Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Οι κούπες, και η λάμπα που έγινε τσαγιέρα!!!!!!!!!!!

Το blog της Αριστέας "Η ζωή είναι ωραία" σίγουρα όλοι το γνωρίζετε...... σίγουρα έχετε περάσει από αυτό για να απολαύσετε το δρώμενα του γραπτού και ποιητικού λόγου, όπως  Το Συμπόσιο Ποίησης.... τις ιστορίες του Καφενέ.... τις ιστορίες της νύχτας....

Η ταλαντούχα Αριστέα όμως αποφάσισε να κάνει και έναν διαγωνισμό για όσους τα χέρια τους πιάνουν όπως λέει και ο τίτλος του "Άλλαξε το" και πολλοί από εσάς πήρατε μέρος σε αυτό!!!! 

Δεν προλαβαίνω να πάρω μέρος σκέφτηκα στην αρχή.... και πραγματικά στεναχωρήθηκα μέχρι που ένα απόγευμα κατέβηκα στην αποθήκη να πάρω κάτι και ψάχνοντας έπεσα επάνω σε ένα πορτάκι από ντουλάπι κουζίνας που από λάθος του μαραγκού χάλασε....



και φυσικά είχα ζητήσει από τον μαραγκό να μου το αφήσει..... ο καημένος με κοίταξε θυμάμαι με απορία,  δεν μπορούσε να καταλάβει τι το ήθελα, αλλά το άφησε και έφυγε (που να ξέρει ο άνθρωπος τι τρέλα κουβαλάω!!!).....  και να τώρα που ήρθε η ώρα το χαλασμένο πορτάκι να φανεί χρήσιμο....

Αστάρι, ακρυλικά, χαρτιά, δαντέλες, rellief, stencils, σφραγίδες βρέθηκαν αυτόματα πάνω στον πάγκο εργασίας και σε μερικές ώρες το  "πορτάκι" με mixed media έγινε ένα πινακάκι για να στολίσει μια κουζίνα ή ένα καθιστικό.....



Βλέποντας όμως τα φλιτζάνια σκέφτηκα πως κάτι έπρεπε να υπάρχει για να φιλοξενήσει τσάι ή καφέ για το σερβίρισμα.... μία τσαγιέρα δηλαδή, τι έτσι σκέτα θα πάνε τα φλιτζάνια στον διαγωνισμό???? Πως θα μπορούσα όμως να φτιάξω μία τσαγιέρα?????

 Με μία λάμπα φυσικά.... μία καμμένη λάμπα, από αυτές που περίμεναν υπομονετικά σε μια χάρτινη σακούλα για να πάνε στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης του super market.



Ο πηλός που πάντα υπάρχει σε αναμονή στο εργαστήρι μου ήρθε να την αγκαλιάσει και να της δώσει την νέα της μορφή.... 



και ύστερα τα χρώματα και οι πατίνες ήρθαν να την καλλωπίσουν......


και η Τσαγιέρα άρχισε να στριφογυρίζει και να φωτογραφίζεται!!!!

Εκεί στον φιλόξενο χώρο της Αριστέας περίμεναν αρκετές μέρες μαζί με άλλες όμορφες και ευφάνταστες δημιουργίες για να φτάσει η μέρα της παρουσίασης τους και αφού τελείωσε η πασαρέλα.... και οι δημιουργίες βαθμολογήθηκαν, ήρθε η ώρα να βγουν και στο παράθυρο του δικού τους σπιτιού!!!


Να ευχαριστήσω και από εδώ την Αριστέα για τον όμορφο διαγωνισμό, για την όμορφη παρουσίαση όλων των δημιουργιών, για τον χρόνο που κατανάλωσε για την συλλογή και παρουσίαση των ψήφων, και να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους νικητές!!!!!!

Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα.... ελπίζω καλοκαιρινή!!!!!!!!!

68 σχόλια:

  1. Βίκυ μου εγώ σε ευχαριστώ θερμά και για την όμορφη παρουσίαση εδώ και για τις συμμετοχές σου αλλά και γιατί κατέβηκε στην αποθήκη εκείνη τη μέρα και με την τρέλα που κουβαλάς δεν στερηθήκαμε τις καταπληκτικές εμπνεύσεις σου!
    Δίνεις ιδέες σε όλους μας! Καλά τσαγερό αποκλείεται να κάνω, αλλά mixed media που δεν κάνω εύκολα (μη σου πω και καθόλου) θα προσπαθήσω!
    Φιλάκια πολλά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ για την άψογη διοργάνωση του διαγωνισμού!!!!!! Ξεκίνα τα mixed media θα σε τρελάνουν μα και ο πηλός θα σε μαγέψεις.... η πρώτη φορά είναι δύσκολη!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Βίκυ μου η καταπληκτική τσαγιέρα σου εντυπωσίασε και έκλεψε λίγο την δόξα των φλιτζανιών. Η λάμπα είδε το φως το αληθινό στα χέρια σου...
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήθελαν τα κακόμοιρα την δόξα...... γιαυτό επέτρεψαν στην τσαγιέρα να εμφανιστεί!!!! χα!χα!χα! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Bικυ μου τι να πει κανεις για σενα! Για το ταλεντο σου! Δεν εχω λογια! Ειλικρινα! Συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα και τα δύο αλλά στο δεύτερο η φαντασία σου οργίασε!!!!! Μπράβο και καλή εβδομάδα
    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Η αλήθεια είναι πως ο πηλός βοηθά την φαντασία να οργιάσει!!! Καλή εβδομάδα!!!!!

      Διαγραφή
  5. Η φαντασία των καλλιτεχνών, των πραγματικών καλλιτεχνών, δεν έχει όρια!
    Και εσύ το αποδεικνύεις διαρκώς!
    Μπράβο και πάλι μπράβο, Βικούλα μου! Απίθανες και οι 2 συμμετοχές σου!
    Σε φιλώ πολύύύύ!
    Καλή εβδομάδα!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως τώρα πια - ύστερα από τόσα χρόνια - δεν είναι να δω πράγμα.... αμέσως σκέφτομαι σε τι μπορώ να το μεταμορφώσω!!!!χα!χα!χα! διαστροφή θα το έλεγα εγώ και όχι καλλιτεχνία!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Γιά την τσαγιέρα ήμουν σίγουρη ότι ήταν δική σου δημιουργία, όσο για το πανέμορφο mix media όχι και τόσο! Συγχαρητήρια για τις υπέροχες συμμετοχές σου, Βικούλα!!!!
    Αντε, και στον επόμενο διαγωνισμό της Αριστέας μας!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόχειρα πράγματα της τελευταίας στιγμής..... βλέπεις τρέχω να προλάβω βόλτες και δημιουργίες!!!!! Φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  7. Αχ Βικυ μου ,εγραφες λάμπα αλλά το δικό μου μυαλό δεν σκέφτηκε αυτου του είδους λάμπα και αναρωτιόμουν!!! Καταπληκτική έγινε καθως και τα φλυτζάνια!!!
    Θα περάσω να δω όλες τις συμμετοχες γιατι δεν είχα διαβάσει για τον διαγωνισμο και είμαι σιγουρη οτι όλες ειναι υπεροχες!Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και άλλη λάμπα εκτός από αυτή?????? χα!χα!χα! Μαράκι μου σε ευχαριστώ!!!! Οι συμμετοχές όλες ήταν υπέροχες!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν Βικυ μου! Γυρνα πίσω το χρόνο! Τι να κάνω , εγώ εκεί κολλισα απο την αρχή!!Γράψε λάθος!Καλημέρα! φιλάκια!!!

      Διαγραφή
    3. Απαπα εσύ λάμπα εννοείς φαντάζομαι την λάμπα πετρελαίου..... μάλλον έπρεπε να πω γλόμπος για να με καταλάβεις!!!!χα!χα!χα! Την πάτησα σας το σουβλάκι με το καλαμάκι!!!!χα!χα!χα! Φιλιά!!!!!!!!!!!1

      Διαγραφή
  8. Αχ, αυτό το καδράκι το λάτρεψα Βικάρα μου! Συνέχισε να δημιουργείς ομορφιές, το ταλέντο σου είναι αστείρευτο! Τα φιλιά μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το Βικάρα πολύ μου άρεσε..... έτσι με αποκαλεί και ένα λατρεμένο μου πρόσωπο!!!!! Συνεχίζω να δημιουργώ Πέτρα μου γιατί με περιμένουν παζάρια ιδρυμάτων!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. χαχαχχαα....πρωτα περασα απ την ΑΡΙΣΤΕΑ που την βρηκα μεσο ΡΕΝΑΣ...κ οταν το ειδα ειπα αυτο ειναι της ΒΙΚΥΣ σιγουραααααααααααα................χαχαχχααχα....ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...το τσαγιερο ναι καδρακι εχουμε ξαναδει ειναι αληθεια απο διαφορς βασεις....μεχρι κ ρολοι απο καθισμα αν θυμασαι αλλα τετοιο τσαγιεροοοοοοοοοοοοοοο..........αμ θα το θελε κ ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ο γνωστος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ματιάσατε βρε γιαυτό έπεσε σήμερα και έγινε κομμάτια!!!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Βίκυ μου το καδράκι με τις κούπες είναι τέλειοοοοο!!!!
    Καλή βδομάδα!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν την άλλαξες τη λάμπα,την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντάξει, δεν υπάρχει... Λάμπα = τσαγιέρα! Απίστευτη κι αστείρευτη η φαντασία σου και μαγικά τα χεράκια που κάνουν αυτή τη φαντασία πραγματικότητα. Φανταστικά και τα δυο. Πολλά μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάσα μου σε ευχαριστώ!!!!!!!!! Όταν έχεις μαθητεύσει δίπλα σε αστέρια σαν την Κάντζαλη τόε τα πάντα μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να παίξεις με τον πηλό!!!!!!! Φιλιά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ιδιαίτερα η τσαγιέρα είναι μοναδική! Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ τώρα τι να πω;;Το καδράκι το έβαζα άνετα στην κουζίνα μου!!Όσο για τη λάμπα, η πλήρης μεταμόρφωση...Το ζήλεψα πραγματικά!!!Με εντυπωσιάζεις συνέχεια!!Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντίνα μου σε ευχαριστώ!!!!!!! Για κουζίνα φτιάχτηκε και αυτό το καδράκι...... θα πάει σε κάποιο bazaar!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Από το τηλ τελικά, πάλι δε μπόρεσα να αφήσω σχόλιο!!
    Πανέμορφα και τα δύο Βίκυ μου!!!
    Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ψηφοφορία για να μην αδικείται κανένα!!!!!!!
    Ποιο να πρωτοψηφίσεις;
    Όταν ψήφισα , δε σκέφτηκα καθόλου ποιά μπορεί να έκανε , ποιο, για να μην επηρεαστώ!!!
    Η συμμετοχή έχει σημασία κι όχι η ψήφος!!!!!
    Είδα πιο πάνω ότι έπεσε κι έσπασε η τσαγιέρα, κρίμα, γιατί ήταν απίθανη!!!!!!!
    έχω μαζέψει κι εγώ πολλές λάμπες, αλλά φοβάμαι μήπως σπάσουν και δε τις έκανα ακόμη τίποτε!!!
    Καλή συνέχεια!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ που προσπάθησα να αφήσω σχόλιο και από το tablet και από το κινητό δεν τα κατάφερα.... δεν ξέρω τι συμβαίνει!!! Τώρα για τον διαγωνισμό τι να πω πολλές και όμορφες συμμετοχές και οι βαθμοί λίγοι.... αλλά σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη, ένα ταξίδι και αυτό σαν και τα άλλα!!!!!! Τις λάμπες σου να τις κάνεις με μακραμέ αερόστατα mobilo για το δωμάτιο της Ευγενίας...... θα γίνουν απίστευτα όμορφες!!!!! ΠΟλλά φιλιά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Βίκυ μου γειά σου.
    Πάλι η φαντασία σου οργίασε με πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Μήπως πρέπει να επισκέπτεσαι την αποθήκη σου ποιό συχνά? Αλλά και λάμπα τσαγερό αυτό δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό.Καλή συνέχεια.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νόμιζα όπι κατάλαβες πως ετοιμάζομαι για Πάτρα..... κάτι για κουζίνα δεν μου είπες?????? Συνεχίζω λοιπόν!!!!! ΠΟλλά φιλιά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Kαι όχι μόνο!
      Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
    3. Τι θα πει....... και όχι μόνο????? Μην μου σερβίρεις κάτι την τελευταία στιγμή!!!!!! Έλαβα το δώρο σου και σε ευχαριστώ!!!!!!!!!! Φιλιά Πολλά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Εδώ δεν σου γλίτωσε η λάμπα και έγινε τσαγερα, στο πορτάκι θα κολλαγες? Υπέροχα και τα δύο σου έργα Βικυ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντυπωσιακές και οι δύο συμμετοχές σου Βίκυ, λατρέψαμε όμως τη λάμπα που έγινε τσαγερό!!!! Κρίμα που έσπασε... (απ' ό,τι διαβάσαμε)
    Εξαιρετική η δουλειά σου, πάντα να δημιουργείς κάνοντας τον κόσμο γύρω σου ομορφότερο!... :-)
    Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.... και για την επίσκεψή σας στο "σπιτικό μου"!!!! Όσο για το σταγιερό..... τι να κάνουμε, ατυχία!!!!!!!!! Καλή σας μέρα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Βίκυ, είναι πολύ όμορφο το "σπιτικό" σου και θα ερχόμαστε συχνά.
      Πολλά φιλιά
      Μαρίνα - Όλγα

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Καταπληκτικές οι μεταμορφώσεις σου!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βίκυ μου πανέμορφα και τα δύο!!!για το τσαγιερό ήμουν σίγουρη ότι ήσουν εσύ από πίσω!!πηλός=Βίκυ λέω αλλά να μην καταλάβω ότι συνοδευόταν από φλυτζάνια;
    Τέλεια Βίκυ μου!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως μπορείτε και ξεχωρίζετε τον δημιουργώ...... εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω?????? Σε ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι μου Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Τσαγιέρα και φλυτζάνια κάνανε αίσθηση !!! Η τσαγιέρα σου, από τις πιο πρωτότυπες μεταμορφώσεις, κρίμα που ατύχησε.....να δούμε τι θα δούμε στο επόμενο δρώμενο της Αριστέας...εσύ μη σταματάς να δημιουργείς...!!! Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδία μου σε ευχαριστώ!!!! Και οι ατυχίες είναι μέσα στο παιχνίδι...... όσο για μένα, μάλλον χρειάζομαι λίγη ξεκούραση οπότε θα σταματήσω τις δημιουργίες σε λίγες μέρες!!!!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Το λάτρεψα αυτό το καδράκι αλλά ας όψεται η στενότης της ψηφοφορίας.
    Κρίμα για τη λάμπα, αλλά δεν μασάς εσύ. Πάμε γι άλλα Βίκυ μου!
    Συγχαρητήρια ολόθερμα για τις συμμετοχές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριώ μου σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!! Σημασία δεν έχει η βαθμολογία αλλά η συμμετοχή..... και αυτήν την χάρηκα πραγματικά!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Ωραίες μεταμορφώσεις και ωραία η ιδέα του διαγωνισμού της Αριστέας. Η "τσαγιέρα" πολύ εντυπωσιακή!!!!
    Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετοχές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι αυτός ο διαγωνισμός ήταν μια υπέροχη ιδέα που μας έκανε να δούμε φανταστικές αλλαγές στα αντικείμενα!!!!!! Σε ευχαριστώ!!!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  24. Ταξίδια!! συναντήσεις !!μεταμορφώσεις συμμετοχές ,δεν σε προλαβαίνουμε ,φιλενάδα!!!και όλα είναι υπέροχα γιά στα χεράκια σου !!!συγχαρητήρια για όλα !!πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά μερικές φορές που τρέχω πολύ!!!!!χα!χα!χα! Σε ευχαριστώ!!!!!! Τα φιλιά μου!!!!!

      Διαγραφή
  25. Καλά η τσαγιέρα όλα τα λεφτά Βίκυ, πως σου ήρθε τέτοια ιδέα;; αλλά τι ρωτάω θα μου πεις!
    Δεν πας το ντουλάπι μία βόλτα μέχρι τον μάστορα να τον δει?? :)) Αν δεν σε βάλει να του ζωγραφίσεις όλα τα ελαττωματικά.. πες μου ότι θες!! χαχαχαχα Θα τα μοσχοπουλήσει! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πώς ακριβώς μου έρχονται οι ιδέες δεν μπορώ να στο εξηγήσω..... μην γελάσεις αν σου πω πως από την αγωνία μου να αλλάξω κάτι το έχω δει και στον ύπνο μου!!!!!!!!!!! Όσο για το ντουλαπάκι..... σιγά μην το πω στον μαραγκός, θα μου ζητήσει να του πληρώσω και αυτά που μου άφησε!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  26. Αααααα εσύ λοιπον κρυβόσουν πίσω απο την λαμπα ε;... ηταν ενα παο τα αντικειμενα που μου αρεσαν φιλεναδα... εστω και καθυστερημενα οπως παντα.. περασα να σου πω μια κλυσπερα και βλεπω την λαμπα μπροστα .. μου ημουν αναμεσα στο καντδρακι και στην λαμαπα τελικα μου φάνηκε πιο δυσκολη και εξυπνη ιδεα.. η τσαιέρα σου,.. μπραβο βρε μάτια μου....παμε για τα επομενα.. γιατί τωρα που αρχισε το Αριστακι .. δεν βλεπω να σταματα...χι.χιχ.
    Το τι γελιο έκανα με το σχόλιο σου στο μπλοκ μου δεν λέγετε ειχα πεσει κατω απο τα γελια και το απολαυσα μονη μου ... όοοοοχι... το διάβαζα και στα παιδια-εγγονια... να... για αυτά τα σχολια αξιζει όλο αυτό που γινεται στο μπλοκάρισμα.ε... βικυ μου; να περνας ομορφα καλό σου βραδυ.. θα τα πουμε... φιλακιαααα!!!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Σμαραγδακι μου εγώ ήμουν πίσω από την λάμπα,και όταν πήγα να βγώ από την κρυψώνα μου την έριξα και την έκαμα κομμάτια!!!!!!! Γιατί καλέ γελασες με το σχόλιο μου?????? Που να φτάσουν τόσο λίγοι βαθμοι για τόσο όμορφα έργα!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ααααα μην μου πείς πως εσπασε η ταγιερα-λαμπα;.. βρε μηπως την ματιασαμε;..τι κρίμα αν καταλαβα καλά ..αλλά εσύ φιλεναδα θα φτιαξεις άλλη .. μην μου στεχωριεσαι ματια μου...οσο για το γελιο μου για τους βαθμούς... οταν το διαβασα.. μου φάνηκε τοσο αστειο.... εγώ το πήρα αλλιως απο την αστεια του μερια.. χι.χιχ. ενω εσύ το είπες σοβαρα... καλα αν περιμενεις σοβαρα απο μενα κάηκες..χι.χιχ. δεν ξερω αν σου το εξηγω σωστα.. Βικακι μου.. φιλακιαααα

      Διαγραφή
  27. Εδώ σ'αυτό το σπιτικό η φαντασία οργιάζει!!!!!
    Λυπήθηκα κοριτσάρα μου που έσπασε η τσαγιέρα....
    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου σε ευχαριστώ!!!!!!! Εγώ πάλι δεν λυπήθηκα....... με την πρώτη ευκαιρία θα φτιάξω μια καλύτερη!!!!!!!!!!!! Φιλάκια!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  28. Φανταστικά έργα και ο πίνακας και η λάμπα-τσαγιέρα Βίκυ μου!! Πολύ κρίμα που έσπασε γιατί ήταν υπέροχη! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλια μου ευχαριστώ!!!!!!!!!! Όμορφη ήταν η τσαγιέρα δεν λέω, αλλά τι να κάνουμε..... ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...