Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Μια φορά και ένα καιρό......

..... στην μαγική μανιταροχώρα, μέσα σε ένα μικρό σπιτάκι, κάτω από το ένα τεράστιο μανιτάρι 







ζούσε ένα μικρό αγόρι και ο φίλος του  το σαλιγκαράκι "Ο κουμπής"!!!!







...... Συντροφιά τους πάντα οι πολύχρωμες πεταλούδες, οι οποίες βοηθούσαν τους μικρούς τους φίλους να μετρούν το ύψος των μανιταριών!!!



Μέχρι που στην μικρή τους μαγική χώρα έφτασαν τα ευχάριστα νέα.... κάπου στην μεγάλη πόλη που λέγεται Αθήνα θα γίνει μία έκθεση με θέμα " Ο Μαγικός Κόσμος των Παιδικών δωματίων" για κάποια μικρά πριγκιπόπουλα όπως έγραφε το χαρτί....





Οι πεταλούδες άρχισαν να χτυπούν χαρούμενες τα φτερά τους και να φωνάζουν με όση δύναμη είχαν "Γρήγορα.... κάντε γρήγορα, θα πάμε και εμείς στην έκθεση... και να είστε σίγουροι, θα βρούμε και εμείς μια μικρή θεσούλα σε κάποιο παιδικό δωμάτιο.... και αντί να μετράμε το ύψος των μανιταριών, θα κοιτάμε με προσοχή πόσο θα αναπτύσσετε το πριγκιπόπουλο!!!!" .....

Έτσι τα φιλαράκια αφού πρώτα έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία.....




ξεκίνησαν για τον μαγικό κόσμο!!!!


Με τα φιλαράκια από την μαγική μανιταροχώρα, αποφάσισα να κάνω την επιστροφή μου στην blogoγειτονιά.....  μια και οι απανωτές ιώσεις και ένα μικρό ατύχημα με το πόδι μου με κράτησαν αρκετό καιρό μακρυά!!!! 
Να ευχηθώ λοιπόν έστω και καθυστερημένα σε όλους σας Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχισμένες στιγμές και όμορφες δημιουργίες, και να ευχαριστήσω τις φίλες που με θυμήθηκαν και μου έστειλαν τις ευχές τους και τα δωράκια τους!!!!!  






21 σχόλια:

  1. Φιληνάδα μου είσαι μοναδική, δεν σε προλαβαίνω σε δημιουργίες! Που το σκέφτηκες βρε πουλάκι μου το μέτρημα ύψους!Υπέροχη η εφαρμογή του.Αν έμενα Αθήνα φαντάσου μαζί σε ένα εργαστήρι τι θα φτιάχναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δυο μας σε ένα εργαστήριο????? Που τέτοιο θαύμα.... θα μάθαινα τα άπειρα από εσένα, αλλά που τέτοια τύχη!!!! Και αν θα είχα εσένα θα είχα και τον Δημητράκη.... πίτες κάθε μέρα και η ζυγαριά στο κόκκινο!!!! χα!χα!χα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η δημιουργία σου,καθώς επίσης και η παρουσίαση!!!
    Σου εύχομαι περαστικά σου και σιδερένια!!!!
    Καλή και ευλογημένη Χρονιά,με υγεία και κάθε ευτυχία στο σπιτικό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο το μανιταρόμετρο Βίκυ μου!
    Πώς τα σκέφτεσαι βρε κοπέλα μου όλα αυτά;
    Άψογο, τεχνικά και αισθητικά!!!
    Περαστικά σου και καλώς μας ήρθες πάλι στην παρέα. Μας έλειψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριώ μου καλώς σας βρίσκω, και εσείς μου λείψατε αλλά υπάρχουν και τα δύσκολα!!!!! Χαίρομαι που σου αρέσει το μανιταρόμετρο... ελπίζω να βρει την θέση του σε κάποιο παιδικό δωμάτιο!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  4. Αστείρευτη σε ιδέες είσαι φιλενάδα μου !!! Και αν βρισκόσουν στο ίδιο εργαστήρι με την Αχτίδα !!!!! Αχτύπητο δίδυμο !!!
    Θα τα πούμε στην έκθεση !! Φιλιά και στις δυο σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν στερέψουμε από ιδέες χαθήκαμε Νικόλ μου!!!! Όσο για το άν θα ήμουν μαζί με την αγαπημένη μου Αχτίδα....... από τους τυχερότερους ανθρώπους στον κόσμο θα ήμουν, και μοναδική δασκάλα θα είχα και τον Δημήτρη να μου φτιάχνει τις μοναδικές λιχουδιές του!!!χα!χα!χα! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  5. Σιδερένια! Και το μανιτάρι υπέροχο όπως όλα όσα φτιάχνεις.
    Να σαι καλά και τυχερά τα πριγκιπόπουλα που δεν φεύγουν από τη σκέψη σου
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου σε ευχαριστώ.... σε ευχαριστώ πολύ!!!! Τα παιδιά είναι η μεγάλη μου αδυναμία, πόσο μάλλον τα αδύναμα παιδιά.... είναι δυνατόν να φύγουν από την σκέψη του κάθε ανθρώπου!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  6. Τι μπορεί να σε σταματήσει εσένα; Τίοτα! Όταν η ψυχή είναι γεμάτη αγάπη και διάθεση για προσφορα, τα χέρια ακολουθούν κι η φαντασία ανθίζει!!
    Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια, να εδω εγω τι θα φτιάξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ξέρεις ότι υπάρχουν αδύναμοι κρίκοι που για να τα βγάλουν πέρα περιμένουν από εμάς, πως μπορώ να σταματήσω Νίκη μου.... δεν είναι η φαντασία είναι η ανάγκη που δίνει δύναμη για δημιουργία, η ανάγκη να βρεθεί τροφή, γάλα φάρμακα και ότι άλλο μπορεί να χρειάζονται κάποιες αθώες ψυχές!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  7. Εξαιρετική ιδέα για αναστημόμετρο, έγινε πανέμορφο! Μπράβο Βίκυ μου, καλοτάξιδο να είναι κι αυτό.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσει Έλλη μου, ελπίζω να αρέσει και στον μικρούλη που θα το έχει στο δωμάτιο του!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ότι φτιάχνεις είναι τόσο όμορφο
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βικακι μου πρωτα χαίρομαι που σε βλέπω παλι καλά μας ελειψες κορίτσι μου περαστικα σου φιλεναδα και η επιστροφή σου έγινε με μια πολύ ομορφη δημιουργια πηλού που εκεί είσαι εξπερ.. ο πηλος στα χερια σου μταμορφώνεται σε ότι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου και να κανεις θαυματα καρδιάς..να είσαι καλα αγαπη μου και να μην σου ξανατυχει τίποτε δυσαρεστο .. καλό σου Σαββατοκύριακο φιλεναδα φιλακια πολλα στην Δημητρα σου και σε σενα παρα πολλά φιλακιαααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ χαίρομαι πού είμαι και πάλι εδώ Ρουλάκι μου, αλλά πες μου τον πηλό που τον είδες???χα!χα!χα! Ζωγραφική πάνω σε ξύλο και σε χαρτί είναι καλή μου... με πηλό θα ήταν πολύ βαρύ και νομίζω όχι και τόσο εύχρηστο για παιδικό δωμάτιο!!!!! Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη μου!!!!

      Διαγραφή
    2. Εμ αμα πάσχεις απο καταράκτη .. χα..χα. οχι μονο πηλο θα βλεπεις την ζωγραφική αλλα και οτι θέλεις λες!! χα..χα.. παντως φιλεναδα μου φανηκε ότι όλα ηταν απο πηλο που κοληθηκε επανω σε καμβα.. τοσο τρισδιαστατο μου φανηκε... αυτό θα πει ότι η δουλεια σου εδωσε το τελειο αποτελεσμα για όσους βλέπουν καλα..χα.χα.. σόρυ φιλεναδα.. εγω οτι καταλαβα ειπα..τωρα ομως παω να διαβασω για τον πήλινο βατραχό σου και μην μου πεις ότι δεν είναι πηλινος γιατί θα παω να αλλαξω γιαλιά χι..χι...!!! φιλώ σε..

      Διαγραφή
    3. Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο... δεν είναι επίπεδο το έργο, απλά δεν είναι πηλός!!!! Οπότε μην ανησυχείς.... μπορεί να μην βλέπεις τέλεια αλλά βλέπεις καλά, τα γυαλιά πάντως τα γλίτωσες δεν χρειάζεσαι καινούργια!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  10. Άλλη μια υπέροχη δημιουργία Βίκυ μου! Είσαι καταπληκτική! Να είσαι γερή και δυνατή να δημιουργείς και να προσφέρεις χαρά και να έχεις μια υπέροχη και ευλογημένη χρονιά! Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...