Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Τα δίδυμα...... σκαμνάκια!!!!

Ήταν αρχές Ιουνίου όταν οι  Αντωνοπουλίτσες οι Χρυσοχέρες μου ζήτησαν να αναλάβω την υποστήριξη της καινούργιας τους εκδήλωσης που θα γίνει στις αρχές του 2017.  

"Δεν έχω αντίρρηση.. αλλά είναι νωρίς ακόμα " απάντησα....  τελικά  όμως, αρκετά νωρίς ανέβασα στο blog τους το θέμα της εκδήλωσης τους που είναι  "Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.... ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ"

Αλήθεια τι χρειάζεται ένα παιδικό δωμάτιο για να γίνει Μαγικό???? Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, απλά πρέπει να είναι φτιαγμένο με αγάπη και να έχει πολλά χρώματα, χρώματα χαρούμενα που θα δώσουν στο παιδάκι την δυνατότητα να ονειρευτεί... να φτιάξει τα δικά του παραμύθια...... 

Έτσι πείρα στα χέρια μου τα πινέλα μου... τα χρώματα μου... δύο ξύλινα μικρά σκαμνάκια... σκάλισα λίγο και τις εικόνες του Pinterest και να το αποτέλεσμα.....

για εκείνη.....




και για εκείνον....




δύο μικρά ξύλινα σκαμνάκια που πάνω τους θα κάτσουν κάποια πιτσιρίκια για να παίξουν μέσα στο δωμάτιο τους ή δίπλα στην γιαγιά για να ακούσουν τα παραμύθια της!!!

Άν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την εκδήλωση μπορείτε να πατήσετε εδώ μπορείτε επίσης να βάλετε την αφισούλα της εκδήλωσης στο blog σας....



σίγουρα θα βοηθήσει πολύ!!!


18 σχόλια:

  1. Είναι τέλεια!!! Μπράβο!!! Να έχεις μία όμορφη δημιουργική εβδομάδα!! Πολλά φιλούθκια φίλη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά και ευχές για όμορφη εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  2. Ηρθε ο Σεπτέμβρης και σαν καλές μαθήτριες αρχίζουμε !! Εσύ βέβαια δεν υπολογίζεσαι στους μαθητές , είσαι παντος καιρού !!
    Πολύ όμορφα τα ζωγραφισμένα σου !!
    Φιλιά πολλά και στις δυο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα!χα!χα! Μαθήτρια και εγώ Νικόλ μου.... απλά προσέχω πολύ στην παράδοση, είναι που φοβάμαι λίγο και τις δασκάλες μην με αποβάλλουν και να το αποτέλεσμα!!!!
      Φιλιά πολλά και από εμάς!!!!

      Διαγραφή
  3. Όποιος αποκτήσει τα σκαμνακια σου Βίκυ μου θα τα έχει για μπιμπελο, τόσο όμορφα που τα έχεις ζωγραφίσει .Να σου ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή που έχεις αναλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα Κατερίνα μου είναι να κάνουν χαρούμενα τα παιδάκια!!!! Θέλω να πιστεύω πως με την βοήθεια όλων και αυτή η εκδήλωση θα έχει επιτυχια!!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα τα σκαμνάκια σου Βίκυ, εύχομαι καλή επιτυχία και σε αυτό το παζάρι!!!!
    Να περνάτε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Εύχομαι και ελπίζω πως και αυτή η προσπάθεια θα έχει επιτυχία!!!!

      Διαγραφή
  5. Είναι πανέμορφα Βίκυ μου!! Καλή επιτυχία να έχετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω λόγια για τα δίδυμα σκαμνάκια σου! Αξεπέραστη η τέχνη σου Βίκυ μου!
    Καλή επιτυχία και σ' αυτή την προσπάθειά σας και μπράβο σ' όλες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημασία Μαριώ μου έχει να πετύχει και αυτή η προσπάθεια.... όσο για την τέχνη, ζωγραφική μικρού παιδιού... όχι κάτι ιδιαίτερο!!!! Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  7. kαλημερα!!!υπεροχα εγιναν!!!!καλη επιτυχια!!καλη Δυναμη!!!χρυσα χερακια.....!!!φιλια!!!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω γλυκιά μου ότι και αυτή η προσπάθεια θα πετύχει.... Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  8. Τα σκαμνάκια σου είναι παραμυθένια Βίκυ μου! Καλή επιτυχία στο παζάρι και καλή δύναμη! Φιλάκια πολλά και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια μου σε ευχαριστώ!!!!! Εύχομαι και ελπίζω να έχει επιτυχία και αυτή η προσπάθεια!!!! Πολλά φιλιά και από εμένα!!!!

      Διαγραφή
  9. Εμπρός στον φρόμο που χάραξες Βικακι μου..ετειοτες οι ιδέες σου όπως αυτή με τα δύδυμα σκαμνακια.. τι χέρι έχεις παιδι μου;. σορυ φιλεναδα για το αργό της επίσκεψης ... γι αυτό θα τα πουμε...κορίτσι μου... θα αρχισω και εγω οταν παμε στο Ηρακλςιο... !!
    Και βεβαια θα πετυχει και αυτή η προσπαθεια .. αφού έχεις αναλαβει εσύ την υποστήριξη της... καλη επιτυχεία και αυτην την φορα μάτια μου ...!!την αγαπη μου και τα φιλια μου σου στελνω φιλακια και στην Δημητρούλα σου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου δεν κρατώ βιβλίο επισκεπτών οπότε εδώ μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις χωρίς άγχος, όσο για τις δημιουργίες έχουμε καιρό... όποτε και αν μπορέσεις φτιάνχνεις κάτι!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...