Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Μικρά δωράκια..... για μικρούς και μεγάλους!!!!

Πάντα μου άρεσε να μου κάνουν δώρα φτιαγμένα στο χέρι.... δεν είχα όμως σκεφτεί (μέχρι πριν από λίγα χρόνια) πως θα ερχόταν η στιγμή που και εγώ θα έφτιαχνα χειροποίητα δώρα για τους φίλους μου......  σίγουρα δεν είναι πανάκριβα, είναι όμως καμωμένα με περισσή αγάπη για τον καθένα ξεχωριστά!!!

Έτσι οι γνώσεις επιστρατεύτηκαν..... τα διάφορα υλικά μπήκαν με την σειρά τους στον πάγκο εργασίας και να μερικά δωράκια για φίλους αγαπημένους!!!!

Δύο μικρά ξύλινα σαμπό ζωγραφίστηκαν και είναι έτοιμα να πάρουν θέση πάνω στο γραφείο μιας αγαπημένης φίλης, για να φιλοξενήσουν τους συνδετήρες της...




Το χαρτί κολλήθηκε στο ξύλο..... τα χρώματα άρχισαν να χορεύουν επάνω του και ένας πίνακας με 3D Dooddles  για έναν μικρούλη.....




Ο πηλός δεν λείπει ποτέ από τα υλικά μου..... έτσι μια μικρή κουκουβάγια θα κρατήσει συντροφιά σε μια φίλη που σκέφτομαι να επισκεφτώ!!!


Το decoupage πάντα θα υπάρχει στην ζωή μου μια και με βοηθά να φτιάχνω πράγματα.... όταν ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. 


Ένας δίσκος, για να απολαμβάνει κάποια φίλη το καφεδάκι της στον κήπο.....


Ένα ξύλινο κουτί για μια ψυχή που αγαπά πολύ το τσάι...



 Ένα ξύλινο κουτάκι βιβλίο που κλειδώνει για μια έφηβη, που θα κρύβει μέσα του μικρά μυστικά.... αφού πρώτα φάει τα σοκολατάκια του!!!



Δύο ξύλινα ντοσιέ τακτοποίησης, για έναν φίλο που θέλει ακόμα και τα σταυρόλεξα του να είναι σε τάξη....


Λίγο πριν τελειώσω αυτή την ανάρτηση να σας γνωρίσω την "Ντόλη" την μικρή αγγελαδίτσα που ντύθηκε και στολίστηκε με ακρυλικά και pastel..... 


και στάθηκε πάνω στο ξύλο κοπής, 



για να θυμίζει σε κάποια αφηρημένη ψυχή που είναι τα κλειδιά της!!!!!



Αυτά είναι μερικά από τα δωράκια που έφτιαξα, και ελπίζω να αρέσουν στους παραλήπτες τους, μα και σε εσάς!!!!

46 σχόλια:

  1. Απίθανες οι δημιουργίες σου!!!
    Δεν ξεχώρισα καμία...όλες τέλειες

    Σε φιλώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχουυ! καλε τι ομορφα που ειναι ολα! κ πανω απ΄ολα φτιαγμένα με αγάπη!! φαίνεται! φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως δεν μπορείς να δωρίσεις κάτι αν δεν το κάνεις με την καρδιά σου!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Τι να πει κανείς για όλα αυτά τα καλούδια; Το ότι τα χειροποίητα δωρα είναι τα πιο πολυτιμα δεν το αμφισβητεί κανείς πιά- πάει ο καιρός που κάποιοι τα κοιτούσαν περίεργα. Ωστόσο τα δικά σου κρυβουν μέσα και σκέψη και φροντίδα για τον κάθε παραλήπτη κι αυτό τα κάνει δυο φορές μοναδικά!!
    Φιλάααα!!! Σας περιμένω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλα μου χαίρομαι που σου αρέσουν, είναι πράγματι δώρα μικρά και ταπεινά πασπαλισμένα όμως με πολύ αγάπη για τον καθένα ξεχωριστά!!!! Πολλά πολλά φιλιά.... μία μέρα μας χωρίζει!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Πόσες τεχνικές μαζεμένες σε μια ανάρτηση?! Καλά, το ότι είναι όλα πανέμορφα, είναι περιττό και που το αναφέρω πλέον!
    Χαρούμενα χρώματα και μεγάλη δόση αγάπης! Βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως θα τα λατρέψουν οι παραλήπτες τους! Να είσαι γερή, κορίτσι μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε καλό μου Συριανάκι να μην κάνουμε για όλους το ίδιο πράγμα μα και εσείς που έρχεστε μέχρι εδώ να έχετε να δείτε και κάτι διαφορετικό!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  5. αχ ειναι ολα υπεροχα
    παρατηρωντας τα επιασα τον εαυτο μου να χαμογελαει

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα!χα! και εγώ χαμογελούσα όταν τα έφτιαχνα.... ίσως γιατί είναι βγάζουν κάτι παιδικό!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ουαου!! Υπέροχα όλα και τόσο ξεχωριστά!
    Μπορώ να ξεχωρίσω όμως τα σαμπώ;;; Τα λάτρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ποδηλατάδα σε έναν μουσικό μονοπάτι.... για ένα ξεχωριστό άνθρωπο!!!! Χαίρομαι που σου αρέσουν!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Αν θα αρέσουν ???????? Μη με τρελαίνεις αγαπημένη !!!!! Αυτά είναι φτιαγμένα με τόσο γούστο και αγάπη που οι παραλήπτες θα χοροπηδήσουν από χαρά !!!!!! Τα σαμπουδάκια πολύ ιδιαίτερα βέβαια !!!!! Γεια στα χέρια σου !!!! Πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχω λόγια !!! Καλά είναι αριστουργήματα όλα και μη ρωτάς γιατί σίγουρα θα αρέσουν !!! Εκείνα τα σαμπώ , είναι μοναδικά , ονειρεμένα!! Οι ιδέες σου και η υλοποίηση τους με ξεπερνούν !!!
    Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΚΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΟΤΙΚΗ!!! ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ.
    Φιλιά πολλά,πολλά,πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι που βλέπω να σκας μύτη και πάλι στην γειτονιά!!!!! Νάσαι πάντα καλά και να μην συναντήσεις άλλες ταλαιπωρίες!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Είναι υπέροχα! Σίγουρα θα αρέσουν!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν θα αρέσουν λέει; μα τι λες φιλεναδα .. θατρελαθουν απο τα δωρακια τους γιατι εκτός απο οτι ειναι πολύ ομορφα .. εκτός οτι έχεις σκεφτεί ενα ξεχωρίστό για τον καθε παραληπτη .. αλλα εκει που δινουν τα ρέστα τους ειναι οτι είναι φτιαγμενα με ΑΓΑΠΗ και αυτό και μονο τα κανει ξεχωριστα Βικακι μου... θα μου επιτρεψεις μια τόση δα μικρή προτιμηση στα τσοκαρακια ναι;
    Να τα χαρουν οι παραλήπτες τους και εσύ να είσαι καλα να κανεις τους ανθρωπους χαρούμενους αγαπημένη μου..!!! σου αφηνω ενα μεγαααααλο φιλί.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτά τα τσοκαράκια..... σε μπελάδες θα με βάλουν!!!!χα!χα!χα! Όταν κάνεις δώρα πρέπει να βάλεις μεγάλη ποσότητα Αγάπης και λιγότερη τέχνη.... έτσι κάνεις την διαφορά!!!!! Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη μου!!!!

      Διαγραφή
  12. Όλα είναι πάρα πολύ όμορφα!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ομορφιέεεες!! Θα τα λατρέψουν, αυτό είναι σίγουρο. Καθετί που φτιάχνεις είναι μοναδικά υπέροχο!
    Το χειροποίητο δώρο έχει άλλη χάρη, που δεν την έχουν τα αντικείμενα μαζικής παραγωγής... για να μην πω πως μέσα σε ένα τέτοιο δώρο ενσωματώνεις όλη σου την αγάπη και τη σκέψη για τον/την παραλήπτη/τρια. Πώς να μην εκτιμηθεί αυτό;
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα όταν φτιάχνεις ένα δώρο χειροποίητο σκέφτεσαι τι αγαπά ο καθένας και το φτιάχνεις με περισσή φροντίδα και αγάπη... και αυτή είναι η μόνη αξία που έχει το δώρο αυτό!!!! Σε ευχαριστώ!!!! Τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  14. Καλά όλα υπέροχα ένα και ένα τι να πω μπράβο τυχεροί οι παραλήπτες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά ήμουν τόσο καιρό που δεν σε ήξερα... ήρθα εδώ και είδα τόσες ομορφιές χειροποίητες και θέλω τώρα αμέσως να μάθω να τα φτιάχνω κι εγώ!!!!
    Αν ήμουν εγώ ο παραλήπτης έστω κι ενός από αυτά, θα έκανα πάρτυ!!!
    Τα χρώματα και τα σχέδια μου αρέσουν πολύ!!!
    Όπως και το κορίτσι με το ποδήλατο.
    Ποδηλάτισσα, ήρθα και θα μείνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι αφάνταστα που η μυστική σου ανταλλαγή έγινε αιτία να γνωριστούμε, χαίρομαι που σου άρεσαν τα όσα φτιάχνω και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που ήρθες και αποφάσισες πως θα μείνεις!!!!!! Σου στέλνω την αγάπη μου και ένα ζεστό φιλί για καλωσόρισμα!!!

      Διαγραφή
  16. Πόση παραγωγή βγάζεις βρε Βίκυ μου; Πότε τα προλαβαίνεις όλα αυτά; Το ένα ομορφότερο απ' το άλλο. Οι φίλοι σου είναι πολύ τυχεροί. Κυρίως γιατί έχουν εσένα στη ζωή τους. Με το καλό να τα παραλάβουν λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριώ μου ξεχνάς πως εγώ δεν πάω δουλειά..... ώρες ατέλειωτες λοιπόν για δημιουργία, δημιουργία που πάντα με βγάζει από τα δύσκολα και συγχρόνως μου δίνει την ευχαρίστηση να προσφέρω..... όσο για τους φίλους μου, εγώ είμαι τυχεροί που έχω λίγους μα υπέροχους ανθρώπους για φίλους!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  17. Είναι μοναδικά τα έργα σου Βίκυ μου , γιατί γίνονται με πολύ αγάπη!
    Τα κάθε ένα είναι ξεχωριστό, πώς να μην αρέσουν;
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι όταν μπορώ να φτιάχνω κάτι για τους φίλους μου.... σίγουρα δεν είναι κάτι σπουδαίο, πάντα όμως ότι φτιάχνω το στολίζω με μπόλικη αγάπη!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  18. Καλέ, Βικούλα, τι ελπίζεις... αφού είσαι κι' εσύ βέβαιη πως θα ενθουσιαστούν! Είναι όλα, μα όλα καταπληκτικά και όπως λες, το χειροποίητο έχει άλλη χάρη.
    Να έχεις ένα υπέροχο και δημιουργικό μήνα
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν μπορείς να είμαι βέβαιη για τίποτα.... ελπίζω να αρέσουν!!!! Καλό μήνα Φιλία μου!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  19. καλο μηνα!!!!υπεροχα ...φανταστικα ολα!!!!μπραβο γλυκια..χρυσοχερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα καλή μου Ίριδα γεμάτο από ότι επιθυμείς!!!!!Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  20. Καλό μήνα Βίκυ μου,πάντα να είσαι ακούραστη και να δημιουργείς ,με αγάπη!!Είναι όλα φανταστικά και σύγουρα θα αρέσουν στους φίλους σου .Να είσαι καλά!!!πολλά φιλιά στη Δήμητρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και Καλό μήνα Μεταξία μου!!!! Είναι μεγάλη μου χαρά όταν μπορώ να δημιουργώ για φίλους!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά και από εμάς!!!!

      Διαγραφή
  21. Σκέφτηκες ένα δώρο ξεχωριστά για τον καθένα!!Φαντάζομαι πως θα ξετρελαθούν και είμαι σίγουρη πως θα τα τιμήσουν τα υπέροχα δώρα σου Βικάκι μου!!! Συγχαρητήρια για την τόση ενέργεια και το τεράστιο ταλέντο σου για άλλη μια φορά!!!Καλό μήνα γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε ένας Κικίτσα μου έχει διαφορετικό γούστο και θέλω, οπότε και τα δωράκια έπρεπε να ταιριάζουν με αυτά.... αυτή είναι και η αξία τους!!!! Πολλά πολλά φιλιά καλή μου!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Αυτό θα πει ταλέντο!!
    Μπράβο για όλες τις δημιουργίες σου!!!
    Καλό μήνα,ποδηλάτισσα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχεις ταλέντο λέμε!!!! :) Η αγελαδίτσα όλα τα λεφτά αλλά και το καδράκι του μικρού!! Βέβαια από όλα μία περισσότερη αγάπη θα δείξω στα σαμπό! Παλιότερα είχαμε και εμείς κάτι μικρά διακοσμητικά και νομίζω είναι χαρακτηριστικό της μικρής Ολλανδέζας (αν θυμάσαι το κουτί με το γάλα), έτσι τα λέω ακόμα όποτε τα βλέπω!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...