Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

10 Υπέροχες μέρες.........

Πως περνά ο καιρός, ούτε που το καταλαβαίνεις όταν μάλιστα περνά ευχάριστα τότε είναι που φεύγει σαν νερό.....

10 του Απρίλη ήταν που για άλλη μια φορά φορτωμένη έφτασα στην Βέροια, κοντά στους αγαπημένους μου φίλους, στον μικρό μου άγγελο και φυσικά στην Πρωτοβουλία για το Παιδί!!!!

Πρώτη δουλειά το στήσιμο του Πασχαλινού Bazaar  της Πρωτοβουλίας για το Παιδί..... που με την στήριξη πολλών εθελοντών και bloggers από όλη την Ελλάδα καταφέρνει να εξοικονομήσει  ένα σημαντικό ποσό για την στήριξη των μικρών παιδιών που φιλοξενούνται από την Πρωτοβουλία!!!
















Και όταν το bazaar στήθηκε, άρχισαν οι βόλτες με τον μικρό μου άγγελο, που κάθε φορά έρχεται με τις σφιχτές του αγκαλιές και τα σβουριχτά του φιλιά  να μας δείξει  πως η αγάπη δεν έχει μέτρο.....



και πως παρόλο που η ψυχούλα του είναι πληγωμένη, έχει ακόμα πολλά αποθέματα αγάπης να δώσει....

Μαζί με την φίλη μου την Μαρία, βρήκαμε λίγο χρόνο και για μια μικρή απόδραση μέχρι την Έδεσσα, για να δούμε φίλες μας αγαπημένες....


και να απολαύσουμε ένα παγωτάκι δίπλα στους καταρράκτες!!!!!




Όμως οι μέρες πέρασαν γρήγορα και μετά από μια βδομάδα παραμονής στην Βέροια.... ο δρόμος μας έφερε στην Θεσσαλονίκη!!!!

Εδώ τι να πω..... παλιές γνωριμίες και φίλες αγαπημένες μας περίμεναν για να μας αγκαλιάσουν για άλλη μια φορά, και να περάσουμε μαζί τους στιγμές υπέροχες!!!!!

Στην παρέα μας αυτή την φορά μια καινούργια άφιξη στην Πόλη..... η Νικόλ, η οποία παρά την κούρασή της δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόσκληση μου να έρθει στην όμορφη πόλη του Βορρά!!!!


Οι συναντήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη - με σημαντικότερη αυτή στο σπίτι της αγαπημένης όλων μας ΑΧΤΙΔΑΣ και του καλού μας Δημήτρη που πάντα μας ανοίγουν το σπιτικό τους και την φιλόξενη αγκαλιά τους.... - 




και τα φαγοπότια ατέλειωτα, και η παρέα κάθε φορά μεγάλωνε και περισσότερο!!!





Ευτυχώς βρήκαμε και χρόνο για μια όμορφη περιήγηση στην πόλη - όσο και αν σας φανεί απίστευτο - με το μικρό αστικό λεωφορείο, που εμείς το κάναμε κάτι σαν σχολικό (ευτυχώς που επιβιβάστηκε και ένας ηλικιωμένος κύριος - κάτι σαν δάσκαλος) .....


Αρχή λοιπόν της περιήγησης από τον Άι - Δημήτρη, και τις κατακόμβες....







βόλτα στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης.... σε εκείνες τις γειτονιές που είναι γεμάτες από μικρά σπιτάκια, μπουκαμβίλιες, γιασεμιά, γραφικά σπίτια, ατέλειωτη θέα....


















και μετά Ροτόντα και Αψίδα του Καίσαρα Γαλέριου, γνωστή ως Καμάρα...  































 Και βέβαια στον λίγο χρόνο που μείναμε μόνες μας δεν παραλείψαμε να κάνουμε βόλτες στην παραλία, από τον Λευκό Πύργο μέχρι το Λιμάνι......







 να φωτογραφίσουμε.... 













 και να συνομιλήσουμε με καλλιτέχνες του δρόμου!!!!




Λίγο πριν φύγουμε από την πόλη..... 


 ήπιαμε "χαλαρά" το καφεδάκι μας σε ένα από τα ωραιότερα μπαλκόνια της Θεσσαλονίκης....

με θέα υπέροχη!!!!!




Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου σε Βέροια, Έδεσσα και Θεσσαλονίκη για τις όμορφες στιγμές που πέρασα μαζί τους, και την Νικόλ που δέχτηκε να μοιραστεί μαζί μου ένα μέρος αυτού του ταξιδιού!!!!!

Κορίτσια και αγόρια του Βορρά..... ραντεβού τον Ιούνιο!!!!!!!!


43 σχόλια:

  1. "Σαν σχολικό λεωφορείο" λέει! Αχαχχαα!
    Θα μπορούσα να σεργιανίσω για μπόλικη ώρα ακόμη μαζί σας!
    Τί όμορφα που ήταν, "φωτορεπόρτερ" μου! (Καιρό είχα να σε αποκαλέσω έτσι!)
    Αγαπημένα μουτράκια, προσφορά, αγάπη, βολτούλες, τέχνη και φαγοπότι! Αυτά είναι!!!
    Βικούλα, ο κύριος εκεί σε παραθυρόφυλλα είχε ζωγραφίσει?! Υπέροχα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    Καλό Σαββατοκύριακο και ελπίζω να είσαι καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Συργιανό μου κορίτσι θα ήταν υπέροχα αν κάποια στιγμή μπορούσαμε όλες να βρεθούμε να σεργιανίσουμε μαζί..... υπέροχες στιγμές, και κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη φορά!!!!! Ο κύριος σε παντζούρια ζωγράφιζε " O zografos tiw aristotelous" μπες στην σελίδα του στο FB να δεις τα έργα του!!!!! Πονάω πολύ,μια και το πέσιμο ήταν άσχημο.... αλλά που θα πάει θα περάσει!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Πολλές όμορφες εικόνες, όμορφα μέρη και όμορφοι άνθρωποι, μα πάνω απ' όλα όμορφα συναισθήματα! Σίγουρα η προσφορά και το μοίρασμα γεμίζει την καρδιά και ειδικά τέτοιες μέρες ακόμα πιο πολύ!
    Φιλιά πολλά, καλή Ανάσταση να έχουμε!
    Α, και περαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πάντα όμορφα Νικούλα μου εκτός από την θεαματική μου πτώση από το τραίνο..... τα ομορφότερο όμως κάτι που οι εικόνες δεν μπορούν να τα δείξουν, είναι η αγκαλιά και τα φιλιά του μικρού μου άγγελου!!!! ΠΟλλά φιλιά σε όλους σας και ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία!!!!

      Διαγραφή
  3. Χάρηκα πολύ ,που σε ξανά είδαμε Βικυ μου !!!και χαίρομαι ακομα πιο
    πολυ που θα τα ξανά πούμε τον Ιούνιο ....καλο Σαββατο κυριακο ..
    φιλακια πολλα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά όλη δική μου Ειρήνη μου!!!! Είναι υπέροχο να ξέρεις πως κάπου μακριά σου υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και σε περιμένουν!!!! Ραντεβού τον Ιούνιο για πικ -νικ στον κήπο σου!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  4. Αχ κορίτσια σας ζηλεύω!
    Η σκέψη μου ήταν μαζί σας αυτές τις μέρες! Απόλαυσα όμως το φωτογραφικό υλικό που μας έδωσες Βίκυ μου ! Να'σαι καλά και πάντα να προσφέρεις ό,τι μπορείς! Ξέρω ότι επέστρεψες με περισσότερα στη ψυχή πίσω!
    Πολλά, γλυκά φιλιά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κορίτσι!!!!! Αριστέα μου σε ευχαριστώ για το όμορφο πακέτο αγάπης που έστειλες στην Πρωτοβουλία!!! Και ναι πάντα γυρνώντας από εκεί γυρίζω γεμάτη.... δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούν αυτά τα αισθήματα!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  5. Το απόλαυσα το φωτορεπορτάζ. είναι ολοφάνερο ότι περάσατε υπέροχα !!! Πάντα τέτοια, ν΄ανταμώνετε με φίλους, να παίρνετε και να δίνετε αγάπη !!! Καλώς ορίσατε , λεπτομέρειες από κοντάαα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρήκα Καλή μου φίλη!!!! Σε λίγες μέρες θα βρεθούμε και θα τα πούμε από κοντά!!!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Το παρουσίασες τόσο όμορφο τα ταξίδι σου!Χαίρομαι που περάσατε καλά, κι εσύ και η Δήμητρα και η Νικόλ!Ραντεβού στο τέλος της σχολικής χρονιάς!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν υπέροχο αυτό το ταξίδι.... τόσο υπέροχο από την αρχή του μέχρι το τέλος του που μάλλον δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια!!!! Χάρηκα αφάνταστα που σε γνώρισα από κοντά και σίγουρα περιμένω να τελειώσει η σχολική χρονιά για να ξανασυναντηθούμε!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  7. Καταλαβαίνω πόσο όμορφα περάσατε Βίκυ μου μαζί με το κοριτσάκι σας. Χαίρομαι που ξαναβλέπω μέσα από τις φωτογραφίες σου τις καλές μας φίλες. Μπράβο και στην Νικόλ που έκανε κι εκείνη το ταξίδι! Ελπίζω να είσαι ήδη πολύ καλλίτερα μετά το ατύχημά σου!!
    Περαστικά και πολλά φιλάκια σ'εσένα και την Δήμητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε φορά περνάμε και καλύτερα και κάθε φορά είναι και πιο δύσκολος ο αποχωρισμός από το κοριτσάκι μας.... έρχονται όμως μετά οι φίλες μας και το ρίχνουμε στις βόλτες και στην τρέλα!!!! Ήταν σαν να ήσουν μαζί μας μια και πολλές φορές συζητήσαμε για εκείνη την πρώτη μας συνάντηση και τα γλέντια μας στον "Βόσπορο"!!!! Όσο για το ατύχημα.... άφησε πολύ πόνο, αλλά που θα πάει θα περάσει!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  8. Tι ταξίδι κι αυτό! Πόσο συγκινήθηκα με τις φωτογραφίες σας (εντάξει, ζήλεψα και λιγουλάκι). Είδα και την αγαπημένη μας Νικόλ και πολύ χάρηκα που μπήκε στη συντροφιά σας. Συγχαρητήρια σ' όλες σας! Και γρήγορα περαστικά σου Βίκυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτή την συντροφιά όλοι οι καλοί χωράνε, για να το σκεφτείς λίγο.... εκεί γύρω στις 10 του Ιούνη λέμε να ξαναπάμε, έλα μαζί μας και δεν θα χάσεις!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  9. Εγω τωρα τι να πω.... πως δεν ζήλεψα; πως δεν δακρυσα με τόσες αναμνησεις που μου θημησες με τις φωτογραφίες σου Βικακι μου; πως δεν ήμουν με την σκεψη μου μαζι σας οπως την πρωτη φορα;.. θα είναι ψεματα...και ναι το πιστευω οτι η καθε φορα θα ειναι σαν πρωτη φορα.. με τόσο ομορφα δεμενη παρεα .. ολο και κατι καινουργιο θα υπαρχει.. οπως αυτή την φορα που η φιλη μας η Νικολ.. ηρθε και γνωρισε και εκεινη την παρεα..... ποσο μου λειψατε..!!!!η Δημητρουλα έλαμψε παλι να είναι καλα και να περνατε παντα οπου πατε τόσο ομορφα φιλεναδα... ξαναείδα μεσα απο τις φωτογραφιες ολα τα καλα κορίτσια.. ελπίζω να τις φίλησες όλες ε; χχι..χιχ. καλο Σαββατοκυριακο να περασεις φιλεναδα.. φιλακια στην Δημητρούλα σου και σε σενα χώρια..ναι;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου ήσουν συνεχώς στην σκέψη μας, στην κουβέντα μας και στην καρδιά μας, και ναι μας έλειψες πολύ.... και όπως και τότε με εσένα έτσι και τώρα η Νικόλ ήταν η έκπληξη!!!!! Πάντως πιστεύω πως θα τα ξανακαταφέρουμε και πάλι θα βρεθούμε κάποια στιγμή όλες μαζί!!!!! Πολλά φιλάκια γλυκιά μου!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ήταν πολύ ωραία όλα Βίκυ μου, αν δεν είχες και το ατύχημα, θα ήταν τέλεια.
    Ελπίζω να είσαι καλύτερα. .
    Όταν ξαναρθετε, θα πίνουμε μόνο σόδες, τα ουζακια τελικά δεν βγήκε καλό.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τώρα μην αφήσουμε ένα ατύχημα να μας χαλάσει την διάθεση..... ραντεβού λοιπόν τον Ιούνιο για να συνεχίσουμε όσα αφήσαμε στην μέση!!!! Φιλιά πολλά!!!!!

      Υ.Γ. Και φυσικά συνεχίζουμε με ότι ποτό θέλει ο καθένας.... οι σόζες είναι απλά καμουφλάζ!!!!χα!χα!χα!

      Διαγραφή
  11. Η νέα άφιξη στην πόλη η αφεντιά μου δηλαδή καταχάρηκε και περιμένει τον Ιούνιο !! Χάρηκα που είδα όλες τις παλιές φίλες και ακόμα όσες δεν γνώριζα!! Γοητευμένη από τη Θεσσαλονίκη να ευχαριστήσω όλους και εσένα Βίκυ για τη συντροφιά σας , τις βόλτες, τα αστεία !!
    Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περάσαμε όμορφα.... σαν μαθήτριες σε σχολική εκδρομή!!!! Την επόμενη φορά θα το οργανώσουμε καλύτερα.... ως τότε βέβαια εμείς οι δύο θα ξαναβρεθούμε!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  12. Γεμάτη ωραίες εικόνες και όμορφα συναισθήματα η ανάρτησή σου Βίκυ !!! Πόσο γλυκό είναι να βρίσκεστε όλες οι φίλες μαζί και να περνάτε όμορφα !!!! Θα ήταν ωραίο αν γινόταν μία συνάντηση με ΟΛΕΣ !!!! Μεγάλη και η προσφορά Αγάπης και όσο για το φωτορεπορτάζ, έ μας αντάμειψες όπως έπρεπε !!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα !!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου χαίρομαι που καταφέρνω να σας μεταφέρω κάτι από το κλίμα αυτών των συναντήσεων και πραγματικά όπως και είπα και στην syros2js πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή να βρισκόμασταν όλες μαζί..... τι θα λέγατε να οργανώσουμε ένα συνέδριο bloggers???? Τώρα για το χτύπημα τι να πω.... τα τραύματα με τις κατάλληλες αντιβιοτικές αλοιφες πάνε καλύτερα, οι μυικοί πόνοι όμως μάλλον θα αργήσουν να περάσουν!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  13. Aγαπώ πολύ την Θεσσαλονίκη, έχω πει ότι έμενα άνετα σ'αυτή την πόλη κι εσύ με ταξίδεψες υπέροχα σ'αυτήν!
    φιλιά Βικούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζινάκι μου πες μου κάποιον που να μην αγαπά Θεσσαλονίκη???? Χαίρομαι που κατάφερα και σε ταξίδεψα σε αυτή - έστω και με τις χαζές φωτογραφίες μου - μια και ήταν από tablet και όχι από μηχανή!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  14. Είχα έρθει και προχτές, αλλά δεν έπαιρνε το σχόλιό μου...
    Έλεγα πως σας ζήλεψα, Βίκυ! Και για το σκοπό και για την παρέα και για το ταξίδι... για όλα!
    Και του χρόνου, λοιπόν, γερές να είστε μέχρι τότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου δεν ξέρω τι γίνεται με τον Γκούγκλη που λέει και μια φίλη..... άλλοτε δέχεται σχόλια άλλοτε όχι!!!! Δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις.... υπάρχει η επόμενη φορά στην οποία αν θες μπορείς να είσαι μαζί μας!!!!! Όσο για και του χρόνου.... πολύ μακρινό ακούγεται, όπως διάβασες πολύ σύντομα ξαναπάμε!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  15. Πώς έγινε, βρε Βικούλα, και έπεσες; Αχ, κορίτσι μου, φαντάζομαι τη λαχτάρα που θα πήρες! Περαστικά και γρήγορα σιδερένια και έτοιμη για καινούριες εξορμήσεις μια και σταματημό δεν έχεις! Πάντα θαυμάζω τη ζωντάνια και την ενέργεια σου και σε "σταυρώνω" από 'δω να μη βασκαθείς.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πως έγινε και έπεσα τι να πω, ούτε και εγώ καλά καλά ξέρω.... ας είναι καλά ο ΟΣΕ με τα καλοδιατηρημένα τραίνα του!!!!! Το έχω αφήσει όμως πίσω μου αυτό και ήδη ετοιμάζομαι για την επόμενη φορά!!!! Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη μου!!!!!

      Διαγραφή
  16. Όλη η Ελλάδα μια παρέα! Χαίρομαι που σας ξαναείδα, ένα update είναι απαραίτητο καθώς η συντροφιά μεγαλώνει και δεν μας χωράει πια ο τόπος. Εύχομαι περαστικά και καλή ξεκούραση. Ο Ιούνιος είναι πολύ κοντά και ο καιρός περνάει γρήγορα. Πολλά φιλιά και στην Δήμητρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως πάμε πράγματι δεν μας χωράει ο τόπος και σε μακρόστενα τραπέζια να συνομιλήσεις με όλους δεν γίνεται.... γιαυτό την επόμενη φορά θα το οργανώσουμε αλλιώς!!!! Χάρηκα και εγώ που σε είδα και πιστεύω να τα πούμε και την επόμενη φορά!!!! Πολλά φιλιά και από εμάς!!!!

      Διαγραφή
  17. Δεν σε χαρήκαμε πολύ γιατί είχαμε όλες τα τρεχάματά μας.Τον Ιούνιο εύχομαι να είμαστε πάλι μαζί να τα πούμε.Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά για τη δράση σου με την Πρωτοβουλία.τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε περισσότερο την επόμενη φορά!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα Καλή Μεγαλοβδομάδα. Εύχομαι να είσαι καλά μετά το μικρό σου ατύχημα. Χαίρομαι που περάσαστε όμορφα. Οι φωτογραφίες υπέροχες. Πάντα τέτοιες χαρές να έχεις
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησα να έρθω να απαντήσω αλλά δεν ξέρω τι κάνω και δεν προλαβαίνω!!!! Ευτυχώς το ατύχημα ήταν μικρό.... θα αφήσει όμως τα σημάδια και τους πόνους του για καιρό!!!! Σου εύχομαι να έχεις ένα όμορφο Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!!

      Διαγραφή
  19. Αγαπημένη κάθε σου επίσκεψη με τη γλυκιά Δήμητρα στη πόλη μας το θεωρώ ένα μικρό γεγονός και ...σημαιοστολίζομαι!Σας αγαπούμε πολύ με τον άνδρα μου γιατί σας θεωρούμε συγγενείς πια καθώς και όλη την αγαπημένη παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου φίλη και εμείς σας θεωρούμε τους δικούς μας ανθρώπους, που πραγματικά μας στεναχωρεί που δεν σας έχουμε πιο κοντά μας!!! Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία σας και για την πάντα ζεστή σας αγκαλιά!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για καλό Πάσχα!!!!

      Διαγραφή
  20. Α,ρε ξεσηκώστρα!!!Ξεσηκώνεις κόσμο για τα μπαζάρ,ξεσηκώνεις κόσμο για Θεσσαλονίκη,ξεσηκωνεις τον κόσμο ολόκληρο!!!Βίκυ μου χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία,δνε έχω καμιά αμφιβολία και ούτε μία φωτό να μην ανέβαζες.
    Η Πρωτοβουλία για το Παιδί εύστοχα έβαλε το μοτο "ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ"!!!Εχουν εσένα ψυχή και κινητήριο δύναμη,όσο για τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης εχουν αποδέιξει οτι είναι ανοιχτές καρδιές φιλοξενίας κι οταν είσαι μαζί τους περνάς σίγουρα καλά!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεσηκώστρα..... ναι από μικρή έτσι ήμουν, ο αρχηγός στην φασαρία... στις σκανταλιές, στις βόλτες, στα πάντα!!!! Το ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ όμως είναι για όλους μας γιατί μόνος του κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα... χρειάζονται πολλοί μαζί για να μπορέσουν να βοηθήσουν αυτά τα μικρά αγγελούδια που δυστυχώς από πολύ μικρά γνώρισαν την πολύ άσχημα πλευρά της ζωής!!!! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά.... άλλα σύννεφα να μην ταράξουν την ζωή σου!!!! Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!!!

      Διαγραφή
  21. Χόρτασα όμορφες φωτογραφίες ,αγάπη,χαρά για τις λίγες ώρες που πέρασα μαζί σας.Ευτυχώς διάβασα και όλα τα σχόλια των κοριτσιών και είδα πότε ετοιμάζεσται!!!!!Θεου θέλοντος θα τα πούμε ξανά.Εύχομαι Βίκυ μου Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που έστω και λίγο καταφέραμε και σε συναντήσαμε.... και περάσαμε για άλλη μια φορά μοναδικά!!!! Σου εύχομαι να περάσεις όμορφα αυτές τις άγιες μέρες μαζί με τους αγαπημένους σου!!!!Καλό Πάσχα!!!!

      Διαγραφή
  22. Βίκυ μου χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα όλες μαζι για καλό σκοπό,δώσατε τόση χαρά και στα παιδάκια! .ΝΑ εισαι καλά ,περαστικά
    Εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με την οικογενειά σου ,πολλά φιλιά σε σένα και στη Δημητούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...