Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Και το δωράκι παίρνει......


Χάθηκα.... το ξέρω, έφυγε όμως από την ζωή ένας πολύ δικός μου άνθρωπος... ένας άνθρωπος που στάθηκε δίπλα μου σε κάθε στιγμή της ζωής μου.... ο άνθρωπος στον οποίον χρωστάω πολλά από αυτά που είμαι σήμερα... η Νονά μου!!!!



Πλήρης ημερών έφυγε από την ζωή μέσα στην αγκαλιά μου πριν από 12 μέρες, και για άλλη μια φορά με έκανε να νιώσω το ίδιο καινό με αυτό της απώλειας των γονιών μου.


Όμως η ζωή έχει τους ρυθμούς της και μας συνεπαίρνει....  έτσι σήμερα γύρισα για να κάνω την κλήρωση για το Giveaway των τριών χρόνων της "Ποδηλάτισσας"!!!

Σε αυτή την κλήρωση συμπεριέλαβα όλους όσους αφήσατε σχόλιο στην ανάρτηση των γενεθλίων - στο blog και στο facebook - καθώς επίσης και το σχόλιο που άφησε το αγαπημένο σε όλους μας  "ΣΥΡΙΑΝΑΚΙ" κοινώς Syros 2J's στην προηγούμενη των γενεθλίων ανάρτηση για να μην συμπεριληφθεί στην κλήρωση μια και έχει ξανακερδίσει δώρο από εμένα!!!!  Συριανάκι μου γλυκό και αγαπημένο, μην τσιρίζεις... μέχρι εδώ ακούγεσαι!!!! σε προειδοποίησα πως θα το κάνω,  έτσι δεν είναι????

Έτσι τα ονόματα όλων γράφτηκαν.....  



τα χαρτάκια κόπηκαν.... 


μπήκαν στην κληρωτίδα....



ανακατεύτηκαν καλά....


 και το μαγικό χέρι τράβηξε το χαρτάκι....



Το μικρό μεταλλικό κουβαδάκι για περιοδικά ή εφημερίδες λοιπόν, 



θα πάει στην φίλη Μαρία Κανελλάκη με το υπέροχο blog "Απάγκιο"

Μαράκι μου σου εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή και πάντα να είσαι καλά και να μας παρουσιάζεις τα υπέροχα κείμενά σου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις!!!! 
Θα περιμένω την διεύθυνση σου για να σου στείλω το δωράκι σου!!!!!

Όλους τους υπόλοιπους που αφήσατε το μπιλιετάκι σας στην ανάρτηση των γενεθλίων του μπλοκόσπιτου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για τα ζεστά σας σχόλια τα οποία πραγματικά μου μου δίνουν πολύ χαρά και δύναμη για να πάω παρακάτω!!!

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μικρά και Λουλουδένια!!!!!

Αυτή μάλλον είναι η τελευταία μου ανάρτηση για το Πανηγύρι της Αγάπης που θα στηθεί στην Ναύπακτο!!!!!
Μικρά και Λουλουδένια αντικείμενα περιλαμβάνει η σημερινή μου ανάρτηση, που τα έφτιαχνα στα ενδιάμεσα των άλλων δημιουργιών μου,  και ακριβώς επειδή ήταν μικρά τα συγκέντρωσα και αποφάσισα να σας τα δείξω όλα μαζί!!!


Μια πιατελίτσα....

Δύο μικρές κρεμαστρούλες....



 Τρείς μικρές Ψωμιέρες....




 Ένα καλαθάκι....




Ένα παλιό τσαγερό που άλλαξε όψη...




Ένα μικρό κουβαδάκι για περιοδικά & εφημερίδες...



Μία λαμπάδα....


Ένα αυγό Στρουθοκαμήλου....


Τα Μικρά και Λουλουδένια είναι όλα φτιαγμένα με decoupage με χαρτιά, με ριζόχαρτα ή με χαρτοπετσέτες, και πιστεύω να καταφέρουν να βοηθήσουν στην επιτυχία αυτού του Πανηγυριού Αγάπης!!!!!!




Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ζωγραφίζοντας με Παστέλ!!!!!!!



Υπάρχει ένα μπλε πουλί στην καρδιά μου
πού θέλει να βγει
αλλά είμαι πάρα πολύ σκληρός για εκείνο
Του λέω, μείνε εκεί μέσα, δεν πρόκειται ν’ αφήσω
κανένα να σε δει.

Ζωγραφική με παστέλ σε βελούδο
Υπάρχει ένα μπλε πουλί στην καρδιά μου
πού θέλει να βγει
αλλά είμαι πάρα πολύ σκληρός για εκείνο,
του λέω,
μείνε εκεί,
θες να με μπλέξεις;




Υπάρχει ένα μπλε πουλί στην καρδιά μου
πού θέλει να βγει έξω,
αλλά είμαι πολύ έξυπνος, το άφησα να βγει μερικές φορές
αλλά μόνο τη νύχτα
όταν όλοι κοιμούνται.....

Αποσπάσματα από 
ποίημα του
Τσαρλς Μπουκόφσκι

Σαν Μπλε Πουλί θα πετάξω και εγώ, πάω Θεσσαλονίκη, η δασκάλα έχει  έκθεση....  ευκαιρία να δω και τους φίλους μου!!!!   Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα....  μέχρι τότε  πολλά φιλιά!!!!!


Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τα Γενέθλια της "Ποδηλάτισσας"!!!

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τότε...   8 Μαρτίου 2011  η "Ποδηλάτισσα" φτιάχνει το μπλοκοσπιτάκι της  και αρχίζει τις ορθοπεταλιές στον κόσμο της δημιουργίας!!! 




Θέλω να φτιάξω ένα blog για να κρεμάσω στους τοίχους του ότι δημιουργώ.... 


θυμάμαι να λέω στους δικούς μου ανθρώπους, ποτέ όμως δεν φανταζόμουν αυτό που θα επακολουθούσε με το άνοιγμα αυτού του σπιτιού!!!!!



Το στόλισμα του σπιτιού ήταν αναμενόμενο, δεν μπορείς να δέχεσαι επισκέπτες και να μην έχεις στολίσει... έτσι οι αναρτήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και μέχρι σήμερα 323 από αυτές στολίζουν τους τοίχους του....



μα και οι επισκέπτες δεν ήταν λίγοι  429 πέρασαν την πόρτα του και κάθισαν, πέρασαν όμως και αρκετοί για να ρίξουν μια ματιά από τα πάντα ανοικτά του παράθυρα!!!!  






Φυσικά για άλλη μια φορά τα γενέθλια του blog συνοδεύονται από Giveaway!!!


Αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση και στις 31/3/2014 θα γίνει η κλήρωση για το μικρό δωράκι που φτιάχτηκε γι αυτήν  την επέτειο....  






ένα μικρό μεταλλικό κουβαδάκι για περιοδικά ή εφημερίδες με την τεχνική decoupage.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους περνάτε από το "στέκι" μου και αφήνετε τα σχόλια σας.... όσους γίνατε φίλοι μου και μου δώσατε την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας ευχάριστες ή ακόμα και δυσάρεστες για μένα στιγμές.... 



όσους νοιάζεστε πραγματικά για μένα και με αναζητάτε με μηνύματα ή με τηλέφωνα... μα και όσους απλά περνάτε για να δείτε τι έφτιαξα!!! 

Πολλά φιλιά σε όλους σας, ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και Χρόνια Πολλά σε όλα τα κορίτσια μικρά ή μεγάλα μια και σήμερα είναι η "Ημέρα των δικαιωμάτων των Γυναικών"....



μια ημέρα που δυστυχώς έχει χάσει το νόημα της και  έχει γίνει απλώς μια ευκαιρία για έξοδο ή στην καλύτερη περίπτωση για να εκφράσουν οι άντρες την αγάπη τους προσφέροντας λουλούδια!!!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...