Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Τι θα πρέπει να περιέχει η βαλίτσα....

Μην βιάζεστε να μάθετε που πάω, διαβάστε όμως τι θα πρέπει να περιέχει η βαλίτσα που θα πάρω μαζί μου.....



Πριν από λίγο καιρό λοιπόν η φίλη μας η Πέτρα, δεν ξέρω πως και γιατί,  είχε την "φαεινή ιδέα" (όπως η ίδια λέει) να φανταστεί τον κόσμο μετά..... μα και την φαεινότερη για να θέσει το ερώτημα:  "Εσύ έχεις σκεφτεί ποιο τραγούδι θα ήθελες στην...κηδεία σου;..."
Χα!χα! τι λέει η κοπελιά σκέφτηκα αρχικά... αλλά μετά από ώριμη σκέψη κατάλαβα πως αφού ήδη έχω ζήσει αυτά τα χρόνια (παρά τρίχα 60) θα έπρεπε να έχω σκεφτεί πως αυτό είναι κάτι που ίσως δεν θα αργήσει να γίνει, και θα έπρεπε ήδη να σας έχω πει τι ακριβώς θα πρέπει να έχει  η Βαλιτσούλα μου για το τελευταίο αυτό ταξίδι....   γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδιά είναι κρίμα και άδικο σε όλα μου τα ταξίδια να έχω πάρει μαζί μου τα πράγματα που θέλω και σε αυτό το τελευταίο να φύγω με αυτά που οι άλλοι θα θέλουν να με στείλουν!!!!!

Στην ξύλινη βαλιτσούλα λοιπόν του τελευταίου ταξιδιού θα ήθελα απέξω με decoupage  να κολλήσετε τις φωτογραφίες που θα έχω κάνει μεταφορά σε ριζόχαρτο και θα είναι από τα μέρη που έχω ταξιδέψει και έχω αγαπήσει.... και προσοχή μην τις κολλήσετε με αραιωμένη ατλακόλ (θα σηκωθώ και θα σας πάρω στο κηνύγι) θα το πάρω είδηση... 
Μέσα στην βαλίτσα θα φροντίσετε να βάλετε όλα τα σύνεργα που χρησιμοποίησα όσο καιρό έκανα τον "καλλιτέχνη"....   ένα μικρό καβαλέτο, μπλοκ ζωγραφικής, χρωματιστά μολύβια, παστελάκια, γραφίτες, καλές γόμες και ξύστρες, πηλό, καλούπια, ακρυλικά και σμάλτα, γιατί σίγουρα εκεί ψηλά σίγουρα κάποια γωνιά με θέα θα βρω για να κάτσω να δημιουργήσω... 

Και όταν όλα θα είναι έτοιμα, και εγώ με την βαλιτσούλα μου θα πηγαίνω μπροστά και εσείς θα ακολουθείτε μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και το USB Sticks που μέσα θα έχω γραμμένη την μουσική για το κατευόδιο.....  Soul le ciel de Paris, μουσική από την πόλη 



που έχω λατρέψει, από την πόλη των καλλιτεχνών, από την πόλη που έχω περάσει υπέροχα όμορφες στιγμές, από την πόλη που έχω κάνει ατέλειωτες ποδηλατάδες, γιαυτό θέλετε δεν θέλετε θα απολαύσετε το τραγούδι και εσείς μαζί με εμένα σε αυτή του την εκτέλεση μια και μέσα της υπάρχει και το ποδήλατο, γιατί μπορεί να μην το πάρω μαζί μου αφού δεν θα χωράει στην ξύλινη Βαλιτσούλα μου αλλά θα το έχω πάντα κλεισμένο μέσα στην καρδιά μου....

Και επειδή στους περισσότερους από εσάς είναι γνωστό ότι εγώ ήμουν το παιδί του κεφιού και του χορού, οφείλετε μετά από την σεμνή τελετή του κατευόδιου να πάτε και να το ρίξετε στο ποτό και στον χορό....  και εκεί αφού θα έχετε πιει τον Βόσπορο (όπως έκανα και εγώ όταν μου δινόταν η ευκαιρία) να ξαναβάλετε το USB Sticks (γιατί το θέλω από την φωνή του Μητροπάνου) και να χορέψετε το αγαπημένο μου ζεμπέκικο.... Πάντα Γελαστοί!!!




Όμως φίλοι μου απαιτητική δεν υπήρξα ποτέ.... γιαυτό δεν θα σας ζητήσω να κάνετε τίποτα περισσότερο για μένα, και πιστεύω και αυτά που ζήτησα να μην σας κούρασαν..... 
Βέβαια μέχρι να τα κάνετε όλα αυτά θα περάσουν - θέλω να πιστεύω - πολλά χρόνια, γιατί αγαπημένοι μου φίλοι δεν έχω σκοπό να σας αφήσω τόσο γρήγορα, εξάλλου έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα εδώ σε αυτόν τον κόσμο και δεν μπορώ να τις αφήσω.....

Εύχομαι σε όλους σας Καλή Εβδομάδα.... καλή μέρα και να είστε Πάντα Γελαστοί!!!!!


50 σχόλια:

  1. Ε, τώρα τι να σας πω με το θέμα που βρήκατε!
    Δε φοβάμαι εκείνη την ώρα γιατί ξέρω ότι είναι ένα ακόμα στάδιο της ζωής, απλά... εύχομαι να αργήσει γιατί έχουμε τόσα να κάνουμε εδώ πέρα.
    Πάντως με τις όμορφες μουσικές σου χαμογελάμε κι ονειρευόμαστε έναν περίπατο στο Παρίσι!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλα μου ούτε εγώ φοβάμαι τον θάνατο, εξάλλου κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί να το φοβάσαι????? Πριν όμως φύγω θα ήθελα να μου πεις πως πας ένα ταξίδι στο Παρίσι και εγώ θα σου ετοιμάσω ένα κατάλογο με το που θα πας ... τι θα δεις.... κ.λ.π..... κ.λ.π.!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να πάμε και θα το έχω υπ'όψιν!
      Αυτός που ξέρει μια πόλη και την αγαπάει είναι ο καλύτερος ξεναγός!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Δεν ερεύνησα το θέμα της φίλης Πέτρας ,θα το δώ σίγουρα ,αλλά είσαι πάνω από όλα φοβερή !!!! Βεβαίως η επιθυμία σου σεβαστή ,ετοίμασε την βαλίτσα εσύ ,καταχώνιασε την σε κάποια αποθήκη η πατάρι ( να μας το πεις όμως που την έχεις βάλει )και αφού περάσουν πολλά -πολλά χρόνια ,καμμιά πενηνταριά ,να είσαι σίγουρη ότι θα το θυμηθούμε ,αν εν τω μεταξύ δεν πάθουμε Αλτσχαιμερ !Εως τότε να είσαι γερή να ταξιδεύεις ,να δημιουργείς ,να προσφέρεις ,να χορεύεις και να είσαι πάντα γελαστή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά.... εσείς θα φτιάξετε την βαλίτσα, εγώ μέχρι τοοοοοοοοοότε τα πράγματα αυτά τα χρειάζομαι και θα τα χρησιμοποιώ!!!!! Όσο για τον χορό... κάνω ότι μπορώ μια και τα πόδια έχουν αρχίσει να μην πηγαίνουν καλά.... το γέλιο όμως μάλλον θα το πάρω μαζί μου!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη που παρεμβαίνω εδω Βικούλα μου , αλλα σε πενήντα χρόνια, θα΄εχουμε περάσει όλες μας σε τόπους χλοερούς, ό,τι πρέπει για εμπνεύσεις.Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν επανέρχεται εκεί η μνήμη, σε περίπτωση που την έχουμε χάσει εν ζωή, αν όμως αυτό συμβεί θα μπορούμε να δημιουργήσουμε άυλο καλλιτεχνικό εργαστήρι χωρίς σύνορα γιατί δεν θα υπάρχουν ουτε θάλασσες ούτε χιλιομετρικές αποστάσεις!
      Αρκεί απο δω να έχουμε φύγει πλήρεις Α Γ Α Π Η Σ!
      ΦΙΛΙΑ πολλά, ασχετα το θέμα, η ανάρτησή σου εχει παλι την καλλιτεχνική σου σφραγίδα!
      να εισαι καλα και να δημιουργείς!

      Διαγραφή
    3. Αυτό έλλειπε τώρα να μην είχε η ανάρτηση την καλλιτεχνική μου σφραγίδα.... όσο για το εργαστήρι, ποτέ δεν ξέρεις αν όλες πάρουμε τα σύνεργα μαζί μας μπορεί και να το στήσουμε!!!!! Μέχρι τότε πολλά φιλιά και ευχές για υγεία!!!!

      Διαγραφή
    4. αυτό που σκέφτηκα εκ των υστέρων είναι οτι εκεί...θα έχουμε Χ Ρ Ό Ν Ο!!!
      χαχαχα, ενώ εδώ ποτέ δεν φτάνει.........επι πλέον θα βλέπουμε αφ ΄υψηλού όλο τον κόσμο και τις τεχνικές του!όχι σαν τώρα που πρέπει να τα ανακαλύπτουμε ένα προς ένα !ΕΥΧΕΣ για υγεία λοιπόν, και του χρόνου με υγεία, να δούμε τι θα ...ανακαλύψουμε φέτος!φιλιά~

      Διαγραφή
    5. Χρόνο??????????????? ουυυυυυυυυυ..... μετά από εδώ τρεχάλα τέλος, όλα θα γίνονται χαλαρά.... χρόνος απεριόριστος!!!!! Καλημέρα!!!!

      Διαγραφή
  3. Βίκυ μου σωστά τα λες ...να μην κάνουν το ντεκουπάζ με την σωστή κόλλα; απαπά!
    Οι μουσικές επιλογές υπέροχες!
    Να είσαι καλά, γερή και δυνατή για καμιά εκατοστί χρόνια ακόμη.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου τα εκατό ακόμα είναι πολλά και ανέφικτα μάλλον.... εγώ παρακαλώ να ζήσω όσα χρόνια μου είναι γραμμένα χωρίς να χάσω την αξιοπρέπεια μου, γιατί μετά κλαύτα.... ούτε ένα ζεμπέκικο δεν θα μπορώ να χορέψω!!!! χα!χα!χα! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Ολα καλά και όλα τα σκέφτηκες Βικούλα μου..εμ τόσα ταξίδια έκανες και θα κανεις ... μεχρι τόοοοοοοοτε ...ουουου... δεν θα έχεις που να να τα βάλεις.... αλλά λύσε μου την απορία δεν βάζουν αραιωμενη ατλακολ στο ντεκουπαζ;;ωχ μάλλον λάθος κόλα βαζω....χι.χι... το γαλλικό σου σούπερ... αλλα ο Μηροπανος Βικακι μου όλα τα λεφτα..΄παντα γελαστή μάτια μου.... μονο που δεν θα σου κανω την χάρη να είμαι εκεί λόγο ανωτερας βίας..!!!!! και μαλλον θα χασω και τα ποτά και τα φαγιά... χι.χι. ομως θα σε βλέπω απο εκει ψηλα και θα σε περιμενω σε καμια πενηνταρια χρόνια... εχω υπομονή... να μου κανεις μαθήματα ντεκουπαζ.. αφού θα κρατας όλα τα συνεργα......χι.χι. !!!! αντε να ρίξουμε τις ζεμπεκιες μας μέχρι τόοοοοοοοοοτε... φιλακιαααααα γελαστααααά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα με σένα από που να αρχίσω.... Ταξίδια λοιπόν πολλά στο ενεργητικό μου τόσα που ίσως δεν τα θυμάμαι και καλά όλα, αλλά δεν βλέπω και πολλά να γίνονται στο μέλλον τα έφαγε τα χρήματα ο ΕΜΦΙΑ και η εφορία... Για την κόλλα του decoupage, δεν είπα πως είναι λάθος... εγώ δεν την αντέχω την ατλακόλ, όσο για το δεν θα είμαι εκεί που λες άστο γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος έχει σειρά.... μπορεί να πάω πρώτη και να σε περιμένω, το εργαστήρι πάντως θα το στήσουμε και τις ζεμπεκιές μας θα τις χορέψουμε.... γιατί που θα πάει θα συναντηθούμε!!!!!! Μέχρι τότε ατέλειωτα φιλιά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Πέρα από το τραγούδι σου Ποδηλάτισσα μου, που το αγαπώ σε όλες τις εκτελέσεις του, βρήκα άλλο ένα κοινό μας στοιχείο, που με χαροποίησε! Την αγάπη σου για τα ταξίδια, την οποία και συμμερίζομαι τα μάλα! Σαν τα ταξίδια δεν έχει, και μέχρι το στερνό μας ταξίδι -100 χρόνια μετά λέμε ε; χαχα!- εύχομαι να έχουμε ταξιδέψει όσο γίνεται περισσότερο σε όλο τον κόσμο! Πολλά γλυκά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Πέτρα μου τα ταξίδια... είναι ότι ωραιότερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος!!! Εύχομαι να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε για πολλά χρόνια ακόμα!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
    2. Ταξίδια και ξερό ψωμί κορίτσιααα..!!!!!

      Διαγραφή
  6. Δεν είσαι απαιτητική αλλά άφησες ενα κατεβατό εντολές,με διπλή μουσική επένδυση.Ηθελα να μάθω άν η βαλίτσα είναι δερμάτινη και ποιές διαστάσεις έχει!! χαχαχα Φιλάκια πολλά χωρίς μουσική επένδυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ τι εντολές.... δυο πραγματάκια ζήτησα να μου βάλετε στις αποσκευές μου!!!!χα!χα!χα! Όσο για τις "Βαλίτσες" του τελευταίου ταξιδιού νομίζω ότι είναι όλες ξύλινες στις ίδιες διαστάσεις και διαφέρουν μόνο στην ποιότητα του ξύλου!!!! Εγώ την θέλω πάντως από απλό ξύλο για να μπορείτε επάνω του να κάνετε decoupage!!!! Πολλά πολλά φιλιά και από εμένα!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και στο ξύλο γίνεται το καλύτερο ντεκουπάζ με φωτοσκιάσεις για να φαίνεται σαν ζωγραφική!!! Σίγουρα θα ξεχωρίζεις.

      Διαγραφή
    3. Πάντα κρατούσα όμορφες και ιδιαίτερες τσάντες, ήταν το φετίχ μου ας πούμε... επειδή εκεί δεν μπορώ να πάω κρατώντας την τσαντούλα μου, λέω να πάω με μια όχι ακριβή αλλά ξεχωριστή "βαλίτσα"!!!!

      Διαγραφή
  7. όσοι με το χαρο γιναν φίλοι, με τσιγάρο φευγουνε στα χείλη! Μου θυμιζει πολλά και με συγκινεί πάντα! Αλλά αφου θα πιούμε, θα χορεψουμε και θα φαμε οκ! Ευκαιρια να μαθω τα συνεργα του ντεκουπάζ!
    Καλό ξημέρωμα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το τραγούδι το αγαπώ πολύ και το χορεύω πάντα.... και ενώ έχω κόψει το τσιγάρο πάντα καπνίζω όταν το χορεύω, είναι ιστορία!!!!!!!!!! Όσο για τα σύνεργα του decoupage.... απλά πράγματα, κόλλα.. πινέλα... σφουγγαράκια... ριζόχαρτα... χαρτοπετσέτες... ακρυλικά... και άλλα πολλά!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  8. Α κατάλαβα θέλεις ντεκουπάζ με κανονική ατλακόλ όχι αραιωμένη !!!! Χαχαχα
    Το μουσικό κομμάτι το κλέβω γιατί θέλω να τ΄ακούω και μπορεί απαιτητική να μην είσαι αλλά ξέχασες την αγαπημένη σου τσάντα και ένα συνολάκι σέξυ , μόνο δουλειά θα κάνουμε εκεί , έρως δεν παίζει !!!
    Φιλιά πολλά και αγαπημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες παιδί μου Λαμπροπούλου που λέει και η Κάντζαλη..... για κανονική κόλλα decoupage μιλάω μην με κάνεις να πω και μάρκες και κάνω και δωρεάν διαφήμιση, φαγωθήκατε με την ατλακόλ... καλέ δεν σας ζήτησα λουλούδια που είναι ακριβά, μια καλή κόλλα ζήτησα η γυναίκα!!!!χα!χα!χα! Και που είσαι σέξυ συνολάκι δεν παίζει... είμαι φανατική του τζιν και έτσι θέλω να παραμείνω!!!! Κοίτα τώρα κουβέντα που κάνουμε πρωινιάτικα!!!χα!χα!χα! Φιλιά πολλά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Αφού προσπάθησα δυο φορές από το λαπτοπ να αφήσω σχόλιο , προσπαθώ τώρα από το τηλέφωνο.
    Περίμενα κι εγώ να δω που θα πας και τι θα πάρεις μαζί σου και τι να δω;
    Εσύ θέλεις καλή μου την πυραμίδα του Χέοπα για να χωρέσουν όλα μέσα. Που να τρέχουμε όμως μέχρι την Αίγυπτο και η Αμφιπολη μας κάνει. Τα τραγούδια σου τα απόλαυσα κι εύχομαι να είσαι για πολλά πολλά χρόνια ακόμα χαρούμενη και γελαστή. Αν δε πάρει και τώρα το σχόλιο πέφτω για ύπνο. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες τώρα, πια Αίγυπτο???? εδώ Ελλάδα θέλω να μείνουνε τα κοκαλάκια μου.... και βέβαια καλά το σκέφτηκες η Αμφίπολη είναι μια χαρά χωράει τα πάντα, και χώρο για εργαστήριο έχει.... και βρε παιδί μου να έχω και εγώ την άπλα μου, όχι να δουλεύω και εκεί σε μια γωνίτσα όπως και σε αυτή την ζωή!!!!!χα!χα!χα! Βέβαια ελπίζω μέχρι τότε να τα ξαναπιούμε μαζί στον Βόσπορο ή και κάπου αλλού και να ρίξουμε και τις ζεμπεκιές μας!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  10. Βρε φιλενάδα δεν τολμώ να συμμετέχω στη διακόσμηση της" βαλίτσας" σου, (εδώ δεν τόλμησα να ντεκουπάρω τη δική μου.)....για να μη σε συγχύσω, έχω αυτή την τάση να βάζω ανάποδα και πλαγιαστά τα μοτίβα....για το άνωθεν εργαστήρι πάντως είμαι μέσα, γι΄αυτό έχω φροντίσει να πάρω μαζί τα απαραίτητα....
    Πάντως λέω να μη βιαστούμε γιατί υπάρχουνε ένα σωρό τεχνικές που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη, πάμπολλα ταξίδια που δεν κάναμε, χιλιάδες τραγούδια και μουσικές που δεν ακούσαμε και πολλά ζεϊμπέκικα που δεν χόρεψες (εμένα για χορό μη με υπολογίζεις, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, απολαμβάνω όμως τους άλλους όταν χορεύουνε!!!)
    Το sous le ciel de Paris.....σκέτη μαγεία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μια χαρά το κάνεις το decoupage, και πάνω από όλα δεν χρησιμοποιείς ατλακόλ... αλλά σιγά μην βιαστούμε να φύγουμε, έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε εδώ ακόμα... Πολλά πολλά φιλιά φιλενάδα!!!!

      Διαγραφή
  11. Τι ειναι τουτο τωρα; κουνησου απο τη θεση σου...ευχομαι να τα χιλιασεις για να εχεις πολλα χρονια να μας λες τι αλλο να προσθεσουμε στην βαλίτσα...καλή σου μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου αυτό είναι που λέμε.... οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, για να ξέρετε ρε παιδί μου τι πρέπει να κάνετε στο "ο μη γένοιτο"... μην αρχίσετε να κλαίτε ας πούμε.... και δεν αντέχω τα κλάματα!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  12. Αμαν σήμερα τι σας έπιασε όλες με τα μακάβρια,ααα δεν θα επισκεφτώ άλλες φίλες σήμερα
    δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι σας θέλω όλες παρόν εδώ για πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου δεν είπαμε ότι φεύγουμε και αύριο... έχουμε χρόνια πολλά ακόμα μπροστά μας, αλλά να μην ξέρετε τι να κάνετε ρε παιδί μου!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  13. B.ικυ μου καταρχάς Χρόνια πολλά γιά τη Δημητρούλα σου με υγεία σε όλους σας.Γιά βάλε μας να ακούσουμε ακόμη κανένα τραγούδι και άσε τις βαλίτσες. Αλλωστε εκεί θα πάμε γιά ξεκούραση και όχι γιά δουλειά.Εσύ αν θές καλλιτεχνίες ,εγώ θα κάθομαι να σε καμαρώνω.Γιά ετοίμασε τώρα τη βαλίτσα σου γιάτην Κοζάνη, γιατί bazaar χωρίς τη Βίκυ δεν γίνεται.
    Φιλάκια πολλά και στις δο΄θ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολίτσα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Τώρα για άλλο τραγουδάκι δεν προβλέπεται όταν όμως έρθεις στην Αθήνα μπορούμε να ακούσουμε όσα άσματα θες... χρόνο να έχεις!!!!! Τώρα για το γέμισμα της βαλίτσας έχουμε καιρό.... μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα μπορεί να έχω αλλάξει και γούστα!!!! Κοζάνη δεν πάω.... και να είσαι σίγουρη πως θα είναι καλλίτερο το bazaar χωρίς την παρουσία μου!!!! Πολλά πολλά φιλιά και από εμάς!!!!!!!!!!!!!.

      Διαγραφή
  14. Γεια σου βρε Βίκυ που δεν είσαι απαιτητική και αν χωρέσουν όλα αυτά που θες μέσα σε μια ξύλινη βαλίτσα να μου τρυπήσεις τη μύτη.... ούτε ο Άγιος Πέτρος δεν θα μπορεί να τα τακτοποιήσει πουθενά καλή μου!!! Πρέπει να τον ειδοποιήσουμε εν τω μεταξύ να κανονίσει και κανένα μπαζάρ γιατί όλα αυτά που θα φτιάξετε όλες που θα βολευτούν δεν ξέρω !!
    Σε χαιρετώ γλυκιά μου και σου εύχομαι να αργήσει πολύυυυυυυυ εκείνη η μέρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες καλέ που δεν θα χορέσουνε..... όσο για το τι θα κάνει ο Άγιος Πέτρος τι με νοιάζει εμένα????.. Εγώ πάντως τα πραγματάκια μου τα θέλω μαζί μου!!!!! Μέχρι να φτάσει εκείνη η μέρα όμως - που όπως χιλιάδες φορές είπα, ελπίζω να αργήσει - σου στέλνω πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  15. Εσύ παιδάκι μου ούτε εκεί δεν θέλεις να ξεκουραστείς!!!
    Αυτό θα πει καλλιτέχνης!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ την απραξία και το καθισιό Φλώρα μου...... ελπίζω βέβαια ότι αυτό το γεγονός θα αργήσει, απότε μέχρι τότε μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη!!!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  16. Πολύ θανατικό έχει πέσει σ όσες αναρτήσεις μέχρι στιγμής μπήκα,αλλά τέτοιο θανατικό,μακάρι νάταν!χαχαχαχχαχαα γελάω με τη μία,ξεραίνομαι στο γέλιο με την άλλη
    Εσείς δε θέλετε κηδεία αλλά πρώτο τραπέζι πίστα στου Παντελίδη(που λέει ο λόγος,μια και κάνει χαμό ο νεος).Απο σένα περίμενα οτι σίγουρα το κουτί θάταν ντεκουπαρισμένο,οτι είχες και σχέδια απαίτηση ήταν μη αναμενόμενο
    Δε θα πω καλοτάξιδη,αλλά να φάμε πολλά-πολλά χρόνια ακόμα μαζί και να χορέυουμε απο κέφι ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ & ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!
    Φιλάκια πολλάαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά αυτή η πρόταση της Πέτρα έφερε πολύ γέλιο..... ελπίζω βέβαια όλες όσες πήραμε μέρος σε αυτό το παιχνίδι, να έχουμε πολλά χρόνια ζωής ακόμα μπροστά μας και να μην σας φέρουμε στην δυσάρεστη θέση να ακολουθήσετε τις "επιθυμίες" μας!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Σιγά να μην ζητούσες τίποτα άλλο από μιά βαλίτσα με σύνεργα του ντεκουπάζ!!! χαχαχα!!
    Καλέ, τι σας έπιασε όλες σας??? α πα πα!!!!
    Νά'σαι καλά, Βικούλα μου, να ταξιδεύεις στα Παρίσια και όπου αλλού σε ευχαριστεί για πολλά πολλά χρόνια!
    Πολλά φιλάκια και χρόνια πολλά για την Δημητρούλα σου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne παιδί μου μάλλον δεν διάβασες καλά τις επιθυμίες μου.... δεν θέλω μαζί μου τα σύνεργα του decoupage, μόνο της ζωγραφικής και του πηλού!!!χα!χα!χα! Μέχρι τότε όμως μόνο χορό και ταξίδια!!!!!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά και ευχαριστίες για τις ευχές!!!!!

      Διαγραφή
  18. Ουφ, με κούρασες, γλυκειά μου!!!Πολλά πράγματα έχουμε να κάνουμε , αλλά χαλάλι !!! Ετσι, πάντα γελαστή και χαρούμενη να'σαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε από εκεί που θα μου πεις ότι σε κούρασα κιόλας..... κοίτα κακομοίρα μου τα θέλω όλα όπως τα είπα!!!!!! Πολλα φιλιά Πεπίτα μου!!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Άντε να'ρθω κι από δω να πιω ένα καφεδάκι...χαχαχα. Τι θα γίνει ρε παιδιά; Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα; Εντάξει Βικούλα, το πιάσαμε το νόημα. Αντί να κλαίμε και να χτυπιόμαστε, μας έστρωσες στη δουλειά. Ευτυχώς που δεν ζήτησες πορτρέτο..χαχαχα. Άντε σε αφήνω γιατί έχω να κλάψω κι αλλού...χαχαχα. Πάντα γελαστή και πάντα μοναδική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως δασκάλα δεν έχεις παράπονο..... μαζί μου θα τα πάρω τα χρωματιστά μολύβια!!!! Εσύ κοίτα να τους κάνεις να ποιούν όλο το "Βόσπορο"!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  20. Από χθες, σας έχω πάρει στο κατόπι μια - μια και έχω λιώσει στο γέλιο..έτσι για να πεθάνει ο χάρος.
    Η αλήθεια δεν είσαι ιδιαίτερα απαιτητική σχετικααά...που να χωρέσουν, καλή μου, όλα αυτά που ζητάς σε μια βαλιτσούλα, μου λες?..όσο για τα τραγούδια, λέω ναι και στα δυο, ειδικά το πρώτο που δεν το ήξερα κιόλας, και όπως να το κάνουμε μια αδυναμία στη συγκεκριμένη πόλη την έχω κι εγώ, το ακούω ξανά μετά το σχόλιο...πάντως μέχρι εκείνη τη μέρα, που θα αργήσει πολύ να έρθει να΄σαι καλά, καλύτερα και πάντα δημιουργική και χαρούμενη.Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα βάλεις με τάξη όλα θα χωρέσουν.... δεν είναι και πολλά!!!!! χα!χα!χα! Πάντως η αλήθεια είναι πως έβγαλε πολύ γέλιο αυτή η ιστορία!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...