθέωση της κολοκύθας.
    Πήρε σάρκα και οστά
    και μάλιστα έχοντας απόλυτη γνώση της γοητείας της
    ποζάρει υπεροπτικά
    απέναντι σε όλους εμάς τους συνηθισμένους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες ρε παιδί μου ύφος η κυρία??? και να σκεφτείς ότι ούτε την πρώτη θέση πήρε στον διαγωνισμό ούτε στα καλλιστεία πήγε ακόμα!!!! Ψώνιο μεγάλο η κυρία!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  21. Την βάφτισες κιόλας ε; Και τι όνομα!!!
    Εντάξει, το ξέρεις πως την αγάπησα με την πρώτη ματιά. Έχει τα αγαπημένα μου χρώματα. Και βλέποντας τα στάδια της μεταμόρφωσής της, δεν μπορώ παρά να σε συγχαρώ ολόψυχα!
    "Η κολοκύθα που έγινε σταρ" δια χειρός Βίκυς. Σαν παραμύθι μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω Μαριώ μου αφού θα πάει στα καλλιστεία έπρεπε να αποκτήσει όνομα!!!! Της λέτε όμως ότι είναι σταρ και την ψώνισε η κοπέλα!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  22. Πω πω!
    Αγνώριστη έγινε η κολοκύθα από τα μαγικά σου χέρια...
    Πανέμορφη η Αγάπη σου και νομίζω πως θα διεκδικήσει μια θέση που θα της αξίζει στα καλλιστεία !!!
    Κάτι φτιάχνω κι εγώ για τη Δράση μας....
    Καλημέρα με έμπνευση και καλά αποτελέσματα στα καλλιστεία!!!!!
    Πολλά φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ολα αυτά που διαβάζω αναρωτιέμαι αν έγιναν στην γειτονιά μας! Οχι ότι θα έπαιρνα μέρος αλλά να ...μία ενημέρωση θα ήταν καλό θα ήμουν αμέτοχη αλλά μέσα στο κλίμα.Η δις Αγάπη φλογερή και ψιλόλιγνη δικαιούται μετά την διάκριση να δοκιμάσει την τύχη της και άλλού.Είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσει την καρδιά κάποιας άλλης κυρίας και θα στολίσει τον χώρο του νέου της σπιτιού!! Είσαι φοβερή πάντως είσαι παντού κάνεις τα πάντα με φοβερή ταχύτητα και με πολύ αγάπη και μεράκι!! Ενα φιλάκι και μία αγκαλιά έτσι για ένα γλυκό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα είναι να αφήνει διαγωνισμούς και καλλιστεία τόσο όμορφη που είναι? Μπράβο Βίκυ μου! Καλή επιτυχία και στα καλλιστεία κούκλας! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...