Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μετά από τρεις μήνες......

Πάει και αυτό το καλοκαίρι..... ένα καλοκαίρι δύσκολο με αρρώστιες και απώλειες αγαπημένων (δυστυχώς πολύ νέων σε ηλικία), με φροντίδα μικρών παιδιών, με ατέλειωτη κούραση ψυχική και σωματική, μα και με κάποιες μικρές αποδράσεις έτσι για άντληση δύναμης και λίγες δημιουργίες!!!!

Το σπιτάκι μου βέβαια ήθελε λίγο καθάρισμα πριν ανοίξω πόρτες και παράθυρα για να σας υποδεχτώ..... αλλά ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε, είναι βλέπετε και αυτό το FB που μου τρώει ώρες.... για να σεργιανάω που καιρός για καμιά δουλειά!!!! 

Αφού λοιπόν αποφάσισα να ανοίξω..... ας σας δείξω κάποιες μικρές δημιουργίες αυτού του καλοκαιριού.

Ο Πηλός με βοηθούσε να χαλαρώσω τις ελάχιστες ελεύθερες ώρες που είχα... έτσι ένα από τα έργα που έφτιαξα με αυτόν - τα άλλα θα σας τα δείξω κάποια άλλη στιγμή γιατί ακόμα δεν έχουν τελειώσει -  είναι " ΤΑ ΑΛΟΓΑ'' ένα έργο εμπνευσμένο από την Laurel Burch...



Επόμενο έργο άλλο ένα καφεκούτι που έγινε φωτιστικό  για το δωμάτιο του μικρό μου φίλο του Άγγελου....



και ύστερα στα χέρια μου έπεσε ένα ψάθινο καπελάκι από εκείνα τα πάμφθηνα που πουλάνε στις παραλίες με 5 €....



ένα ξύλινο ντοσιέ....




και οι κουδούνες.....








Κάπου εδώ όμως θα σας αφήσω, αφού σας ευχηθώ να έχετε ένα όμορφο φθινόπωρο... έναν ήρεμο και δροσερό Σεπτέμβρη !!!!



 

41 σχόλια:

  1. καλως ορισες!!!!!!!!!!!!!!!καλο δημιουργικο φθινοπωρο!!!!με υγεια και μονο ευχαριστα!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι που είχες άσχημο καλοκαίρι! Ας ευχηθούμε έναν καλύτερο χειμώνα. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου ειδικά τα άλογα!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Αριάδνη μου ελπίζω να έχουμε όλοι έναν καλό χειμώνα!!!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  3. και εγω λυπάμαι Βικυ μου ..για το δύσκολο καλοκαίρι που
    πέρασες ...ελπιζω του χρόνου να είναι πολύ καλύτερο ...
    καλο και δημιουργικο φθινοπωρο και ελπιζω να σε δουμε σύντομα
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Ειρηνάκι μου, δημιουργικό και χαρούμενο!!!! Σε ένα μήνα θα ανέβω Θεσσαλονίκη και ελπίζω να καταφέρω να σε δω!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  4. καλωσόρισες χρυσοχέρα μου!
    καλή αρχή και καλό φθινόπωρο για όλους μας.. φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρίσκω Τζινάκι μου και ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε και από κοντά!!!! Καλό φθινόπωρο!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  5. Καλώς όρισες κοντά μας Βίκυ μου! Έλειψες να ξέρεις.
    Λυπάμαι πολύ για τις απώλειες που έζησες. Ας είναι αναπαυμένες όλες οι ψυχούλες εκεί πάνω. Όσο για τα έργα σου, διέπρεψες πάλι. Όλα άψογα και μικρά αριστουργήματα. Το καπέλο δε... μεταμορφώθηκε σε συλλεκτικό κομμάτι για τον κάτοχο του.
    Καλό Σεπτέμβρη να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν έλειψα.... εσείς πάντως μου λείψατε πραγματικά!!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.... είναι μια ένεση τονωτική για μένα!! Καλό μήνα Μαριώ μου με υγεία!!!!

      Διαγραφή
  6. Καλώς σε ξαναβρίσκουμε, Βίκυ μου!!! Λυπάμαι για τα δύσκολα που πέρασες και εύχομαι ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα!!!
    Υπέροχα όλα σου τα έργα - τα άλογα δε, καταπληκτικά! - περιμένουμε και τα υπόλοιπα.
    Φιλάκια πολλά και καλό Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne μου σε ευχαριστώ για όλα!! Καλό μήνα εύχομαι με υγεία και υπέροχες δημιουργίες!!! Πολλά φιλιά Χ 2!!!!!

      Διαγραφή
  7. Εμ, γι' αυτό έκλεισα κι εγώ το δικό μου facebook και ησύχασα! Αν περνούσε από το χέρι μου, θα έκλεινα και το επαγγελματικό, αλλά για την ώρα το άφησα στην ησυχία του!
    Βικούλα μου, λυπάμαι πολύ για τις απώλειες... Και για τις αρρώστιες και για όλα... Κι εγώ βιώνω τον τελευταίο καιρό αντίστοιχες καταστάσεις και με μια κλεφτή ματιά στα blogs δεν ήταν ένα "ανέμελο" καλοκαίρι για πολλούς. Δυστυχώς...
    Ας μείνω στις υπέροχες δημιουργίες σου (δεν άφησες τεχνική για τεχνική!) και να σου αφήσω τον θαυμασμό μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α πα πα... πόσο δίκιο έχεις, κλείσιμο θέλει το FB.... ώρες ατέλειωτες σεργιανάς εκεί μέσα και τελικά χάνεσαι!!!! Εύχομαι και για σένα οι περιπέτειες να τελειώσουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!!Σε φιλώ :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι όμως κάτι καλοκαίρια Βικάκι μου που γίνοντα δύσκολα..!! ποτέ πια ξανα..!! ας ειναι απο εδώ και πέρα οι μερες σου πιο χαρούμενες.. και πιο ηρεμες..σου ευχομαι μάτια μου..!!
    Ευτυχως που οι όμορφες δημιουργιες σου είναι το φαρμακο στο δύσκολο καλοκαιρακι..σου.. !! Θαυμάσιος ο τρόπος που δουλεύεις τον πηλό..και το αποτελεσμα υπεροχο...καθε φορα.. εκει που έμεινα να χαζευω ήταν το ψαθακι... φιλεναδα.. τι ωραια ιδεα,..!!!!! παντα μας ξαφνιαζεις ευχαριστα.. όμως.!! να περνας καλά και κοιτα να χαλαρωσεις να πάρεις δυναμεις..να πρόσεχεις εσενα..!!Χαιρόμαστε που είσαι παλι κοντα μας....!! σου στελνω μαι αγκαλια και τα φιλια μου.. να μου φιλησεις την Δημητρούλα σου.. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κάτι καλοκαίρια..... που Θεέ μου να μην ξαναέρθουν ίδια για κανέναν ποτέ!!!! Και ναι ευτυχώς που ξέροντας τι με περίμενε πήρα μαζί μου όλα μου τα σύνεργα και χαλάρωνα αργά την νύχτα δημιουργώντας!!! Να μην παραλείψω βέβαια να πω πως ζήλεψα για τις όμορφες μαζώξεις που είδα να γίνονται στο μπαλκονάκι σου και θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα μου δοθεί και εμένα η ευκαιρία να βρεθώ κοντά σας!!!! Να σου δώσω πολλά φιλιά και να σου ευχηθώ καλό μήνα γεμάτο υγεία!!!!

      Διαγραφή
    2. όποτε και να γινει φιλεναδα η ανταμωση μας..θα περασουμε υπεροχα.. αυτό ειναι σιγουρο κανε και καμια ευχη οταν πεφτει κανενα αστερι..!!

      Διαγραφή
    3. Το ότι θα περάσουμε υπέροχα είναι δεδομένο αγαπημένη μου.... μαζί σου είναι δυνατόν να περάσει κανείς αλλιώς???? όσο για ευχές έχω κάνει πολλές...ας πιάσει τουλάχιστον μία από αυτές!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  10. Ξέρω πόσο δύσκολα πέρασες Βίκυ μου , η απώλεια οδυνηρή πολύ οδυνηρή . Ας αναπαυτεί η ψυχούλα της χωρίς βάσανα πλέον .
    Εκανες θαυμάσια δουλεια , μα τα άλογα που τα είδα στο φεις είναι πανέμορφα με απαλές αποχρώσεις !!Και όλα τα υπόλοιπα βέβαια το ψαθάκι που αρέσει και στο Ρουλάκι μας αλλά και οι μοναδικές σου κουδούνες !! Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν φεύγουν νέα παιδιά - ακόμα και άγνωστα να είναι - τα πάντα γίνονται αβάσταχτα, και αυτό το ησύχασε πραγματικό δεν παρηγορεί κανέναν....
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.... ευτυχώς που υπάρχει και η δημιουργία!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  11. Καλό Μήνα Βίκυ μου! Ελπίζω να ήταν μέχρι εδώ τα δυσάρεστα και να έχεις ένα ήρεμο και δημιουργικό Φθινόπωρο! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα κορίτσι μου, καλό φθινόπωρο με υγεία!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  12. Καλώς όρισες !! Λυπάμαι για τα δύσκολα που πέρασες και σε καταλαβαίνω, γιατί και για μένα ήταν ένα άσχημο Καλοκαίρι. Πάντως η δημιουργικότητά σου είναι ανεπανάληπτη!!!! Τα έργα σου είναι όλα μα όλα απίθανα !!!! Καλό Φθινόπωρο, καλό μήνα και μακάρι όλα να κυλήσουν πιο ευχάριστα για σένα από δω και πέρα .. Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο Ράνια μου εύχομαι και για σένα.... από εδώ και εμπρός όλα να είναι ευχάριστα!!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την δουλειά μου... δεν είναι κάτι σπουδαίο, είναι όμως όλα έργα καρδιάς!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  13. Γεια σου φίλη μου ποδηλάτισσα! Λυπάμαι για τις άσχημες στιγμές που είχες, και εγώ δυστυχώς είχα μια άσχημη απώλεια μιας φίλης μου σε τροχαίο..Αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί και αυτοί μας βλέπουν και μας προσέχουν από ψηλά!! Εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο φθινόπωρο μόνο με όμορφες στιγμές και να συνεχίσεις τις υπέροχες δημιουργίες σου! Λάτρεψα την καμπανέλλα! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς τα δύσκολα θα υπάρχουν πάντα στην ζωή μας, ας είναι όμως για τον καθένα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα... ας μην υπάρχουν τουλάχιστον απώλειες πολύ νέων ανθρώπων!!! Καλό μήνα και σε σένα!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  14. καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!
    αυτό το καλοκαίρι ήταν λίγο περίεργο για όλους μας...καλό μας κουράγιο και εύχομαι το φθινόπωρο να είναι πολύ καλύτερο!
    από τις δημιουργίες σου ξεχώρισα το φωτιστικό!ολα τα φωτιστικά που έχεις κάνει είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Λίτσα μου για όλον τον κόσμο να έρθουν καλύτερες μέρες!!!! Σε ευχαριστώ για τις επισκέψεις σου και για τα καλά σου λόγια!!!! Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  15. Καλό μήνα Βίκυ μου, καλό φθινώπορο ,υγεία σε όλους σας.Λυπάμαι γιά τις απώλειες αγαπημένων σου,αλλά τίποτα δεν είναι στο χέρι μας.Γιατί! σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει.Και μέσα σε όλα να και οι ωραίες σου δημιουργίες.Νομίζω ότι ήταν η χαλαρωσή σου.
    Πολλά φιλιά Βίκυ μου και στις δυό σας και καλή συνέχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα "Γιατί" πάντα θα υπάρχουν.... δυστυχώς όμως ποτέ δεν θα μπορούμε να βρούμε απαντήσεις για αυτά!!! Ας τους έχουμε πάντα στις καρδιές μας... Οι δημιουργίες σίγουρα βοηθούν να χαλαρώσεις... και οδηγούν τον νου σε άλλα μονοπάτια!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για ένα όμορφο μήνα!!!!!

      Διαγραφή
  16. Καλό μήνα Βίκυ μου και καλό φθινόπωρο να έχεις, εύχομαι οι στενάχωρες ημέρες να ήταν μέχρι εδώ. Οι δημιουργίες σου μία και μία όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου μακάρι όλοι μας να έχουμε μόνο ευχάριστες μέρες από εδώ και εμπρός!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  17. Καλό μήνα Βίκυ και καλο Φθινόπωρο χωρίς πικρες και άσχημες ειδήσεις. Μόνο χαμόγελα
    Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου
    Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου και για τα θετικά σου σχόλια!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  18. Βίκυ μου, εύχομαι μόνο όμορφα από δω και μπρος...τόσο όμορφα όσο όμορφες είναι οι δημιουργίες σου!
    Φιλιά πολλά και καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλώς το κορίτσι μας!!! Λυπάμαι για το δύσκολο καλοκαίρι σου, όμως κοιτάζουμε μπροστά και ευχόμαστε πάντα να έρθουν πιό καλές στιγμές. Έτσι είναι η ζωή...μιά μας κάνει να καίμε και μιά να γελάμε...
    Ο πίνακας με τα άλογα,της διεθνώς καταξιωμένης καλλιτέχνιδας που επέλεξες να υλοποιήσεις,πανέμορφος.Οι δε κουδούνες καταπληκτικές!!!
    Το καπελάκι αγνώριστο και η ατζέντα υπέροχη.
    Καλό Φθινόπωρο να έχεις γλυκειά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Ελένη μου, γεμάτη ανατροπές και σκαμπανεβάσματα η ζωή μας, ας είναι τουλάχιστον λίγο γενναιόδωρη με τα νέα παιδιά.... Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια για την δουλειά μου!!!! Καλό και δημιουργικό φθινόπωρο σου εύχομαι!!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  20. Βίκυ μου λυπάμαι για τις δυσκολίες του καλοκαιριού και τις απώλειες αγαπημένων προσώπων. Απο δω και μπρος εύχομαι όχι άλλες πίκρες παρά μόνο χαμόγελα. Όλες σου οι δημιουργίες είναι υπέροχες! Φιλιά πολλά και καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...