Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Για να καρφιτσώνεις, ότι σου αρέσει......


""Δεν είναι δυνατόν να βρίσκω χαρτάκια από εδώ και από εκεί..... μάζεψε τα βάλτα κάπου, γράψε τις σημειώσεις σου τέλος πάντων σε ένα τετράδιο και όχι σε χαρτάκια....





και αυτές οι φωτογραφίες, σκόρπιες παντού, να δεις που θα έρθεις κάποια στιγμή και θα στις έχω πετάξει.....""









Τα λόγια αυτά και τους ατέλειωτους καυγάδες που γινόντουσαν με την μητέρα μου - η αλήθεια είναι πως είχα γεμάτο τον κόσμο από αυτοκόλλητα χαρτάκια και φωτογραφίες - θυμήθηκα και είπα να ξεκινήσω να φτιάξω πίνακες για να καρφιτσώνουν κάποιοι έφηβοι τις σημειώσεις τους και να γλιτώνουν την ατέλειωτη γκρίνια της μαμάς....  και φυσικά είναι δημιουργίες με mixed media που θα λάβουν μέρος στην Γιορτή Αγάπης του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ!!!

Βάζουμε την φαντασία μας και την αγάπη μας....

34 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά το σκέφθηκες, Βίκυ μου!! Είναι υπέροχοι και πολύ χρήσιμοι οι πίνακες που έφτιαξες και θα αρέσουν πολύ στα παιδιά που θα τους αποκτήσουν!
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα παιδιά σήμερα κυκλοφορούν με ένα tablet και σε αυτό κρατούν τις σημειώσεις τους..... ελπίζω όμως να κρατούν ακόμα αποκόμματα από περιοδικά και φωτογραφίες!!!!!Τα φιλιά μου και ευχές για όμορφη εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχχαχαχαα κι εγω έλεγα οτι ή ο Μιχάλης τόλεγε σ σένα ή εσύ στη Δήμητρα! τελικά πάντα έχεις ένα λόγο να φτιάχνεις γαι κάποιο σκοπο!!!
    Μπράβο ρε Βικάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μιχάλης θα μου κάνει έξωση.... δεν θα μου πει απλά να μαζέψω τα χαρτάκια!!!!χα!χα!χα! Πολλά φιλάκια Χαρούλα!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ σωστά το σκέφτηκες...... πολύ χρήσιμη δημιουργία για όλους !!!!
    Και πολύ ωραία επιλογή θέματος !!!!
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκουβάγιες.... θέμα αγαπημένο στα παιδιά, έτσι μήπως το προσελκύσουν για να χρησιμοποιήσουν τους πίνακες!!!! Πολλά φιλιά Ράνια μου!!!!

      Διαγραφή
  4. καλημερα!πολυ εξυπνο...!μα και πολυ ομορφοι!μπραβο....κοριτσι μου....εισαι απιστευτη!ανεξαντλητη ...απο ιδεες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα γλυκιά μου Ίριδα.... χαίρομαι που σου αρέσουν!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχοι οι πίνακες! Χίλια μπράβο Βίκυ μου! Και όμορφοι και χρήσιμοι! Πολύ τυχερά τα παιδιά που θα τους αποκτήσουν! Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω ότι θα αρέσουν και στα παιδιά και φυσικά θα τους χρησιμοποιήσουν!!!! ΠΟλλά φιλάκια και στις δυό σας!!!!!

      Διαγραφή
  6. Αυτό και αν είναι χρήσιμο και συγχρόνως και όμορφο!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όλες οι μαμάδες χρήσιμο και όμορφο το βλέπουμε... στα παιδιά θα αρέσει άραγε???? Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  7. Τυχερά τα παιδιά που θα τους αποκτήσουν.Και σίγουρα κανένα παιδί δεν θα παρατάει δεξιά και αριστερά σημειώσεις μιας και είναι υπέροχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφοι και χρηστικοί οι πίνακες ανακοινώσεων !! Καλή εβδομάδα να έχεις με πολλή έμπνευση !!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου η έμπνευση μου χρειάζεται.... βλέπεις ακολουθούν κι άλλα παζάρια και εγώ πρέπει να φτιάξω κάτι και γι αυτά!!!! Πολλά φιλιά και από εμένα!!!!

      Διαγραφή
  9. Από όλα θα έχει αυτό το παζάρι πάλι , όχι μόνο χρήσιμα αλλά και υπέροχα.
    Δεν θα ξέρει ο κόσμος τί να πρωτοδιαλέξει!!
    Όπως πάντα , απίθανες οι δημιουργίες σου!!!
    Να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν είναι παζάρι..... είναι μια γιορτή αγάπης που φυσικά θα έχει τα πάντα!!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια για τα έργα μου... ελπίζω να εκπληρώσουν τον σκοπό τους!!!! Να είσαι καλά!!!!

      Διαγραφή
  10. Η έμπνευσή σου στα καλύτερα της Βίκυ μου!!!Καταπληκτικοί οι πίνακες ανακοινώσεων, τέλεια διασκόσμηση γι ένα εφηβικό δωμάτιο αλλά και πόσο λειτουργικοί, σε προκαλούν ν΄αποθέσεις τις αγαπημένες φωτό, σημειωματάκια, υπενθυμίσεις, καρτούλες ευχών, δώρων και όλα όσα ένα tablet δεν μπορεί να προσφέρει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι τελικά ένα tablet δεν χωρά τα πάντα..... υπάρχουν και κάποιες αναμνήσεις που θα είναι ωραίο να καρφιτσωθούν στους εφηβικούς πίνακες!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  11. Πολύ μ' αρέσουν αυτοί οι πίνακες με φελλό, αλλά οι δικοί σου είναι αξεπέραστοι. Όπως πάντα, οι εμπνεύσεις σου πρακτικές αλλά και πολύ ιδιαίτερες και καλόγουστες.
    Καλοπούλητα όλα να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είναι να φτιάξω κάτι για σκοπούς σαν και αυτόν κοιτώ να είναι κάτι πρακτικό..... ο κόσμος σήμερα δεν δίνει χρήματα για να πάρει κάτι άχρηστο, ελπίζω λοιπόν και εκεί που θα πάνε τα πινακάκια να αρέσουν και να εκπληρώσουν τον σκοπό τους!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  12. Μπραβο βικυ οπος πάντα πολύ ωραια δουλεια !!
    μου άρεσε πολύ οι πινάκες ...φιλάκια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για μικρούς αλλά και μεγάλους αφηρημένους οι κουκλιστικοι πίνακες ανακοινώσεων που έφτιαξες Βίκυ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το λες Κατερίνα μου... μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντι για τα παιδάκια και για τις αφηρημένες μαμάδες για να σημειώνουν τι ώρα έχει το παιδί μπαλέτο.... αγγλικά.... πότε θα πιει το συρόπι και άλλα!!!! χα!χα!χα! Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  14. Πολλοι χρησιμοι οι πινακες σου!...αν κ τους βλεπω να γεμιζουν με λογαριασμους!!!χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα!χα!χα! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  15. Ατελείωτες όπως και υπεροχες καθε φορα οι εμπνεύσεις σου Βικακι μου ωραια ιδεα ο πίνακας για της υπενθυμίσεις φιλεναδα....!! τωρα που μετα φερθήκαμε στην πόλη μολις εχθες.. ελπίζω και εγω να αρχισω ...να κάνω κατι για την γιορτή του Αντωνοπούλειου..εχουμε και το φροντ.. κανω και για εδω κατι.. Υπαρχει εδώ στο Ηράκλειο ...το σπίτι των αγγέλων.. το εμαθα τωρα τελευταία και θα προαπαθησω να επικοινωνησω μαζι τους... αν μπορω να συμμετεχω.. δεν ξερω ακόμα τίποτα. ...μακαρι να μπορούμε να κανουμε το καλυτερο απο το υστερημα μας πια...να είσαι καλα ματια μου και να προσφέρεις αγαπη όπως εσύ ξερεις να κανεις... να έχεις ενα ομορφο μηνα Βικάκι μου .. φιλακια στην Δημητρούλα να περνατε ομορφα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν υπάρχουν τόσες ανάγκες γύρω μας Ρούλα μου δεν υπάρχει περιθώριο να σταματήσουν οι εμπνεύσεις, μα και οι επαναλήψεις, αρκεί να μπορώ με κάθε τρόπο να βοηθήσω έστω και με αυτά τα λίγο. Σε ευχαριστώ που πάντα είσαι παρούσα γιατί αυτή η προσφορά από το υστέρημα είναι που είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη!!!! Θα χαρώ αν μου πεις πως και εγώ μπορώ να βοηθήσω "Το σπίτι των Αγγέλων"!!!! Να έχεις έναν όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό μήνα!!!! Πολλά πολλά φιλιά σε εσένα και στον Γιωργάκη σου!!!!!

      Διαγραφή
  16. φοβερη ιδεααααααααααα...ετοιμασα κ γω κατι παω να κανω αναρτηση...!!!
    να στα στειλω τωρα ή δεν εχεις χωρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Σοφία μου!! Μολις επιστρέψω στην Αθήνα θα σου στείλω διεύθυνση! Πολλα φιλια!!

      Διαγραφή
  17. Πω Πω!! πόσο καιρό έχω να έρθω στο σπιτάκι σου, ούτε σαν καλεσμένη σου ούτε και ακάλεστη!!Πάνω κάτω γνωρίζω τι κάνεις και που και πως κινείσαι και με τον μηδέν χρόνο που διαθέτω χάνω κάθε τι όμορφο και με περίσσια αγάπη δημιούργημά σου!!!από την άλλη , δεν προλαβαίνω να σε παρακολουθώ εχεις ταχύτητα φωτός στα δρώμενά σου!!! Να είσαι πάντα καλά και δραστήρια και να χαρίζεις την αγάπη στα παιδάκια που η ζωη τους στάθηκε σκληρή!! Φιλάκια αγάπης πολλά και με το καλό η επιστροφή στην βάση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...