Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Άλλος ένας χρόνος πέρασε.....

....... και φτάσαμε και πάλι στην ημερομηνία γενεθλίων της "Ποδηλάτισσας"!!!



 Ναι 8 του Μάρτη του 2011, πέντε χρόνια πριν δηλαδή σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το blog και νομίζω πως ήταν μια από τις πιο σωστές κινήσεις που έχω κάνει στην ζωή μου, μια και μέσα από αυτό την "Ποδηλάτισσα" γνώρισα όλους εσάς!!!!!



Θυμάμαι πως το άνοιξα με μεγάλη επιφυλακτικότητα, και λίγο φόβο μπορώ να πω, μια και μέχρι τότε δεν είχα ποτέ σκεφτεί να ανοίξω ορθάνοιχτα τις πόρτες σε αγνώστους...... μα αυτοί οι άγνωστοι που κρυβόντουσαν πίσω από τις δικές τους οθόνες, ήταν άνθρωποι υπέροχοι, μοναδικοί, έτοιμοι να μοιραστούν πράγματα και αισθήματα με τους "γείτονες" τους, γεμάτοι αγάπη, με ίδια ή διαφορετικά ενδιαφέροντα, μα πάντα πρόθυμοι να ενθαρρύνουν και  να επιβραβεύσουν κάθε προσπάθεια, και σήμερα κάποιοι από αυτούς συγκαταλέγονται τους καλύτερους μου φίλους!!!!!

Σήμερα λοιπόν που η "Ποδηλάτισσα" έχει τα γενέθλια της, αποφάσισα για άλλη μια χρονιά σε δύο από αυτούς τους γείτονες να κάνω ένα μικρό δωράκι, ύστερα από κλήρωση που θα γίνει την άλλη Τρίτη στις 15 Μαρτίου και σε αυτή θα πάρουν μέρος όσοι αφήσουν μια ευχή κάτω από αυτή την ανάρτηση και φυσικά ήταν φίλοι της "Ποδηλάτισσας" μέχρι και εχθές!!!

Τα δωράκια θα είναι μικρά, μα φτιαγμένα με αγάπη και θα είναι:
Το πρώτο μια μικρή νεροκολοκύθα παντρεμένη με πηλό....





και το δεύτερο ένα μικρό σπιτάκι από γυψόγαζα και πηλό...


που ακόμα δεν έχει τελειώσει, μέχρι την ημέρα της κλήρωσης όμως σίγουρα θα έχει ολοκληρωθεί!!!!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συντροφιά που μου κρατάτε αυτά τα χρόνια, για τα όσα έχουμε μοιραστεί και για την φιλία σας!!!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλους σας!!!!!







45 σχόλια:

  1. Γεια σου Ποδηλάτισσα με το τόσο ωραίο και ενδιαφέρον blog !!!!! Πραγματικά ήταν πολύ σωστή η απόφασή σου και έτσι θαυμάζουμε κι εμείς τα ωραία έργα σου!! Εύχομαι για πολλά ακόμη χρόνια το μπλογκοσπιτάκι σου να μας χαρίζει τόσο όμορφες αναρτήσεις !!!!Αισθάνομαι κι εγώ σαν να σε ξέρω χρόνια που σε γνώρισα μέσα από αυτή τη γειτονιά !!! Χρόνια πολλά λοιπόν και πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένη μου Ποδηλάτισσα με το μπλογκακι σου το όμορφο κι αγαπησιάρικο!!! Να εισαι παντα καλα και να δημιουργεις ολα αυτα τα καλουδια που μου περνουν το μυαλο!!!Ηταν σωστοτατη η επιλογη σου για το μπλογκ και σοφοτατη μπορω να πω!!!! Χαιρομαι που σ εχω γνωρίσει κι ελπιζω να σε ξαναδω συντομα!! πολλα πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ.....!!!Καλημερα!!πολυχρονη!!
    με ...εμπνευση...δημιουργια...εφευρετικοτητα...και πανω απολα ΥΓΕΙΑ..και παντα γυρω σου με ανθρωπους που να σε αγαπουν και να τους αγαπας...
    Τιμη μας που σε γνωρισαμε...και σευχαριστουμε....καλη συνεχεια...καλη δυναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι και σε άλλα 8 χρόνια να είμαστε εδώ και να γιορτάζουμε μαζί σου!
    Να έχεις πάντα έμπνευση και να γεμίζεις τον κόσμο με τις όμορφες δημιουργίες σου.
    Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εσένα θα σε προσδιορίζει το 8 !!! Βικούλα μου γλυκιά μου δεν σας προλαβαίνω σε έργα και σε σχολιασμούς είμαι αργή πολύ αργή σαν το σαλιγκαράκι που μόλις τώρα αποφάσισα να ράψω για τα επικείμενα γενέθλια της Λήδας!! Εύχομαι να είσαι εδώ με την ιδια όμορφη δραστηριότητα με την λαμπερή σου παρουσία και με την αγάπη που σε διακρίνει για τα ατυχα και ανυπεράσπιστα παιδάκια και όχι μόνον.Ο Θεός να σε έχει καλύτερα από τώρα γιατι το άξίζεις.. Φιλάκια αγαπημένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημένη ποδηλάτισσα χρόνια πολλά και δημιουργικα!!! Να έχεις πάντα υγεία , έμπνευση και εφευρετικότητα και να θαυμάζουμε τις υπέροχες δημιουργίες σου για πολλά πολλά χρόνια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρονια πολλα αγαπημενη μου!!
    σε αγαπω πολυ και σε θαυμαζω
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να είσαι πάντα έτσι δημιουργική και δοτική,με την αγάπη σου σκορπάς χαμόγελα γύρω σου! Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπημένη φίλη, τι να πρωτοπω για σένα, ήσουν ένα από τα δώρα που μου χάρισε το ψυχρό διαδίκτυο για τους πολλούς.Έδωσες ιδέες, έδωσες παράδειγμα αντοχής, δημιουργία και δύναμης ..τι να πω παρά μόνο..πόσο τυχερή είμαι που με τίμησες με τη φιλία σου.Από το Δημήτρη κι εμένα..μόνο εκτίμηση και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια Πολλά Βικούλα Ποδηλάτισσα (και στη ζωή) είσαι το παράδειγμα προς μίμηση για μένα, αλλά πιστεύω και σ άλλες φίλες , η εφευρετικότητα σου στις δημιουργίες , η αστείρευτη ενέργεια - δύναμη ακόμη και στα δύσκολα , η ταξιδιάρα φύση σου ... με κάνουν να σε θαυμάζω και να στεναχωριέμαι που δεν μπορώ νάμαι πιο κοντά σαν φίλη σου. Πολλά φιλιά , μεγάλη αγκαλιά σε σένα και τη Δημητρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γλυκια και αγαπημενη τριανταφυλλενια ποδηλατισσα....ευχομαι για τα "γενεθλια" σου να συνεχισεις οπως εισαι ...παντα ανησυχη παντα δραστηρια....παντα μαχημη ετοιμοπολεμη.... γεματη ιδεες κ ελπιδες....ποσο χαιρομαι που ανοιξες την πορτα σου κ σε μενα...τι καλα που σας βρηκα ολες τις γειτονισσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά στο μπλογκ σου!
    σε ευχαριστούμε που όλα αυτα τα χρόνια μοιράζεσαι μαζί μας τις υπέροχες δημιουργίες σου!
    εύχομαι να συνεχίσεις για πολλά χρόνια ακόμη, αυτό που ξέρεις τόσο καλά να κάνεις...να δημιουργείς υπέροχα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χρόνια πολλά στο μπλογκ σου.. χρόνια πολλά και σε σένα, να είσαι πάντα γερή κι έτσι δημιουργική όπως τώρα!
    φιλιά πολλά Βίκυ μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά κορίτσι μου
    Υπέροχα δημιουργείς!!!

    Σε φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν θα ξεχασω ποτέ πως εσύ αγαπημένη μου Βικυ ήσουν η πρωτη .. φιλη που γνωρισα προσωπικα μεσα απο τον κόσμο του μπλόκιν... και τι γνωριμία..!!! και τι δεν έκανες για μας...να μαζεψεις την παρεα όσα χρονια και να περασουν δεν θα ξεχασω ποσο πολύ ωραια περασαμε..ηταν για μενα πρωτογνωρο αυτό αγνωστες μεταξύ μας η εκπληξεις χαρας........ήμουν πολύ τυχερή που αυτή η φιλια που γεννηθηκε εκει πανω στην πατρίδα...κρατα ακομα και θα κρατα για πολλα πολλα χρονια φιλεναδα.... οσα χρονια και να περασουν δεν θα ξεχασω πόσο ωραια ηταν και ποσο περηφανους μας εκανες με την φιλια σου.. .. Αν είχα την δύναμη να πραγματοποιώ ευχές θα ηταν να έχεις τη υγεία σου να δημιουργείς οπως εσύ ξερεις .. και να σε εχουμε για πολλααααααα χρονια κοντα μας... η επομενη φορα που θα βρεθουμε ελπιζω να ειναι εδώ...κάτω....!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΑ ΣΟΥ..!!! σου αφηνο ενα μεγαααααααλο φιλί..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ετσι γίνονται τα πραγματικά γενέθλια με τούρτα και δώρα καρδιάς!!
    Χρ'ονια πολλά στο φιλόξενο σπίτι σου Βίκυ που μέσα από αυτό σε γνωρίσαμε και μάθαμε πολλά , όχι μόνο στο δημιουργικό κομμάτι αλλά σε θέματα στάσης ζωής υπομονής και αντοχής!!
    Να είσαι καλά και να έχεις ότι αξίζεις!!Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια για τα πέντε χρόνια! Εγώ είμαι ακόμα καινούρια εδώ αλλά από ότι έχω καταλάβει κάνεις πολλά και όμορφα πράγματα! Η κολοκύθα που διαβάζει με έκανε να σκάσω στα γέλια, με το δασκαλίστικο υφάκι της (σαν το δικό μου!!!!). Να είσαι καλά να συνεχίζεις δημιουργικά!Αριάδνη AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ησουν από τα πρώτα μπλογκ που επισκέφθηκα και γνώρισα Βίκυ μου.
    Σε θαύμαζα από την αρχή και συνεχιζω να σε θαυμαζω.
    Δεν ξεχνω που ήρθατε στη Θεσσαλονίκη με τη Δημητρουλα, τότε στο παζαρι με τα συρταρια, έχοντας γεμάτο το αυτοκίνητο σου μέχρι επάνω με δικές σου δημιουργίες.
    Ετσι συνεχίζεις, προσφεντας παντού κι ευχομαι να συνεχίσεις για χρόνια.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αχ αυτή η μπλογκογειτονίτσα μας, πόση αγάπη πήραμε από τους πρώτους του είδους!!!!!!Και πόσα έχεις δώσει εσύ προσωπικά την ίδια σου τη ψυχή!!!!!!
    Παντοτινό το μπλοκοσπιτό σου!!!!!!!Φιλάκια πολλά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σου εύχομαι να έχεις πάντα την διάθεση και το κέφι να διατηρήσεις το μπλογκοσπιτάκι σου,με τις ωραιες αναρτησεις...την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βίκυ μου, εύχομαι στη ποδηλάτισσα να τα χιλιάσει και να εξακολουθήσει να ομορφαίνει την γειτονιά μας με τις εξαίσιες δημιουργίες της!!!!
    Να είσαι καλά!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. XΡΌΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!!Ναχεις υγεία να δημιουργείς και να μας τα παρουσιάζεις με τις ωραίες σου αναρτήσεις.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χρονια πολλα βικουλα μου να τα χιλιασης στο ομορφο σπιτακι σου να μας δειχνης παντα ομορφες δημιουργιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά!
    Να χαίρεσαι το μπλογκ σου και να το καμαρώνεις! Κι εσύ να είσαι καλά να δημιουργείς με το δικό σου, ξεχωριστό, υπέροχο τρόπο.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βίκυ μου ώστε έχουμε μαζί γενέθλια! Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να δημιουργείς και να προσφέρεις όπως κάνεις τόσο καιρό και να παρακινείς και εμάς σε αυτό το έργο.
    Συνεχίζουμε λοιπόν γειτόνισσα!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλά Βίκυ μου, σου εύχομαι να είσαι γερή και δημιουργική. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε έχω γνωρίσει και απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπημένη μου φίλη ,χρόνια πολλά στο υπέροχο σπιτάκι σου.Σε θαυμάζω για την προσφορά και την αγάπη σου στα παιδιά.Χαίρομαι που είμαι και εγω μια απ' τις φίλες σου΄και είχα την τύχη να σε γνωρίσω απο κοντά .Ευχομαι να είσαι καλά να συνεχίσεις το έργο σου και τις όμορφες δημιουργίες σου.Πολλά φιλιά και μιά αγκαλιά στην Δημητρούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε αυτή τη ποδηλατάδα δεν είσαι μόνη και το ξέρεις.... όλες εμείς που είτε φανερά με μηνύματα, είτε απλώς διαβάζοντας σε, συνοδοιπόροι στις υπέροχες καλλιτεχνικές διαδρομές σου!!!
    Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να μας εμπνέεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. χρόνια πολλά Βίκυ μου!!!!!! Να είσαι καλά να δημιουργείς και να προσφέρεις. Είναι ξεχωριστή η παρουσία σου στη γειτονιά. Φιλιά και στη Δήμητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρόνια πολλά!!
    Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς και να συνεχίσεις τα όμορφα..."δε θέλω να γλιτώσω από τα όμορφα", λέει ένα τραγούδι, και μου έρχεται στο μυαλό, κάθε που βλέπω κάτι όμορφο...ε λοιπόν δε θέλω να γλιτώσω από τα όμορφα, γι΄αυτό θα έρχομαι!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρόνια πολλά Βίκυ, εμπνευσμένα και δημιουργικά!!!
    Το μπλογκ σου ήταν από αυτά που παρακολουθούσαμε πολύ πριν φτιάξουμε το δικό μας.Χαιρόμαστε που γνωρίσαμε από κοντά εσένα και την Δήμητρα στην έκθεση των ρολογιών.
    Να είσαι πάντα καλά και στις επάλξεις!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρόνια σου πολλά,Βίκυ μου!Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σημαντική και ξεχωριστή η ημέρα των γενεθλίων του μπλοκ σου Βίκυ μου που μας έχει συναρπάσει με τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των έργων σου, τις ευφάνταστες κατασκευές και το άρωμα δοτικότητας και προσφοράς που αναδύεται σε κάθε σου ανάρτηση !!! Χίλιες ευχές σε σένα που ως ποδηλάτισσα μας ξενάγησες σ΄έναν πανέμομορφο κόσμο δημιουργίας....τον δικό σου !! Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να χαρίζεις τη μαγεία της έμνευσής σου, την ευλογία της προσφοράς και τη φιλία σου !!! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μια μέρα ιδιαίτερη για τα γενέθλια της Ποδηλάτισσας, όπως της αξίζει!΄Χρόνια πολλά, χαρούμενα και δημιουργικά, είναι τιμή μας που σε γνωρίσαμε!!!
    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρονια πολλα στο σπιτάκια σου Βίκυ μου .. νασαι πάντα καλά ,με υγεια
    και δημιουργία ....και οπως γραφει και η Νίκη ....τιμή μας
    που σε γνωρίσαμε ...Φιλάκια πολλα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρόνια πολλά πολλά και δημιουργικά στο blogοσπιτάκι σου, Βικούλα και, προσωπικώς, εγώ ευχαριστώ για τη φιλία σου, την αγάπη σου και τις επισκέψεις σου στο δικό μου. Πραγματικά κι' εγώ πιστεύω πως η δημιουργία του blog μου ήταν από τις πιο καλές και σωστές κινήσεις που έχω κάνει στη ζωή μου. Μακάρι να είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα "γειτόνισσες"!!!!
    Σε φιλώ γλυκά, φιλενάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βρέ, βρέ, πώς περνούν τα χρόνια!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ξεκίνημά της ποδηλατάδας σου, φιλενάδα!!! Εύχομαι το υπέροχο μπλογκόσπιτό σου να μας φιλοξενεί για πολλά πολλά χρόνια και σύ να δημιουργείς και να προσφέρεις αγάπη τριγύρω σου, όπως μας έχεις αποδείξει ότι το κάνεις μοναδικά!!
    Πολλά φιλάκια, Βίκυ μου σε σένα και στην Δημητρούλα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βικάκι, να είσαι πάντα χαρούμενη,
    να ξεπερνάς τις δυσκολίες με δημιουργία
    και η καρδιά σου να είναι πάντα γεμάτη με
    αγάπη και διάθεση για προσφορά !
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρόνια πολλά υπέροχη Βίκυ!!!!! Μίλησες με τα καλύτερα λόγια για τους γείτονες σου αλλά δε ξέρεις πως και οι γείτονες έχουν να πουν μόνο καλά πράγματα για σένα! Εγώ προσωπικά έχω να πω ότι άνθρωποι σαν και εσένα σπανίζουν, αν και δε με ήξερες μου έδωσες τις καλλιτεχνικές σου συμβουλές! Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι να συνεχίσεις να ομορφαίνεις τη μπλογκόσφαιρα με τις δημιουργίες σου και με τη προσφορά σου σε όλα αυτά τα μπαζααρ!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι ωραία φωτογραφία αυτή στο τέλος!
    Τι φανταστική η παντρεμένη κολοκύθα με τα γυαλάκια της να διαβάζει!
    Τι όμορφο το σπιτάκι με τη γυψόγαζα (τι είναι αυτό καλέ;)...
    Τι ωραία τούρτα!!!
    Tι ήθελα να σου γράψω; Μα δεν αφήνεις να πάρουμε ανάσα μ' αυτά που σκαρώνεις ρε Βίκυ!
    Χρόνια πολλά ολόψυχα στο ποδηλατοδρόμιο σου, να είσαι καλά & να κάνεις πετάλι ασταμάτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χρόνια καλά, πολλά, φωτεινά και δημιουργικά στο υπέροχο blog σου αγαπημένη Βίκυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου με τις καλοδουλεμένες κατασκευές σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έστω και καθυστερημένα,σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και δημιουργικά,να είσαι πάντα καλά,γερή και δυνατή,να μας παρουσιάζεις τις πρωτότυπες δημιουργίες σου,με τον μοναδικό τρόπο,που μόνο εσύ ξέρεις και εμείς με την σειρά μας να σε καμαρώνουμε και να σε θαυμάζουμε!!!!!!!!!!!!
    Χαίρομαι που σε γνώρισα μέσα από τον κόσμο του διαδικτύου,γιατί τέτοια ταλέντα πρέπει να αναδεικνύονται!!!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ιδιαίτερη η μέρα των γενεθλίων της Ποδηλάτισσας, όσο ιδιαίτερη και η ίδια! Εύχομαι με το ποδήλατό σου να.. αλωνίζεις για πάρα πολλά ακόμη χρόνια, στη γειτονιά και στις καρδιές μας!!!! Να μεγαλώνεις το ίδιο όμορφα και δημιουργικά, να προσφέρεις, να μας παρακινείς, να μας εκπλήσεις πάντα τόσο ευχάριστα και να μας αρέσει!! Χρόνια σου πολλά και καλά, Βίκυ μου! Σ΄ευχαριστούμε που υπάρχεις ανάμεσά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Να τα εκατοστήσει το ιστολογιό σου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...