Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Οι χαρούμενοι χαρταετοί!!!!

 Μια φορά και έναν καιρό πάνω σε μια χαρτοπετσέτα ζούσαν δύο χαρούμενοι χαρταετοί... 

ο κοκκινούλης 




και ο κιτρινούλης!!!!



Αν και ήταν καθηλωμένοι.... ήταν ανέμελοι και χαρούμενοι μέχρι την στιγμή που στα αυτάκια τους έφτασε η είδηση.....

θα είναι το θέμα μιας Γιορτής Αγάπης 

που θα γίνει στην Βέροια για την "Πρωτοβουλία για το παιδί""!!!!

- Κιτρινούλη, πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε έναν τρόπο να φτάσουμε μέχρι την Βέροια... πρέπει να καταφέρουμε να πάμε σε αυτή την γιορτή!!!
- Μα τι είναι αυτά που λες Κοκκινούλη, εμείς είμαστε οι χαρούμενοι χαρταετοί μιας μικρής χαρτοπετσέτας, δεν μπορούμε να πετάξουμε... 

- Εγώ όμως επιμένω πρέπει να πάμε σε αυτή την γιορτή.... θα είναι πολύ όμορφα, θα συναντήσουμε πολλούς χαρταετούς, έλα Κιτρινούλη σκέψου κάτι...

Οι δύο χαρούμενοι χαρταετοί έπεσαν σε βαθιά σκέψη, έπρεπε οπωσδήποτε να βρουν ένα τρόπο να φτάσουν στην Βέροια... και γιατί δεν ήθελαν να χάσουν την γιορτή, και γιατί ήταν σίγουροι πως η κυρία που έμενε σε αυτό το σπίτι δεν θα τους έβγαζε ποτέ μέσα από μεγάλο κουτί που ζούσαν μαζί με όλες τις άλλες χαρτοπετσέτες....

Η σκέψη θέλει χρόνο και οι μικροί χαρταετοί δεν τον είχαν.... η κυρία μπήκε στο δωμάτιο εκείνη ακριβώς την στιγμή, άνοιξε το μεγάλο κουτί και πήρε την χαρτοπετσέτα τους στα χέρια της....

Τότε ο κοκκινούλης και ο κιτρινούλης  άρχισαν να την παρακαλούν 

- Σας παρακαλούμε... μην μας βάλετε ξανά στο κουτί, είναι τόσο σκοτεινά μέσα εκεί, και εμείς είμαστε δύο χαρταετοί που θέλουμε να βλέπουμε τον ήλιο... δεν αντέχουμε στο σκοτάδι..

- Α όχι δεν θα ξαναμπείτε στο κουτί, εσείς φεύγετε από εδώ.... θα σας βάλω επάνω σε αυτή την άσπρη πάνινη τσάντα και θα σας στείλω σε μια γιορτή...


Οι χαρταετοί δεν πίστευαν στα αυτάκια τους.... η κυρία είχε μάθει για την γιορτή των Χαρταετών!!!!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά τους όταν η κυρία πήρε κόλλες και πινέλα και άρχισε να τους κολλά πάνω στην πάνινη τσάντα...
Οι μικροί χαρούμενοι χαρταετοί καθόντουσαν ήσυχα ήσυχα και απολάμβαναν την επαφή τους με το ύφασμα... τραβούσαν με τα ρουθούνια τους την μυρωδιά της κόλλας... καμάρωναν που τα χρώματα τους έγιναν πιο έντονα από το μακιγιάζ που τους έκανε η κυρία με τα perlen pen... και σκέφτηκαν πως και η κόκκινη κορδελίτσα που βγήκε από ένα άλλο χάρτινο κουτί θα ήταν το ίδιο χαρούμενη με αυτούς μια και θα τους συνόδευε σε αυτή την μεγάλη γιορτή!!!

Decoupage σε ύφασμα

Δεν κατάλαβε κανείς πόση ώρα πέρασε, όταν όμως άστραψαν τα φλας οι χαρούμενοι χαρταετοί φούσκωσαν από υπερηφάνεια μια και από εδώ και εμπρός δεν θα ήταν μέσα στο σκοτεινό κουτί με τις χαρτοπετσέτες, αλλά θα στόλιζαν μια πάνινη τσάντα....

Πάνινη τσάντα με Decoupage






75 σχόλια:

  1. Γράφεις... ΄΄ Αφήστε ένα σχόλιο... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη ΄΄ και ερωτώ εγώ τώρα... ΄΄Πόσο πιο καλύτερη μπορείς να γίνεις?
    Τι χαρά μου έδωσες που άκουσες με τα αυτιά της ψυχής σου τους δυό μικρούς χαρταετούς και δεν τους ξαναέκλεισες στο σκοτεινό κουτί!!! Τα συγχαρητήριά μου για την υπέροχη κατασκευή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα μπορείς να γίνεις καλύτερος....αρκεί να σου λένε την αλήθεια και εσύ να ακούς!!!! Σε ευχαριστώ!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  2. Σήμερα μαθαίνω για πρώτη φορά ότι μπορεί να γίνει decoupage σε ύφασμα.Τι μαθαίνει κανείς πρωί πρωί...Μπράβο,Βίκυ,κι ευχαριστώ για τις νέες τεχνικές που μας δείχνεις.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.... έτσι δεν έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι??? Decoupage στο ύφασμα γίνεται... αλλά δεν πλένεται!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
    2. Να κάνω μια παρεμβαούλα;
      Επειδή έχω κάνει αρκετές δημιουργίες ντεκουπάζ με ύφασμα, αν χρησιμοποιήσεις κόλλα και ακρυλικά για ύφασμα όλα πλένονται, αλλά στο χέρι και στους 30 βαθμούς το πολύ. Στο πλυντήριο είναι καταστρόφικ! Το έκανε μια φίλη μου και χρειάστηκε να επέμβω και να τη φτιάξω ξανά τη μπλουζίτσα! :)))
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ για την παρέμβαση..... εγώ πρώτη φορά έκανα decoupage σε ύφασμα και νομίζω πως δεν θα το επαναλάβω!!!! Όμως εκεί που πήρα την κόλα και την τσαντούλα μου είπαν πως δεν πλένεται γιαυτό το έγραψα, ίσως ο άνθρωπος να εννοούσε πως δεν πλένονται στο πλυντήριο!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  3. ειναι χαρουμενοι και ειναι πανεμορφοι! :)
    καλημερα καλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κική μου, αυτό τους έλειπε να μην είναι χαρούμενοι.... βγήκαν από το κουτί και τώρα θα κόβουν βόλτες συνέχεια!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχη!
    Έτσι να υπάρχουν πολλά και διαφορετικά έργα στο μπαζάρ για όλα τα γούστα :)))
    Εγώ πάντως κλασικά, πίνακα έφτιαξα πάλι , αυτή τη φορά με ντεκουπάζ :
    http://princess-airis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_28.html

    Καλημέρα Βίκυ μου!
    Καλοτάξιδη κι αυτή η συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίνακα έφτιαξες και πανέμορφο μάλιστα, αλλά στην γιορτή της Βέροιας θα υπάρχουν χαρταετοί για όλα τα γούστα...μικροί, μεγάλοι,φτηνοί και ακριβοί, αλλά όλοι χαρούμενοι και γεμάτοι από αγάπη!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  5. Καλή σου μέρα καλή κυρία!!!!!!!!!!
    Μπράβο που ελευθέρωσες τους χαρταετούς και θα τους δούμε στη Βέροια!!!!
    Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνει Ρένα μου η "κυρία".... ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έτσι προκειμένου να μεγαλώσει ο αριθμός των δημιουργιών, ελευθέρωσε τους Χαρταετούς!!!! Η Βέροια έγινε σκοπός για μένα οπότε σίγουρα θα είμαι εκεί!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  6. Βικούλα μου τέλεια η τσάντα! Οι χαρταετοί θα είναι οι πιο χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι από όλους φέτος, γιατί πετούν, παίρνουν και δίνουν χαρά!
    Κατι μικρό ετοίμασα κι εγώ, σε ποια διεύθυνση τα στέλνουμε;

    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχισμένοι οι χαρταετοί.... ευτυχισμένη και η φιλενάδα εκεί ψηλά που θα τους δει να πετούν!!!! Η αποστολή των έργων σας θα γίνεται κατευθείαν στην Πρωτοβουλία για το Παιδί!!!!
      Φιλάκια πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  7. αχ!δεν σε προλαβαινουμε πια....εχεις....πεταξει πολυ ψηλα.....χιχι!
    να εισαι καλα....
    και ποσο ντρεπομαι...που ..δεν εχω ακομα ξεκινησει...
    ..εχω ..αδειασει.....συγνωμη.....συγνωμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έταξα στην Μπέττυ Ιριδούλα μου πως θα πετάξω τους χαρταετούς της ψηλά... το ελάχιστο που μπορώ να κάνω γι αυτήν!!! Λόγοι ντροπής δεν υπάρχουν.... ούτε συγνώμης φυσικά, μας φτάνει η θετική σου ενέργεια!!!!! Την αγάπη μου σου στέλνω και τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  8. κατι ετοιμασα κ γω να δουμε ποτε θα τελειωσει ελπιζω εγκαιρα...ολο τρεχω κ δεν φτανω αλλα που θα παει θα φτασω ...γνωριζεις αβν στο μπαζαρ θα παρουν μερος κ συλλογοι ή σχολεια,η περιφημη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...? ή μονο δικη μας συμμετοχη εχει γιατι η πολη ειναι μικρα θελω να κανω κατι ακομα αλλα δεν ξερω αν με παιρνει...ή θα ναι πολλα για μια επαρχειακη πολη....καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου με χαρά θα περιμένω και την δική σου συμμετοχή!!!! Δεν γνωρίζω αν θα συμμετέχουν και άλλοι εκτός από εμάς στην "Γιορτή" της Βέροιας.... τα έργα μας πάντως θα χρησιμοποιηθούν και για τα επόμενα bazaar της Πρωτοβουλίας, οπότε μπορείς να φτιάξεις ότι και όσα θες!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  9. Καλή σου μέρα καλή κυρία!!!!!!!!!!
    Μπράβο που ελευθέρωσες τους χαρταετούς και θα τους δούμε στη Βέροια!!!!
    Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλες φορές αφήνω σχόλιο και χάνετε, τώρα βλέπω ότι βγήκε δυο φορές!!!
    Ετοίμασα κάτι ακόμη, έλα να τα πάρεις!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές τις μ@@@@@@@ κάνει ο blogger και μου έχει σπάει τα νεύρα.... αλλά δεν μας σταματά, οι αετοί θα πετάξουν ψηλά... πολύ ψηλά!!!! Τα πήρα τα έργα σου!!!! Φιλιά και πάλι!!!!

      Διαγραφή
  11. Ποιος είπε ότι τα παραμύθια δεν είναι και για τους μεγάλους; Καλό ταξίδι στους Χαρταετούς! Πολλά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι καλέ δεν είπε κανείς ότι οι μεγάλοι δεν θέλουν παραμύθια.... δεν είδες πόσα χρόνια μας παραμύθιαζαν!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  12. Καλοτάξιδοι και αυτοί οι χαρταετοί σου Βίκυ!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να έχουν καλό ταξίδι και στον προορισμό τους να σκορπίσουν χαρά Δεσποινάκι μου!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  13. Τώρα να σου πως πως ήξερα οτι γίνεται decoupage σε ύφασμα, ψέματα θα σου πω και δεν το θέλω!
    -Διάβασα και τα πιο πάνω σχόλια σχετικά με το πλύσιμο και κατατοπίστηκα, η άσχετη!-
    Βικούλα μου, είναι ειλικρινά θαυμάσια η τσάντα! Κραυγάζει αισιοδοξία και ελπίδα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ εγώ το ήξερα αλλά βαριομουν να το κάνω.... τώρα και αυτό στο παιχνίδι!!!! Φιλιά Συριανάκι μου!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Είναι αετοί , είναι ντεκουπαρισμένοι σε τσάντα και είναι υπέροχοι !!!!Τρέχα φιλενάδα μου να προλάβουμε !!! Εμένα περιμένεις θα μου πεις ανάσα δεν παίρνεις !!!Σ΄Αγαπάω στο είπα !!!!! Φιλιά από κοντά το Σάββατο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέχω.... και πιστεύω και πως θα προλάβουμε και πως καλά θα πάμε!!!! Και εγώ σ΄αγαπώ και θέλω να πιστεύω πως το ξέρεις!!! Πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  15. Βίκυ μου γειά σου.
    Ητσάντα σου είναι απίθανη!Ωραία χαρούμενα χρώματα,ωραία σχέδια.Μπράβ.ο σου.Γιά κανε καμιά ακόμη .Να μην πάει ο κοκκινούλης και ο κιτρινούλης στη Βέροια χωρίς τα ταίρια τους Ηκοκκινούλα και η κιτρινούλα θα ζηλεύουν αν δεν πάνε και αυτές .
    Φιλάκια πολλά.



    Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα δεν το πιστεύω, μου ζητάς δηλαδή να ζευγαρώσω τους χαρταετούς???? τι άλλο θα μου ζητήσετε να κάνω!!!χα!χα!χα! Τσαντούλα μπορεί να κάνω και άλλη, αλλά δεν θα έχει επάνω κιτρινούλες και κοκκινούλες!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  16. Mιά χαρά βολευτήκανε οι χαρούμενοι χαρταετοί στην πάνινη τσαντούλα και θα δώσουνε χαρά και σε όποια την αποκτήσει στη γιορτή της αγάπης στη Βέροια!!! Μπράβο Βίκυ για τις εμπνεύσεις σου, τις πανέμορφες δημιουργίες σου και την αδάμαστη θέλησή σου να πετύχει η υλοποίηση του ονείρου της Μπέττυς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το ξέρεις καλά εδώ και πολύ καιρό πως το όνειρο της Μπέττυς θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να το εκπληρώσω!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  17. Για να δούμε που αλλού θα κάτσουν οι χαρταετοί σου γιατί είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο σκαρώνεις!!!!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άλλη μια όμορφη Δημιουργία !!!
    πολύ όμορφη .....φιλάκια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ... αλλά δεν είναι και κάτι το σπουδαίο !!!! Πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  19. Γεμάτη γλύκα και ομορφιά και αυτή σου η δημιουργία Βίκυ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδική η χαρτοπετσέτα αλλά το θαύμα της το έκανε.... ομόρφυνε την τσαντούλα!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  20. Τι όμορφη που έγινε η τσαντούλα σου!!!!
    Μπράβο!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πανέμορφη έγινε η τσάντα Βίκυ !!!!
    Καλοτάξιδη !!!! Φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βρήκε τόσους θαυμαστές!!! Μακάρι να ισχύσει το ίδιο και στην Βέροια!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  22. Πολύ όμορφη η τσάντα σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θεική!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο Βίκυ..........αυτό δεν το περίμενα! Ντεκουπάζ σε ύφασμα; Δε παίζεσαι!!! Καλά, αυτές οι χαρτοπετσέτες ήταν φοβερές, έτσι; Ευτυχώς που τις πρόλαβες πριν πάνε στα σκουπίδια.... Φιλιά και καληνύχτες και καλή συνέχεια αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Decoupage σε ύφασμα, που σίγουρα μπορούσε να γίνει και καλύτερο!!! Η τσαντούλα καλή και χαρούμενη έγινε και ελπίζω να βρεθεί κάποιος να την αποκτήσει στην Βέροια... όσο για τις χαρτοπετσέτες, πραγματικά ήταν τύχη που τις πρόλαβα!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  24. Πανέμορφη τσαντούλα, χαρούμενη όπως ταιριάζει στο γλυκό πέταγμα των χαρταετών!!!!Φιλάκια και μια γλυκιά αγκαλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο το παιχνίδι με τον χαρταετό ένα παιχνίδι πολύχρωμο... ένα παιχνίδι συναγωνισμού και χαράς!!!! Πολλά φιλιά φιλενάδα μου!!!!

      Διαγραφή
  25. Αχ τι καλή που είναι αυτή η κυρία που που έδωσε χαρά σε αυτούς τους υπέροχους χαρταετους!!και να φανταστείς Βίκυ μου οτι και μένα η επόμενη ιδέα μου ηταν να κάνω μια τσάντα με αετούς .Ειναι υπέροχα όλα σου τα έργα να είσαι καλά!!!!!!!!πολλλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω ότι σύντομα θα δούμε και την δική σου τσαντούλα με τους χαρταετούς της... είμαι σίγουρη πως θα είναι πολύ ιδιαίτερη!!!! Πολλά φιλάκια Μεταξία μου!!!!

      Διαγραφή
  26. Δεν σε πιστεύω Βικάκι!!!Τι σκέφτηκες πάλι; Πολύ έξυπνη αλλά και ωραία ιδέα!!! Καλά οι χαρταετοί θα φτάσουν στα μαλακά στη Βέροια!!! Καλή επιτυχία σε όλο αυτό το μεγάλο που πρόκειται να γίνει εκεί!!! Καλή συνέχεια και σε σένα γιατί ξέρω πως δεν θα σταματήσεις εδώ!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είπε και η Αριστέα πιο πάνω, σε τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να υπάρχουν έργα για όλα τα γούστα, έτσι φτιάχτηκε η τσάντα.... όσο για την συνέχεια, είναι νωρίς να σταματήσω από τώρα!!!! Φιλιά πολλά Κικίτσα μου!!!!

      Διαγραφή
  27. 'Εχεις φοβερές ιδέες...πολύ όμορφη έγινε και η τσαντούλα με τους χαρταετούς!!!!!!!!!!!!!
    Οι δικοί μου από σήμερα...στεγνώνουν....έχει και τόση υγρασία....ελπίζω να είναι έτοιμοι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Θα σε ειδοποιήσω.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ φιλενάδα μην μιλάς για υγρασία, δεν αντέχω άλλο μου έχει κάνει την ζωή δύσκολη..... και όλα μου τα κόκαλα πονούν και οι δημιουργίες δεν στεγνώνουν.... τα πάντα έχω επιστρατεύσει για το στέγνωμα... καλοριφέρ, ηλεκτρικές σόμπες,μπιστολάκια, αερόθερμα, χαμός γίνεται στο σπίτι!!!! Θα περιμένω με χαρά και τους δικούς σου χαρταετούς!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  28. Υπέροχη εγινε η τσαντούλα!!! ότι εχεις φτιάξει μέχρι στιγμής είναι το ενα καλύτερο απο το αλλο! Μπραβο Βικυ μου! Φιλια πολλα! κ καλη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα μου σε ευχαριστώ.... συνεχίζω, ψάχνοντας τι άλλο μπορεί να χρειάζεται να φτιαχτεί!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  29. Έλα Βίκυ μου να πάρεις κι άλλον έναν χαρταετό!!!!φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και έχεις δίκιο Βίκυ μου ότι όσο μεγαλώνουμε κάτι μαθαίνουμε παραπάνω, έτσι λοιπόν και εγώ σήμερα χάρη σε αυτή την τόσο όμορφη τσαντούλα έμαθα ότι γίνεται και ντεκουπάζ σε ύφασμα.Να σαι καλά κορίτσι μου και πάντα να μας μαθαίνεις ωραία πράγματα.Η συμμετοχή σου με αυτήν την τόσο όμορφη τσάντα θα καταπλήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας έμαθα και τίποτα σπουδαίο.... Η Αριστέα μάλλον το ξέρει καλά το θέμα, εγώ μία απλή προσπάθεια έκανα που απλά πέτυχε!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  31. Βικυ τι τελοια ιδεα ειναι αυτη!!! Τι υπεροχη παρασταση και ποσο χαρουμενη!!!
    Να εισαι παντα καλα!!! Ελπιζω να μπορεσω να ερθω να γνωριστουμε και απο κοντα
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου θα χαρώ να καταφέρεις να έρθεις.... είναι υπέροχο να γνωρίζεις τα άτομα με τα οποία επικοινωνείς διαδικτυακά!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  32. Εκτός από τους ομορφους χαρταετους που ήθελαν να πανε στην γιορτή ... φιλεναδα εγώ θα σταθώ και στην μκρή τους ιστορια-παραμυθι...που με εκανε και γέλασα...βέβαια η μεταβαση τους απο την χαροπετσετα στην πανινη τσαντα με έκανε να τους λατρέψω... τι να πω...!!! μονο υποκλίνομαι στην ιδέα..!!!!! να σε έχει ο θεός καλά.. και να προσέχεις να σου ξημερωσει μια ομορφη μερα ...φιλακιααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρέα με κάτι γιαγιάδες που λένε παραμύθια κάνω.... και κόλλησα και εγώ!!!!χα!χα!χα! τι να κάνω Ρουλάκι μου η ανάγκη παρουσίασης της τσάντας με έκανε να φτιάξω παραμύθι!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια.... και μην φοβάσαι,αντέχω!!!!!

      Διαγραφή
  33. Ο κιτρινούλης και κοκκινούλης είναι απλά καταπληκτικοί !!! Τόσο πολύ κεφάτοι που θα παρευρεθούν και αυτοί στο όμορφο πανηγυρι της χαράς!! Να'σαι καλά, Βίκυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φόρεσαν τα καλά τους... τρελάθηκαν από την χαρά τους και κίνησαν για την Βέροια!!!! Πολλά φιλάκια Πεπίτα μου!!!!

      Διαγραφή
  34. Bonjour Vicky,
    J'ai découvert "Les cerfs-volants du coeur" grâce à notre amie commune commune, Marie-Anne. Je vis en Grèce depuis un an et grâce à elle j'ai découvert de bonnes adresses pour faire du "découpage" moi aussi. C'est aussi Marie-Anne qui m''a parlé de la possibilité de participer aux bazars organisées par les blogueuses grecques en confectionnant de petites créations. Je ne suis pas encore aussi habile que notre amie mais je souhaite me lancer et j'enverrai à Beroia au début de la semaine un petit cadre à photo qui évoque un cerf-volant. Si tu veux en avoir une première idée tu peux le voir sur mon blog: "Maria & Achilleas", http://caurokea.blogspot.gr
    Ton sac est vraiment réussi et j'ai ainsi appris que l'on pouvait utiliser des serviettes sur du tissu. Le motif est aussi vraiment joli.
    A bientôt. Porte toi bien!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bonjour et merci !!!! Le petit prince aimait toutes les doses volonté joie dans un enfant Veria !!!! Bon mois !!!

      Διαγραφή
  35. Καλησπέρα. Καλώς σε βρίσκω. Ελπίζω να είσαι καλά. Καλή χρονιά , με υγεία , αγάπη, ευτυχία, ωραίες και όμορφες στιγμές και ότι επιθυμείς και επιθυμούμε. Μου λείψατε πολύ πολύ . Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι εδώ ,μετά από τόσους μήνες. Φιλούθκια

    υγ-όμορφοι και καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι καλώς ήρθες και πάλι στην συντροφιά μας!!! και εσύ μας έλειψες και ελπίζω να μην σε ξαναχάσουμε!!!! Καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  36. Εμ σαμπού, εμ κοντίσιονερ, δυο σε ενα. Ετσι και εσυ φιλεναδα,-και παραμυθού και απιαστη δημιουργος!!!! Μου αρεσε το ντεκουπαζ στο υφασμα!!
    φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουμε φιλενάδα μου.... και τρία και τέσσερα σε ένα αν χρειαστεί, αρκεί να πετύχει ο σκοπός!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...