Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Γράμμα στον Άι Βασίλη....

Προς τον 

Άι Βασίλη
Οδός Χριστουγέννων 25
Λαπωνία



Αγαπημένε μου Άι Βασίλη,

Χρόνια σου στέλνω γράμμα και σου ζητώ διάφορα.... όχι για μένα αλλά για όλο τον κόσμο, όμως μάλλον μεγάλωσες πολύ και τα περισσότερα από αυτά τα ξεχνάς να τα φέρεις, ή τα γράμματα που σου έστελνα τόσο χρόνια να μην έφτασαν στα χέρια σου ποτέ, ίσως να φταίει που σου τα έστελνα με τα ΕΛΤΑ και εγώ τα έστελνα απλά και όχι συστημένα!!!!



Φέτος όμως καλέ μου Άι Βασίλη ανακάλυψα το δικό σου γραμματοκιβώτιο.... έμαθα πως όποιος ρίξει το γράμμα του μέσα σε αυτό έρχεται στα χέρια σου απευθείας γι αυτό σου γράφω πάλι τα ίδια που σου γράφω κάθε χρόνο.... με την ελπίδα πως θα πραγματοποιήσεις τα θέλω μου!!!


Ξύλινο κουτί με decoupage, στένσιλ και πατίνες



Δεν θέλω δώρα τυλιγμένα σε όμορφα χαρτιά.... ούτε ακριβά ρούχα, παπούτσια και διάφορα άλλα αναλώσιμα, γενικότερα δεν θέλω τίποτα απολύτως για μένα, δεν είναι πως τα έχω όλα, αλλά εγώ όπως είμαι, είμαι καλά.....

Θέλω  να μοιράσεις σε όλον τον κόσμο αγάπη, αγάπη πολύ, αγάπη που θα τους δώσει την δύναμη να φροντίζουν, να μοιράζονται, να υπερασπίζονται όλους όσους το έχουν ανάγκη.
Θέλω να έχουν όλα τα παιδιά του πλανήτη φαγητό, ρούχα, παπούτσια. κάτι ζεστό και ήσυχο για να πλαγιάσουν να κοιμηθούν....
Θέλω να σταματήσουν οι πόλεμοι, οι αδικίες, οι βαρβαρότητες....
Θέλω να μην υπάρχουν πια άστεγοι, πρόσφυγες, κατατρεγμένοι..... 
Θέλω να βρίσκουν όλοι ένα πιάτο ζεστό φαΐ, δεν θέλω να βλέπω τον κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια, δεν θέλω κανείς να χάνει την αξιοπρέπεια του....
Θέλω να δώσεις φώτιση σε όλους τους ισχυρούς της γης.... 





Αγαπημένε μου Αι Βασίλη, ξέρω πως σου ζητώ πολλά, όμως εσύ αν θέλεις, που σίγουρα θα θέλεις, μπορείς ακόμα να σώσεις την κατάσταση σε αυτή την γη, που όσο πάει γίνεται και χειρότερη...


Με αυτή την ανάρτηση κάνω την πρώτη μου για φέτος συμμετοχή στο 

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα μαζί για 3η χρονιά

που για άλλη μια φορά διοργανώνει η Δέσποινα και το blog της "despina's studio"!!!


25 σχόλια:

  1. Η πρώτη συμμετοχή στην αντίστροφη μέτρηση είναι η δική σου και με χαροποιεί πολύ αυτό!Μακάρι να σε ακούσει ο Άγιος για το καλό όλων μας! Το κουτί σου μοναδικό όπως όλα όσα φτιάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα μου πολύ χαίρομαι που και εφέτος διοργανώνεις την αντίστροφή μέτρηση. Σου εύχομαι καλές γιορτές με υγεία!!! Και του χρόνου!!!!

      Διαγραφή
    2. Βίκυ,το πρώτο e-mail για τους συμμετέχοντες στην αντίστροφη μέτρηση έφυγε, οπότε τσέκαρε το inbox σου!
      Αν δεν το έχεις λάβει ενημέρωσέ με!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφο κουτί. Μπράβο Βίκυ πολύ μου άρεσε. Κάποτε αλληλογραούσα με 100 άτομα, τώρα όλα σχεδόν είναι με e-mail αλλά και πάλι λατρεύω την αλληλογραφία.AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα Αριάδνη μου όλα γίνονται με τον υπολογιστή, εγώ όμως επιμένω στον κλασικό τρόπο, γράμμα φάκελος και αποστολή... είμαι βλέπεις παλαιάς κοπής, χα!χα!χα! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  3. Αντιστροφη μετρηση για τα Χριστούγεννα; Βικακι μου.. παω στις Δεσποινας να δω.. μου αρεσουν τα γιορτινα .!!
    Το κουτί σου ομορφο ετοιμο για ταξιδι....
    Και από οτι ειδα είσαι η πρωτη που το κανεις φιλεναδα.. καλη αρχή και καλη συνέχεια...σε οτι κανεις γλυκεια μου.. φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι... ναι.... έσπασα το νήμα Σμαραγδάκι μου, ελπίζω να της φέρω και γούρι και να πάει καλά η φετινή αντίστροφη μέτρηση!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  4. Να σου δώσει ο Άγιος Βασίλης ότι ποθεί η καρδιά σου καλή μου φίλη και μία ακόμη ..πανοπλία για να αντέξεις άλλα τόσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σκληρό καρύδι εγώ φιλενάδα... δεν χρειάζομαι πανοπλία, αντέχω!!! Ας κοιτάξει ο Αγιος Βασίλης να μου εκπληρώσει όλες τις υπόλοιπες επιθυμίες μου!!!!!Φιλιά πολλά αγαπημένη μου!!!!

      Διαγραφή
  5. Υποκλίνομαι στο κουτί σου!
    Για τις ευχές σου τώρα, μπορεί να μην υπάρχει Άι-Βασίλης, αλλά οι ευχές των καλών ανθρώπων πολλές φορές πραγματοποιούνται.
    Με το καλό τα Χριστούγεννα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει Άι Βασίλης.... έστω και αυτός ο χοντρούλης Santa Claus, με βοηθά αυτό να παραμένω παιδί, να φαντάζομαι και να δημιουργώ!!!! Μακάρι να εκπληρωθούν οι ευχές όλων των ανθρώπων Μαριώ μου!!!! Σε φιλώ!!!!!

      Διαγραφή
  6. Εύχομαι ο Άγιος να ακούσει την καρδιά σου και να κάνει κάθε σου ευχή και επιθυμία πραγματικότητα!
    Όσο για το κουτί τι να πω....το μαγικό ραβδί σε δράση...ότι πιάνεις το μεταμορφώνεις με αγάπη!
    Φιλάκια πολλά Βίκυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Νένα μου οι ευχές όλων μας να βγουν αληθινές!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια!!!! Φιλιά πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ας ελπίσουμε πως τώρα που βρήκες το δικό του γραμματοκιβώτιο, ο Αγιος Βασίλης θα μπορέσει επί τέλους να πραγματοποιήσει τις ευχές σου, Βίκυ μου!!! Πανέμορφο έγινε το κουτί σου!!! Καλό ξεκίνημα με την αντίστροφη μέτρηση!!!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλό που του θέλω Marie-Anne μου..... αρκετά με έχει ξεχάσει τόσα χρόνια!!!!χα!χα!χα! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  8. Μακάρι να σ΄ακούσει ο άγιος Βικούλα μου, μακάρι, αλλά... πως να τα βάλει ένας αυτός με τα τερατα που κατάντησαν το πλανήτη να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο;
    Πανέμορφο το κουτί!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αε ελπίσουμε Νικούλα μου ότι θα λυπηθεί τα παιδιά του πλανήτη ο Άγιος.... Πολλά φιλιά μαζί με την αγάπη μου!!!!!

      Διαγραφή
  9. Καλά τα έγραψες στον Άγιο Βασίλη Βίκυ μου και μακάρι να σε ακούσει μήπως και κάτι διορθωθεί επιτέλους στο κόσμο. Το κουτί σου όμορφο, βγαλμένο λες απο το εργαστήρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου αν του γράψουμε όλοι, ίσως το πάρει απόφαση να μας βοηθήσει!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  10. Μακάρι να σε ακούσει αυτή τη φορά, Βίκυ μου! Οι ευχές σου είναι από καρδιάς, και το κουτί σου υπέροχο.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσει τα γράμμα μου και θα το διαβάσει με προσοχή...... Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  11. Θέλω να έρχομαι συχνότερα γιατί περνώ καλά .... αλλά δυστυχώς τα πράγματα δυσκολεύουν για μένα όλο και περισσότερο!!! Οι επιθυμίες σου φωλιάζουν και στην δική μου καρδιά Είναι ότι καλύτερο για έναν κόσμο όμορφο αλλά δυστυχώς αυτοί που ορίζουν τις τύχες του είναι σκληροί και πιστεύουν σε ενα και μοναδικό θεό "το χρήμα" και φυσικά και την δόξα.
    Αλλά και το ξύλινο κουτί είναι ΥΠΕΡΟΧΟ και αψογα δουλεμένο!! Φιλάκια αγαπημένη και καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου φίλη ελπίζω όλα να πάνε καλά.... δεν θέλω να σε ακούω λυπημένη και ταλαιπωρημένη!!!! Ότι και αν είναι αυτό που σε δυσκολεύει εύχομαι να είναι περαστικό!!!!! Σε ευχαριστώ που πάντα περνάς από εδώ για να αφήσεις τον καλό σου λόγο!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  12. Τι όμορφο κουτί Βίκυ μου! Μου θυμίζει παραμύθι και δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί, μου φέρνει στο νου γλυκόπικρες σκηνές των παιδικών μου χρόνων με ανθρώπους που δεν τους έχω πια. Ισως οι φιγούρες του μου θυμίζουν κάποιες που έβλεπα στο σπίτι της γιαγιάς μου σε λευκώματα και κάρτες. Μακάρι ο Άγιος Βασίλης να ακούσει τις ευχές σου και να βοηθήσει να γίνουν αληθινές, να γινόταν ο κόσμος μας όμορφος και οι άνθρωποι ευτυχισμένοι! Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα Θάλεια μου γλυκόπικρες σκηνές των παιδικών χρόνων μου θυμίζει..... πολύ μεγαλύτερη εγώ από εσένα, έχω ακόμα εκείνο το λεύκωμα με τα αγγελάκια και τους Άι Βασίληδες!!!! Μακάρι να ακούσει φέτος ο Άγιος τις ευχές όλων μας και να πραγματοποιήσει έστω και λίγες από αυτές!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...