Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Μήπως την είδατε??????



Καλησπέρα σας!!!!
Να σας συστηθώ....



Είμαι ένα μικρό Πιγκουινάκι.... έφτασα εδώ γιατί η κυρία αυτού του μπλοκόσπιτου μου είπε πως θα με χρειαστεί για να φτιάξουμε δεν ξέρω και εγώ τι, αλλά αυτή είναι άφαντη.....
Μου είπαν πως μαζί με την παρέα της και το ποδήλατο της, πήρε τα όρη και τα βουνά...
Κάποιοι την είδαν να κόβει βόλτες στην Θεσσαλονίκη, και να διασκεδάζει... 


άλλοι λένε πως πήρε τον λευκό δρόμο του νερού....


κάποιο άλλοι  πως πήρε τα βουνά...


μερικοί ισχυρίζονται πως πήγε στον "Παράδεισο".....



και άλλοι πως κλείστηκε σε μοναστήρι!!!! 


Και πάνω που είπα δόξα το Θεό άντε ησυχάσαμε από αυτήν,  ένα μήνυμα που έλαβα λέει πως μια και κάνει ακόμα ζέστη.... είπε να πάει για βόλτα στην θάλασσα και να φάει και κανένα ψαράκι!!!!



Αααααα τρελάθηκα δεν μπορώ να την ψάξω, δεν ξέρω προς τα που να πάω για να την βρω.... σας παρακαλώ μήπως εσείς την είδατε???? αν ναι πες τε της να επιστρέψει στην βάση της, έχουμε δουλειές.... πρέπει να φτιάξουμε διάφορα, ο καιρός περνά και τα Χριστούγεννα έρχονται!!!

Ευχαριστώ όποιον δεχθεί να με βοηθήσει για τον εντοπισμό της!!!!!
Με αγάπη το μικρό Πιγκουινάκι



15 σχόλια:

  1. Να μαζευόμαστε σιγά-σιγά πιγκουινάκι μου, και η κυρία αυτού του μπλοκόσπιτου είναι μία γυρλού πρώτης τάξεως, ταξιδιάρισσα μεν, προκομένηδε, όλα κι όλα η ασλήθεια να λέγεται, μπορεί να τριγυρνάει από βορρά σε νότο κι από ταβέρνες σε μοναστήρια, αλλά άμα στρωθεί στη δουλειά....δημιουργεί αριστουργήματα !!! Να σου πω και κάτι ακόμη, εντελώς εμπιστευτικά ;;;Ολες οι δημιουργίες της είναι δώρα αγάπης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη στεναχωριέσαι πιγκουινάκι μου, είμαι σίγουρη ότι και τα Χριστουγεννιάτικα, έτοιμα τα έχει.
    Δεν τη φτάνουμε σε γρηγοράδα και τέχνη αυτή την κυρία.
    Να είσαι καλά και να περνάς ακόμη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι; την έχασες και εσύ μαζι με μας; για τραγουδισε της ... που είσαι..αι..αι που είσαι..αι..αι μωρό μου γλυκόοοοο..! και να δεις με ενα τόσο ομορφο τραγουδι πως θα φανεί..οταν χορτασει βολτίτσες..χα..χα που θα πάει θα έρθει και απο εδώ... αφου ξερει ότι μας λείπει.. και οπως υποψιάζομαι δεν θα έρθει μόνη της... θα κρατα και ότι έχει δημιουργήσει πιγκουινακι μου.. ολο αυτόν το καιρό..!!!! ακομα και αν δεν βάζει ποπό κατω...εκεινη δουλεύει για να προσφέρει!!!!
    ελπίζω να περνατε καλα..!!!
    Ελα... σε αφηνω τωρα και να της δώσεις πολλα φιλάκιαααα ναι; και σενα στελνω ενα να μην μου παραπονιεσαι..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς το λέει το τραγούδι?
    Γυριστρούλα
    https://www.youtube.com/watch?v=4hqTjKC0BCY
    AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μικρό πιγκουινάκι,μην κλαις!Κοίταξε προσεκτικά γύρω σου!αν τα υλικά της είναι στο εργαστήρι, σίγουρα θα είναι...κρυμμένη μέσα σε αυτά και δεν την αναγνώρισες!Αν όμως λείπουν , ίσως πήγε κάπου να σου βρει άλλα πιγκουινάκια, να μην νοιώθεις μόνο σου!Λίγη υπομονή! σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ καλό μου πιγκουινάκι μη στενοχωριάσαι και θα ρθει πάλι.Καιξέρεις από ποιόν εφυγε?Από μένα!Η φιλενάδα μας καλό μου πιγκουινάκι,όπως όλοι το ξέρουν ,θέλει όλα να είναι τέλεια!Με τις φωτογραφίες που τις στέλνω, γιά να τις αναρτήσει'της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι .Πήρε λοιπόν τα όρη τα βουνά και θα δεις με τι όρεξη θα γυρίσει και θα κάνει αριστουργήματα από αυτά που συνηθίζει΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά όλα τα άλλα, μα όχι να κλειστεί σε μοναστήρι!
    Μην ανησυχείς πιγκουινάκι,μια ποδηλάτισσα δεν μένει ποτέ σ΄ένα μέρος, όμως θα γυρίσει γρήγορα, γιατί έχει πολλά να κάνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ανησυχείς μικρό μου, η Βίκυ είναι παντού αλλά όλα τα καταφέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαπα τι να του πω του Πιγκουνακίου ότι εγώ ξέρω !! Αστο να ψάχνει !!! Χαρά και εργασία πιγκουινάκι μου με μια δυο ακόμα βολτίτσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για την ΜΕΓΑΛΗ πορτογύρα!!!Πιγκουινάκι,ακου τι θα σου πω... σήκω και φύγε πάνε σε άλλο μπλοκοσπιτάκι που η οικοδέσποινα είναι μέσα,έλα σε μένα,που ποτέ δεν φεύγω!!Μόλις το μάθει αυτό θα αφήσει τους δρόμους, τα νερά ,τα ρόδια, τα βραδινά ποτάκια και την θάλασσα και θα
    επιστρέψει.... Είδες πιγκουνάκι τι ζήλια κρύβουν τα σχόλια μου!!Φιλάκια μικρό μου happy feet!!και όλα θα πάνε μια χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε καμιά Αλάσκα έψαξες; Iκανή την έχω...
    Να φτιάχνει τίποτα γυψόγαζες και πήλινα καδράκια για τους Εσκιμώους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψάξε λίγο καλύτερα και θα την βρεις
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην στενοχωριέσαι μικρό μου πιγκουινακι η Βικουλα είναι εξπέρ στις δημιουργίες και σίγουρα ξέρει τι κάνει και πότε θα επιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μικρό πιγκουινάκι μην ανησυχείς γιατί είμαι σίγουρη ότι η Βικούλα περνάει όμορφα και φορτίζει τις μπαταρίες της ώστε να γυρίσει πίσω όλο έμπνευση και καινούριες ιδέες και να μας εκπλήξει πάλι με τις όμορφες δημιουργίες της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...