Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Καλωσορίσματα!!!!!!!!!

Πάει καιρός από τότε που η Αλεξάνδρα μας κάλεσε να πάρουμε μέρος στην μυστική ανταλλαγή δώρων....  πολύς καιρός μπορώ να πω, όμως το δικό μου δωράκι χάθηκε στις μυστήριες διαδρομές των ΕΛΤΑ.!!! 

Έμαθα πως η αποστολέας ετοιμάζει κάτι καινούργιο για μένα, και την ευχαριστώ πολύ, δεν ήθελα όμως να την βάλω σε αυτή την διαδικασία.... ίσως να είναι και άδικο να κοπιάζει για δεύτερη φορά... αλλά αφού το ήθελε, τι να πω.... ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον διπλό της κόπο!!!!

Επειδή όμως ποτέ δεν είναι σίγουρο το πότε θα φτάσει το πακέτο.... αποφάσισα να σας δείξω τα δικά μου καλωσορίσματα.

Το πρώτο το έφτιαξα για την μυστική ανταλλαγή....

Ζωγραφική με ακρυλικά και soft pastel πάνω σε ξύλο

και  με μεγάλη μου χαρά το παρέδωσα  στην αγαπημένη μου φίλη Νικόλ.... μια και ήμουν το μυστικό της ταίρι!!!! 

Μου άρεσε όμως η ιδέα του καλωσορίσματος και είπα να φτιάξω και άλλα δύο για να τα προσφέρω σε φίλους,   που μένουν όμως στην εξοχή και έτσι τα καλωσορίσματα μπήκαν επάνω σε κουδούνες.....

Στην πρώτη κουδούνα έβαλα και πάλι την κουκουβάγια (τι να κάνουμε μου άρεσε το θέμα και είπα να το επαναλάβω)...
Ζωγραφική με ακρυλικά και soft pastel 


και στην δεύτερη ένα μικρό κοριτσάκι....


Ζωγραφική με ακρυλικά και soft pastel 



ελπίζω να σας αρέσουν και να αρέσουν και στους φίλους μου, επειδή όμως τα ΕΛΤΑ τα φοβάμαι, και οι κουδούνες μου θέλω να φτάσουν στον προορισμό τους.... αποφάσισα να τις παραδώσω μόνη μου στους παραλήπτες τους!!!!

Ναι... ναι... πολύ καλά καταλάβατε......... ετοιμάζω ταξιδάκι, εξάλλου το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά οπότε μερικές βουτιές είναι μάλλον απαραίτητες!!!!! 



22 σχόλια:

  1. Οι όμορφες ζωγραφιές σου με... χαλάρωσαν! Ευτυχώς, γιατί, αν ανοίξω το θέμα ΕΛΤΑ, θα τελειώσω αύριο και τα νεύρα μου δεν θα είναι σε καλή κατάσταση!
    Τον καλύτερο τρόπο διάλεξες: και θα κάνεις ταξιδάκι και θα σιγουρέψεις τα δωράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eδώ σε αυτήν την γειτονιά μην αναφέρεις την λέξη ΕΛΤΑ γιατί ο κάθε ένας από εμάς έχει πολλά να πει και άλλα τόσα για να συγχίζεται... Βικάκι μου απουσιάζω και πάλι αλλά επειδή το παίζω χτίστης δεν 'εχω χρόνο...αλλά εκεί που όλα ήταν καλά, κουραστικά ,αλλά καλά και ευχάριστα πιάστηκε ενα νεύρο από την σπονδυλική στήλη και είναι πολύ επίπονο να πατώ το πόδι , έτσι όλα χτύπησαν πίσω (εννοώ τα ευχάριστα για μένα) είμαι ξαπλα περιμένοντας λίγο να καλμάρει και να μπορέσω να πάω στον ορθοπαιδικό....μπήκα και στις τρεις αναρτήσεις σου η μία δουλειά σου έχει πια αντίπαλομόνο την άλλη σου δημιουργία κ.ο.κ Η προσφορά, η ταχύτητα και η άριστη εκτέλεση των έργων σου είναι ασυναγώνιστη.Μπράβο για το μεράκι και τον ζήλο σου για αυτό που κάνεις....Σε θαυμάζω σε αγαπώ και ιδιαίτερα δεν σε ξεχνώ ποτέ,ισως δεν το δείχνω αλλά θα μου άρεζε να είμασταν πιο κοντά και τότε όλα θα ηταν αλλιώς όλα.Λάτρεψα τις κουδούνες και το καλως ηλθατε ευφανταστα και πολύ προσεγμένα!!! Φιλάκια πολλά και να είσαι πολύ πολύ καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ ,,Κάποια στιγμή θα σου έρθει... Κι έτσι έμεινα μοναχή μπουκάλα κι επισήμως!!! αχαχα!
    Αφού να σκεφτείς χτες σκεφτόμουν να γράψω στην Αλεξάνδρα να ανταλλάξουμε μεταξύ μας οι δυο μας ( κι ας ήδη είχαμε φτιάξει και στείλει το δικό μας εγκαίρως!)
    Υπέροχες οι κουδούνες σου Βίκυ μου ( το πρώτο το είχα απολαύσει στην Νικόλ)
    Κάθε μεσημέρι που γυρνούσα από το σχολείο περνούσα από ένα μαγαζί με κουδούνες. Ε κάθε μεσημέρι σε σκεφτόμουν! Από τα Χριστούγεννα μου έμειναν οι κουδούνες σου! Ακόμα δεν έχω αποφασίσει να αγοράσω και ν αδοκιμαστώ...
    Πολλά φιλιά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα τα καλωσορίσματα σου. Εύχομαι γρήγορα να λάβεις το δωράκι σου και να περάσεις καλά στο ταξίδι σου.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφα τα δώρα που έφτιαξες, κρίμα όμως που έπεσες κι εσύ θύμα των ΕΛΤΑ. Εμείς πλέον έχουμε ταχυδρόμο μια φορά τη βδομάδα γιατί ο παλιός βγήκε στη σύνταξη και δεν υπάρχει καινούριος οπότε ένας από άλλη περιοχή έρχεται και σε μας αλλά μόνο μια φορά τη βδομάδα και με ληγμένους λογαριασμούς δυστυχώς. AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσουν και τα τρία πάρα πολύ και η κουκουβάγια απίθανη!!! Φέτος το καλοκαίρι λεω να ψάξω για κουδούνα στη Κρήτη - χαχαχαχα κάποιος θα με πιάσει στο δούλεμα - τις έχω ομως ζηλέψει!! Καλό Απόγευμα Βίκυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχες οι δημιουργίες σου! Θα τις χαρούν οι παραλήπτες τους.
    Για τα ΕΛΤΑ πολύ λυπάμαι... φτου μην το ματιάσω, δεν μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής να χαθεί δέμα μου. Τα στέλνω όμως πάντα με barcode, για να μπορώ να τα παρακολουθώ (και να ξέρω από ποιο υποκατάστημα θα ζητήσω τα ρέστα, αν το δέμα χαθεί...)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέρα απ τις δημιουργίες σου που είναι έτσι κι αλλιώς εξαιρετικές, λάτρεψα το λόγο που α κάνεις το ταξιδάκι, οπότε θα χαρούν διπλά οι παραλήπτριες !!!! Καλά να περάσεις !!!! Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ακούω για ΕΛ.ΤΑ. γιατί βαράνε όλες οι κουδούνες στο κεφάλι μου. Τα έμαθες τι πάθαμε πρόσφατα με το πακέτο της Αριστέας. Παραλίγο να περάσει τα σύνορα και θα πηγαίναμε στη Frontex για την αναζήτηση...
    Βίκυ μου οι κατασκευές σου είναι όπως πάντα λεπτοδουλεμένες και φινετσάτες στην εντέλεια! Mα πώς ζωγραφίζεις τέτοιες λεπτομέρειες πάνω τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα καλωσορίσματα σου ζουζουνιαρικα και παραμυθένια Βίκυ μου, σου ανοίγουν την ψυχή όταν τα κοιτάς και σε κάνουν να νιώθεις σαν παιδί.Για τα ΕΛΤΑ δε μιλάω απο τα Χριστούγεννα αγνοούνται δύο φάκελοι, από τότε μόνο δέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα να έχω αυτήν την τύχη !!! Κάθε μέρα το κοιτάζω το δώρο σου και μου λέω ΄΄Καλως όρισα΄΄ !!!
    Καλο ταξίδι στις κουδούνες σε σένα και στη Δήμητρα !! Και καλή μας αντάμωση εκεί στα βόρεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό σας ταξιδι,να περάσετε καλά και με το καλό να γυρίσετε,γιά να συνεχίσεις τις ωραίες σου κατασκευές. Φιλιά και στη Δημητρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη μιλάς για ΕΛΤΑ, Βίκυ μου!!!!!
    Κι εγώ έχω μείνει μπουκάλσ που λένε σε παλιά ανταλλαγή!!!!!
    Υπέροχα τα δώρα σου, τί να πω;
    Αυτές οι κουδούνες θα ενθουσιάσουν τους παραλείπτες , είμαι σίγουρη!!!!!
    Άντε, σας περιμένουμε!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ, τι μου κάνεις με τις ομορφιές που μας δείχνεις!!!!
    Τρισχαριτωμένο και "τσαχπίνικο" το καλωσόρισμα της Νικόλ αλλά και οι κουδούνες τέλειες! Άντε, να τις παραδώσεις η ίδια και καλό ταξίδι, Βικούλα.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ, αυτά τα ΕΛΤΑ...
    Ας μείνω στο πόσο όμορφες είναι οι δημιουργίες σου, κορίτσι μου! Προσεγμένες και υπέροχες όπως πάντα!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ! Αυτά τα ΕΛΤΑ, έχω κι εγώ τις δικές μου ιστορίες να θυμάμαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!! Πάντως οι δημιουργίες σου είναι όπως πάντα εξαιρετικές, καλοδουλεμένες και ιδιαίτερες!!! Οι κουδούνες είναι της μόδας να το ξέρεις, είσαι πάντα στα εντός λοιπόν Βικάκι μου!!! Σε φιλώ γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την στιγμή αυτη που σου γραφω ελπίζω οτι θα έχεουν παραλαβει τις κουδούνες τους οι παραλήπτες και θα είναι χαρουμενοι μια που ήδη έχεις φυγει για βολτιτσα.. οσο για τα Ελτα Βικακι μου.. αστα.. να μην τα λεμε .. η ταμπελιτσα του καλωσορισμα τος σου απιθανη πολύ τυχερή η Νικόλ που την χαιρεται... να περασεις καλα ματια μου οπου και να πας... φιλακιαααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!καλο καλοκαιρι!!!καλα να περασετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βικάκι μου δεν χορταίνω να τα κοιτάζω, απίθανα!
    Καλά περνάτε όλα τα αγαπημένα μου κορίτσια και πολύ χαίρομαι!

    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπέροχα τα καλωσορίσματα σου Βίκυ μου! Δεν χορταίνω να τα κοιτάζω!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...