Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Σπίτι μου.... σπιτάκι μου!!!!

Πάει καιρός τώρα  που η αγαπημένη φίλη   Νικολ  ανέλαβε την εκδήλωση με τίτλο "Σπίτι μου...σπιτάκι  μου που θα γίνει τον Φεβρουάριο  στην Αθήνα  για λογαριασμό του  Αντωνοπούλειου Ιδρύματος της  Πάτρας!!!!

Διάφοροι  προσωπικοί λόγοι  με έκαναν να αργήσω  να κάνω ανάρτηση  για αυτή την εκδήλωση.... Ο καιρός όμως έφτασε  και έτσι δύο κρεμάστρες  με mixed media  είναι έτοιμες να πάρουν την θέση τους  δίπλα στα υπόλοιπα  έργα που έχουν  σταλεί για αυτόν τον σκοπό, δεν είναι κάτι σπουδαίο είναι όμως κάτι που σίγουρα χωράει σε κάθε σπίτι....




Νικόλ μου σε εσένα  που οργανωνεις την εκδήλωση  και στο Αντντωνοπούλειο  εύχομαι από καρδιάς Καλή επιτυχία!!!!!


21 σχόλια:

  1. Παράδειγμα προς μίμηση Βίκυ μου η δημιουργικότητά σου, τα υπέροχα χειροποίητα έργα που φτιάχνεις με τόση φροντίδα και αγάπη αλλά αξιοζήλευτη και η προσφορά σου, πάντα γιά καλό σκοπό , σε φορείς που κάνουν σοβαρό έργο, στηρίζοντας παιδιά που έχουν ανάγκη. Να είσαι καλά και να υποστηρίζεις, με το δικό σου μοναδικό και τόσο γενναιόδωρο τρόπο, αυτές τις προσπάθειες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτό που προσφέρει κάποιος δεν το φτιάχνει με φροντίδα και αγάπη Κλαυδία μου, καλύτερα να μην το προσφέρει!!!! Τα παιδιά που έχουν ανάγκη είναι και αυτά παιδιά του ίδιου Θεού... Όχι κάποιου κατώτερου και πιστεύω πως όλοι πρέπει να τα στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, ιδικά αυτές τις εποχές τις πολύ δύσκολες!!! Τα φιλιά και την αγάπη μου έχεις!!!

      Διαγραφή
  2. Έχετε το θαυμασμό και τις ευχές όλων μας, σ' αυτές τις κινήσεις που κάνετε Βίκυ μου! Και τα έργα σας είναι μοναδικά και καλοδουλεμένα. Είχα την τύχη να μου δωρίσει έναν παρόμοιο πίνακα η Μαρία και έμεινα άναυδη με το τέλειο φινίρισμα και τη φινέτσα του.
    Ολόψυχα καλή επιτυχία και σ' αυτή την προσπάθεια και να είστε γερές να προσφέρετε διαρκώς την αγάπη και τη φροντίδα σας. Άξιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε τέτοια προσπάθεια Μαρία μου χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Δυστυχώς οι καιροί όσο πάνε και δυσκολεύουν και δεν μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Μπραβο πολυ ομορφο Βικυ μου ...
    καλη συνεχεια ...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα παρούσα σε κάθε εκδήλωση Βίκυ και αυτό σε τιμά γιατί οι μέρες είναι δύσκολες , μακάρι όλα να πάνε καλά !!! Φιλιά και στις δυο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν με τιμά η παρουσία μου.... Όμως αυτή είμαι εγώ, προσπαθώ να στηρίζω ότι αφορά παιδίά έστω και αν οι καιροί είναι δύσκολοι και αν οι συμπεριφορές κάποιων με πληγώνουν και φυσικά με απογοητεύουν!!! Και πάλι εύχομαι καλή επιτυχία!!!! Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχες οι δημιουργίες σου Βίκυ μου οπως όλα όσα φτιάχνεις. Να είσαι καλά και να περάσεις όμορφα τις γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ!!!! Σου εύχομαι και εγω καλές και ευτυχισμένες γιορτές !!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  6. Τι κάνεις εσύ Βίκυ μου και δεν ειναι όμορφο και προσεγμενο για αλλη μια φορά η αγαπη είναι η δυναμη να προσφερεις οσο μπορεις σε καθε εκδήλωση εισαι μεσα για τα παιδιά... αυτα ειναι που χρειαζονται την αγαπη και την προστασία όλων μας... να περνας ομορφα οτι και κανεις αγαπημενη μου να μου φιλησεις την Δημητρουλα και σε σενα πολλααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλακι μου νομίζω πως μετά από τόσα Χρόνια μαλλον ξέρεις την ευαισθησία μου για όλα αυτά τα παιδιά που δυστυχώς η ζωη τους συστήθηκε μόνο με το σκληρό της πρόσωπο!!! Πολλ Φιλιά από την όμορφη Βέροια!!!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Βίκυ μου, όπως πάντα υπέροχες οι δημιουργίες σου.
    Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχα και τόσο προσεγμένα όσα φτιάχνεις Βίκυ μου!!είναι φτιαγμένα με άγάπη!!να σαι πάντα γερή και δυνατή!!!φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι μου!!!! Ότι μπορούμε προσφέρουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς<!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  9. οσο υπαρχουν ανθρωποι
    μονο ετσι μπορω να ονομασω τον πλανηττ των μπλογκς
    μπραβο για πολλα
    χαιρομαι που σε βρηκα
    καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ που έφτασες ως εδώ.... Σου εύχομαι και εγώ καλές γιορτές με υγεία!!!!!

      Διαγραφή
  10. Σπουδαία είναι και πολύ όμορφα!
    Καλή δύναμη και πολλά μπράβο για τις τρυφερές κι ευαίσθητες καρδούλες σας Βικάκι και Νικόλ μου!

    Φιλάκια αγάπης πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...