Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Βόλτες..... συναντήσεις και συγκινήσεις!!!!!

Μια υπόσχεση σε ένα μικρό παιδί, ήταν η αφορμή για ένα σύντομο ταξίδι..... μέχρι την Βέροια, επιστροφή για λίγο στο "Σπίτι της Βεργίνας" στον χώρο δηλαδή που η "Πρωτοβουλία για το παιδί"  φιλοξενεί... μικρούς αγγέλους!!!!!




Ένα τηλεφώνημα όμως με έκανε να περάσω πρώτα από την Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσα με τίποτα να μην πάω να απολαύσω για άλλη μια φορά την έκθεση των μαθητών του εργαστηρίου της Ανθούλας  "ΧΡΩΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ", μα και να συναντήσω και τις φίλες που έχω στην όμορφη πόλη του Βορρά!!!!

Έτσι οι βόλτες ξεκίνησαν από την ατέλειωτη παραλία......





την έκθεση βιβλίου.... για να μπορέσω να αποκτήσω το όμορφο βιβλίο της "Εκφραστικής μου Φίλης" της Κικής.....





συνεχίστηκαν στο Παζάρι Παλαιών Αντικειμένων......





και τελείωσαν στην Αρετσού.....


στην έκθεση των μαθητριών του μαγικού εργαστηρίου "ΧΡΩΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"  (μερικά από τα έργα της οποίας μπορείτε να θαυμάσετε παρακάτω) ......


















Φυσικά κάθε επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη συνοδεύεται και από μοναδικές συναντήσεις, με φίλους αγαπημένους πια.... που άλλες από αυτές έγιναν μπροστά στις κάμερες και άλλες όχι!!!!
Ξανά μαζί λοιπόν με την Μαρία, την Μάγδα, την Ρένα, την Αχτίδα, την Ανθούλα, την Ειρήνη, την Αννέτα, την Ολυμπία, την Γλυκερία, την Γιωργία, την Μαρία, την Μαίρη και .......
για κουβεντούλες στα σπίτια συνοδευόμενες από μοναδικές πίτες και υπέροχα γλυκά, μα και νυχτερινές εξορμήσεις με τσιμπούσια, γέλια, πειράγματα, παπαράτσι, κεράσματα και νυχτερινές βόλτες!!!!




Όμως όπως είπα και στην αρχή ο βασικός μου προορισμός ήταν η όμορφη πόλη της Βέροιας.....















 "Το Σπίτι της Βεργίνας".......  



μια και όταν πέταξαν οι "ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ της ΚΑΡΔΙΑΣ" ένας μικρός άγγελος που φιλοξενείτε σε αυτό μου είχε ζητήσει να ξανάρθω και εγώ το είχα υποσχεθεί.....  "Θέλω να έρθεις να πάμε βόλτα και να φάμε παγωτό" ήταν η επιθυμία μπορείς να πεις όχι??????



Έτσι μαζί με την Δήμητρα και με συντροφιά - την αγαπημένη συμμαθήτρια της Μπέττυς - την Μαρία, έχοντας για  συνοδό τον υπέροχο σκυλάκο της τον Λούη βρίσκομαι για δεύτερη φορά στο σπίτι των μικρών αγγέλων.... 



στο σπίτι που οι αγκαλιές και τα γέλια μάλλον περισσεύουν..... και μάλλον δεν υπάρχουν λόγια για να σας πω πόσο όμορφα περάσαμε, τόσο εμείς....





όσο και ο σύντροφος μας ο Λούης, ο οποίος βρήκε υπέροχη συντροφιά το σκυλάκι που τα παιδιά φιλοξενούν!!!!!



Την ώρα που τα παιδιά θα πήγαιναν για την μεσημεριανή τους ανάπαυση..... με συντροφιά πλέον τον μικρό μου άγγελο φύγαμε για την πόλη, βλέπεις εκκρεμούσε η υπόσχεση για παγωτό.....

Περάσαμε από το σπίτι της Μαρίας για να προφυλαχθούμε από την δυνατή βροχή,  και μέχρι να βγούμε για παιχνίδι και παγωτό,  τα παιδιά και ο σκύλος βρήκαν τον τρόπο να γεμίσουν τον χρόνο τους....





Αργά το απόγευμα όταν ο ήλιος πήγαινε προς την δύση του αποχωριστήκαμε την μικρή μας φίλη, με την υπόσχεση πως δεν θα την ξεχάσουμε και φυσικά σε κάποια στιγμή θα βρεθούμε και πάλι κοντά της..... 



Τότε ήταν που βάζοντας τα κεράσια σκουλαρίκια.....



βγήκαμε για να συναντήσουμε τους φίλους μας στην Βέροια, τον Τέλη, την Μαίρη, την Μαρία και την Λευκή.... αυτούς που μαζί τους μοιραστήκαμε υπέροχες στιγμές τώρα, μα και τότε στο πέταγμα των "Χαρταετών"!!!!


Ευχαριστώ όλους τους φίλους που συνάντησα σε αυτό το ταξίδι, που μου χάρισαν υπέροχες στιγμές, όμορφα δώρα, την μοναδική συντροφιά τους, την υπέροχη φιλοξενία τους, όλους εσάς που και αυτή την φορά με ακολουθήσατε, μα πιο πολύ ευχαριστώ τον "μικρό άγγελο" 


που τρύπωσε στην ζωή την δική μου και της Δήμητρας....


54 σχόλια:

  1. Υπέροχο ταξίδι! Βίκυ μου χάρηκα τόσο πολύ που σας γνώρισα! Φιλιά στη Δημητρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ήταν υπέροχα!!!!!!!! Και εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε!!!!!!! Πολλά φιλιά και από τις δυο μας!!!!!

      Διαγραφή
  2. υπέροχο ταξίδι καρδιάς!Οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται ιδίως όταν αφορούν παιδιά!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σ΄ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά.... ήταν ένα ταξίδι καρδιάς, η αρχή μιας υπέροχης σχέσης με έναν ΑΓΓΕΛΟ!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Πάντα τέτοιες χαρές να παίρνετε και να δίνετε Βίκυ μου!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Ρένα μου οι ζωές όλων μας να είναι γεμάτες από τέτοιες χαρές!!!!!!! Φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  4. Α ρε Βίκυ πόσες πόρτες αφήνεις ανοιχτές σ αυτή την καρδιά και τρυπώνουν συνεχώς νέα πρόσωπα!!!!να σ εχει ο Θεός καλά,μόνο αυτό σου εύχομαι,εσένα και όσους αγαπάς
    Φιλιά πολλά και συγκινημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας μικρός άγγελος δεν πιάνει και μεγάλο χώρο σε μια καρδιά...... μα όταν τρυπώσει προσφέρει μοναδικά συναισθήματα!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχη βόλτα κάναμε κι εμείς μαζί σου γλυκιά Βίκυ! Φιλιά πολλά και καλά ταξίδια πάντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα ταξίδια είναι ανεκτίμητα Πέτρα μου γιατί είναι γεμάτα από αγάπη και φίλους!!!! ΠΟλλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ευχομαι αυτό το ποδήλατο να μη σταματήσει ποτέ να κυλά και να συναντα παλιούς και νέους φίλους, να μοιράζει αγάπη και να μας κουβαλάει τόσες εικόνες με τόπους και έργα ανθρώπων μοναδικά!
    Φιλιά και αγάπη στέλνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποδήλατο μου έχει μεγάλο καλαθάκι Νικούλα μου και γεμίζει στην διαδρομή του από πολύ αγάπη..... και αυτό είναι το σημαντικό!!!!!!!! ΠΟλλά πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. χιχι! Να είναι καλά ο μικρός άγγελος, που για χάρη αυτής της υπόσχεσης, μας χάρισες μια ακόμη εκπληκτική ανάρτηση με όμορφους ανθρώπους, με υπέροχες δημιουργίες (και βιβλία!), με όμορφες φωτογραφίες και εξαιρετικές στιγμές γεμάτες αγάπη!
    Φιλάκια πολλά, Βικούλα μου! Να είσαι γερή πάντα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό το ταξίδι ήταν όλα μοναδικά Συριανάκι μου...... Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση, που έχει απ όλα.... μα πολύ περισσότερο Αγάπη !!!!!
    Να είσαι καλά να την προσφέρεις πάντα έτσι απλόχερα σε όσους την έχουν ανάγκη !!!!!
    Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα είσαι κι εσύ ένας πραγματικός άγγελος, Βίκυ μου, που κάτω από τις φτερούγες σου έρχονται και φωλιάζουν τόσοι άλλοι μικροί άγγελοι!!!! Νά'σαι πάντα καλά, να προσφέρεις την αγάπη σου, και να περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένους φίλους.
    Φιλάκια πολλά σε σένα και στην Δημητρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγγελος δεν είμαι σε καμία περίπτωση, πως όμως μπορεί κανείς να χαλάσει χατίρι σε ένα μικρό αγγελάκι που από τόσο μικρό έχει πληγωμένα φτερά????? Πολλά φιλιά και από εμάς Marie-Anne και ευχές για όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!!

      Διαγραφή
  10. Βίκυ μου περάσαμε πολύ όμορφα και χαρήκαμε την παρέα σας!!!Χάρηκα και η συνέχεια που ήταν υπέροχη ,οπως ξεκάθαρα φαίνεται στά μάτια της Δήμητρας και στις αγκαλιές!!!
    Να μας ξανάρθετε γρήγορα!!Πολλα φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς Μαράκι μου περάσαμε μοναδικά μαζί σας όπως και με τους φίλους της Βέροιας, αυτό που ζήσαμε όμως με την μικρούλα πραγματικά ήταν μοναδικό και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να επαναληφθεί!!!!!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φιλοξενία σου και επειδή το ξενοδοχείο είναι πολλών ******* να είσαι σίγουρη πως θα ξανά έρθουμε!!!!!χα!χα!χα! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Τι υπέροχο ταξίδι , πλημμυρισμένο συγκίνηση αγάπη, φίλους, όμορφες στιγμές, αγκαλιές, χαμόγελα......Βίκυ μου βίωσες μοναδικά συναισθήματα και τόσο έντονα που μέσα από την ανάρτησή σου, τις κατατοπιστικές περιγραφές και τις θαυμάσιες φωτογραφίες σου αγγίξανε ακόμη κι εμάς που σε ακολουθήσαμε νοερά....η τήρηση μιάς υπόσχεσης σ΄εναν μικρό άγγελο. έγινε πραγματικότητα σκορπίζοντας παντού υπέροχα συναισθήματα αγάπης....Να είσαι πάντα καλά .Τα φιλιά μου σε σένα και τη Δήμητρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδία μου πραγματικά ήταν ένα ταξίδι που είχε τα πάντα μα πάνω από όλα ήταν γεμάτο συγκίνηση και αγάπη, και πως να μην νοιώσει κανείς έτσι όταν οι άγγελοι από τόσο μικροί έχουν τσακισμένα φτερά!!! Πολλά φιλιά και από εμάς!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Πολύ όμορφη η βόλτα σου Βίκυ μου!!!!
    Νάσαι πάντα καλά!!!
    Καλό σ/κ!!!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ βρε Βίκυ μου... πόση συγκίνηση μπορεί να χωρέσει σε μια απρόσωπη οθόνη!
    Πόσα μηνύματα και πόσος θαυμασμός και πόσα χρώματα και σχήματα και ανθρώπινα χαμόγελα και παρέες και σμιξίματα με φίλους!..
    Πόσο χάρηκα με τη χαρά σας!
    Κι η Δημητρούλα λάμπει από ευτυχία!
    Κι ο μικρός σας άγγελος... φαντάζομαι τη στιγμή που σας είδε!...
    Να'στε καλά ρε Βίκυ μου! Πάντα τέτοια ταξίδια στη ζωή σας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Μαριώ μου υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν χωρούν στην οθόνη..... είναι εκείνα τα χάδια και τα φιλιά που μας έδινε ο "μικρός μας άγγελος" και εκείνα τα υπέροχα μεγάλα μάτια του που μας κοίταζαν με αγάπη και για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να σας τα δείξω!!!! Και σε ρωτώ είναι να μην λάμπεις μετά από αυτό που έχεις εισπράξει???? υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ευτυχία ενός μικρού παιδιού???? Πολλά φιλιά σου στέλνουμε!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Το υποσχέθηκες στον μικρό άγγελό σου από την έκθεση Βίκυ μου και πάντα μιλούσες με προσμονή γι΄αυτό το ταξίδι !!! Νιώθω ότι περάσατε πραγματικά γεμάτες μέρες και εσύ μα και η Δήμητρα και όσο μακριά αν είναι η Βέροια εσύ θα γεφυρώνεις πάντα την απόσταση !!!
    Σε φιλώ και σένα και την Δήμητρα που αγκαλιά με τον άγγελο πέρασε μοναδικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο..... περάσαμε γεμάτες μέρες, μέρες γεμάτες από έντονα συναισθήματα και ήδη ψάχνουμε ημερομηνία για το επόμενο ταξίδι μας, που θα ήταν χαρά μας να μπορέσουμε να σε έχουμε μαζί μας!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Mε τόση αγαπη που έχεις μεσα σου Φιλεναδα..είνα αδυνατον να μην την χαρισζεις σε αγγελους.. νομίζω οτι το δείχνει και το προσωπο της Δημητρούλας σου..η λαμπει από χαρά.σε ευχαριστούμε για το παράδειγμα που μας δίνεις.. και που γεμιζει και την γειτονια μας.. περηφανια για τα ομορφα που συμαβαινουν εδώ μεσα.. η χαρα που βλεπεις στα
    ματια του και το χαμογελο του καθε αγγελου Βικακι μου δεν πληρωνετε με τίποτα...ουτε με όλα και όλα τα πλουτη του κόσμου ενα παγωτό..!!
    Τυχερούλα..μου έκανες παλι τα κονέ σου στην πατρίδα .. χαρες και γέλια βλεπω στις συναντησεις σας... θα μου πεις τι αλλο να κανουμε οταν μαζευτεαι ολη παρέα της Σαλονίκης.; τα κορίτσια υπεροχα όλα .. να έχεις το γέλιο παντα στην ζωή σου φιλεναδα.. και ποτε μην σταματας να το σκορπιζεις σου ευχωμαι τα καλύτερα να σε ερθουν να σε βρουν γιατί το αξιζεις μαται μου... φευγω απο εδώ με μια γλυκια γευση στην καρδια... μου..
    να περασει ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.... σε σενα και στην Δημητρουλα σου πολλλα Φιλακιααααα
    να κανεις οτι σε κανει να νιωθεις ομορφα,,, φιλακιαααααααα!!!
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου αυτά που ζήσαμε δεν περιγράφονται ούτε με λόγια ούτε με εικόνες...... ήταν ανεκτίμητα..... λίγες μόνο στιγμές που θα μας γεμίζουν μέχρι την επόμενη φορά, και κάθε στιγμή που ζούσα όλα αυτά σκεφτόμουν πως η Μπέττυ φεύγοντας μου έκανε ένα τεράστιο δώρο που μέχρι εχθές δεν το είχα αντιληφθεί!!!!! Για τα κονέ της Θεσσαλονίκης μην το συζητάς...... η μία συνάντηση μετά την άλλη, καφέδες, ούζα, βόλτες, κουβεντούλα και φυσικά ο χρόνος ποτέ δεν φτάνει!!!!! Πολλά φιλιά και από τις δυό μας!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Όμορφη η βόλτα σου που ξεχυλίζει αγάπη.
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι..... γεμάτη αγάπη ήταν αυτή η βόλτα!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. συγκλονιστικο το ταξιδι σας Βικυ μου γεματο χρωματα και συναισθηματα πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια μου ξεχείλισαν από αγάπη και τρυφερότητα οι καρδιές μας και πιστεύω πως η επόμενη φορά δεν θα είναι και τόσο μακρυά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. Μοναδικό ταξίδι..... από αυτά που δεν σε νοιάζει ο τόπος αλλά δεν σου φτάσει και ο χρόνος!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  19. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΟΛΤΑ!!!ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑΑΑΑ!!!!ΒΙΚΥ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ🏊 ,ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ🍹, ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ🚴🚲 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 📷. ΦΙΛΑΚΙΑ💋💓💋💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!!!!!! Σου εύχομαι το καλύτερα!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  20. Bίκυ η αγκαλιά σου χωράει βορρά και νότο...ανατολή και δύση...
    Ευλογημένες από τον Θεό, οι στιγμές με το αγγελούδι της Βέροιας...
    Με συγκίνησες...
    Πολλά φιλιά...♥
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Αννιώ μου νιώθεις ευλογημένος όταν έχεις δεχθεί τόσα χάδια, αγκαλιές και φιλιά από ένα μικρό βασανισμένο αγγελάκι!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Πάντα να απολαμβάνεις τέτοιες όμορφες στιγμές , Βίκυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο σας Βίκυ μου που επισκευθήκατε τα παιδιά της Βέροιας. Ξέρω πολύ καλά τι είναι γιά αυτά τα παιδιά, μιά επίσκεψη ανθρώπων που τα αγαπούν.Και οι ωραίες στιγμές συνεχίσθηκαν και στη Θεσσαλονίκη ε?
    Νάστε πάντα καλά και να χαρίζετε αγάπη.Είναι το καλύτερο δώρο.
    Φιλάκια πολλά και στις δυό σας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα Θεσσαλονίκη και μετά Βέροια Νικολίτσα μου, θέλαμε να μείνουμε με την ανάμνηση της ζεστής αγκαλιάς!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Αχ βρε Βίκυ με συγκίνησες!!!είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος κι ας μην σε έχω γνωρίσει ποτέ!!!ξέρεις να δίνεις αγάπη!!!!να σε έχει καλά ο Θεός εσένα και την οικογενειά σου!!!!
    φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.... όλοι το ίδιο είμαστε όταν μας δοθεί η ευκαιρία!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Βίκυ μου ζήλεψα την παρέα σας!
    Υπέροχο ταξίδι μας πήγες :)))
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι πρέπει να κανονίσουμε και προς τα μέρη σας..... τι στο καλό να μην σας γνωρίσουμε και εσάς!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  25. Αυτά τα ταξίδια ειναι τα καλύτερα! Εικόνες, χρώματα, φίλοι...και τόση αγάπη! Να περνάτε πάντα υπέροχα. Φιλιά και στις δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο...... αυτά τα ταξίδια είναι μοναδικά!!!!!!!! Πολλά φιλιά και από εμάς!!!!!

      Διαγραφή
  26. Βίκυ μου μόνο μια λέξη θα πω .....Χάρηκα πολύ !!!!!
    φιλάκια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Ειρήνη μου γιατί είσαι ένας άνθρωπος ξεχωριστός!!!!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  27. Υπέροχο, μοναδικό ταξίδι Βίκυ μου γεμάτο όμορφες εικόνες, συγκίνηση και πολλή αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Θάλεια..... ένα ταξίδι γεμάτο από τα πάντα μα πάνω από όλα από πολύ αγάπη!!!!!!!!! Φιλιά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...