Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Το παλιό τζιν.... και το εμπριμεδάκι!!!

Πάνε δύο χρόνια από τότε που πηγαίνοντας για να αγοράσω κουρτίνες, βρέθηκα μπροστά σε κάτι όμορφα υφάσματα και είπα να αγοράσω μερικά κομμάτια για να στολίσω διάφορες δημιουργίες μου με αυτά!!!

Έντυσα κουτιά και τα έκανα μπιζουτιέρες.... έφτιαξα κρίκους για πετσέτες.... σελιδοδείκτες.... σημειωματάρια.... κουμπαράδες...  έστειλα και σε κάποιες φίλες για να δημιουργήσουν και αυτές, αλλά ακόμα υπάρχουν κομμάτια από αυτά τα υφάσματα που περιμένουν υπομονετικά μέσα σε ένα σακούλι για να αξιοποιηθούν!!!!

Εκεί μέσα στο σακούλι με τα υφάσματα συναντήθηκε και το παλιό τζιν με το εμπριμεδάκι.... και αποφάσισαν να ενωθούν για να  φτιάξουν κάτι χρήσιμο!!!!



Βοηθοί τους σε αυτή την προσπάθεια ήταν....

τα χερούλια τσάντας από δερματίνη....


τα κουμπάκια....


και φυσικά οι κλωστές και η ραπτομηχανή!!!!


Και με το κόψε, ράψε, γάζωσε..... 


να μια  καινούργια "Χειροποίητη Τσαντούλα"  από την ανάποδη....


από την καλή...


και φορεμένη....


έτοιμη να αναχωρήσει για  Πάτρα,  για να λάβει μέρος στο bazaar ή μάλλον στον "Διαγωνισμό Ομορφιάς" που θα γίνει στον Έσπερο στις 10 & 11 Οκτωβρίου για την στήριξη του Αντωνοπούλειου Ιδρύματος!!!!


47 σχόλια:

  1. Πω πω τι χρυσοχέρα είσαι Βίκυ, σας θαυμάζω που μπορείτε και φτιάχνετε τόσο όμορφες τσάντες στη ραπτομηχανή !!!! Μπράβο είναι πολύ ωραία !!!!!
    Καλό σου ξημέρωμα και καλό μήνα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φτιάχνεις τόσο όμορφα πράγματα.... αυτό ζήλεψες!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  2. απιθανη!νεανικη!τσαχπινικη!!καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιληνάδα..δική μου, εγώ θα την πάρω το τζιν και ο φιόγκος μου ταιριάζουν!Τα δικά μου τα έστειλα μα δεν πήγαν λέει ακόμα και ..στεναχωριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτιδούλα μου θα πάνε δεν μπορεί..... όσο για την τσάντα θα πω στην Νικολίτσα να στην κρατήσουν!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Κόψε, ράψε, γάζωσε.......το έκανες το θαύμα σου πάλι !!!! Η τσάντα που προέκυψε από το παλιό τζην και το γλυκούλι εμπριμεδάκι είναι ....Απίθανη, χαριτωμένη και απολύτως ερωτεύσιμη !!!!Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος τίτλος θα ήταν για εσάς που γράφετε.... "Ερωτεύτηκα μια τσάντα" !!!!! Όπως είδες πουλήθηκε ήδη.... η φιλενάδα από την Θεσσαλονίκη την καπάρωσε!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχη Βίκυ μου!!!!
    Καλό και δημιουργικό μήνα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγινε φανταστικο!
    καλημερα! καλο σκ να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή έγινε και μάλλον αγαπησιάρικη!!!!! Φιλιά πολλά... καλό Σ/Κ!!!!

      Διαγραφή
  7. Πανεμορφη και ζουζουνιαρικη η τζινοτσαντα σου!!!Γεια στα χρυσοχερακια Βικυ μου!
    φιλακια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θα έχεις την ευκαιρία να την δεις και από κοντά.... ζήτησε να την αγοράσει η Αχτίδα!!!!! Πολλά φιλιά !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Πρωτότυπη δεν θα την έλεγα.... κυκλοφορούν πολλά τζιν που έχουν γίνει τσάντες, απλά ήρθε και έδεσε με το ύφασμα!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Κόψε, ράψε, γάζωσε......όλα τα καταφέρνεις εσύ!!!
    Τέλεια έγινε η τσαντούλα σου, Βίκυ μου, πολύ χαριτωμένη και νεανική!
    Καλή επιτυχία να έχει το μπαζάρ...που είμαι σίγουρη γι αυτό!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο σκοπός Marie-Anne που σε κάνει να προσπαθείς και τελικά να τα καταφέρνεις!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Φιλενάδα πάλι τοκανες το θαύμα σου Συν διασμός τέλειος! Πολύ τσαχπινιά της πρόσθεσε ο φιόγκος Είδα ότι πουλήθηκε κιόλας Καλή αρχή λοιπόν
    Πάντως Βίκυ μου ,.κάθησε και λίγο ,πήγαινε και καμμιά βόλτα κάτω από την Ακρόπολη.Η μήπως περιμένεις και την επαρχία να ρθεί να την ξεναγήσετε.?Την τσάντα θα την αναρτίσουμε μαζί με τις άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φιλενάδα!!!!!! Η φιλενάδα "Αχτίδα" από τον Βορρά έκανε ποδαρικό στο bazaar σας και επειδή είναι άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια, σίγουρα αυτή η προσπάθεια σας θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία!!!! Βόλτες πάω μην φοβάσαι, και κάτω από την Ακρόπολη, και λίγο παραπέρα.... τώρα όμως ετοιμάζω αποσκευές για Πάτρα (καταλαβαίνεις ότι προσπαθώ να κατεβάσω και το έτερο μέλος της παρέας) και αυτές πρέπει να έχουν κι άλλες τσαντούλες μέσα, οπότε δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Πήρες αμπάριζα και δεν σταματάς με τίποτα βλέπω φιλενάδα..πολύ ωραία συνάντηση αυτή τέλειο ζευγάρωμα..!! η μηχανή και τα χεράκια σου (να μου τα προσεχεις) έκαναν θαυματα και αυτήν την φορά.. καλέ; δεν πρόλαβες να την κάνεις και την πήρε η Αχτίδα μας..!! χαλάλι της..!!!! να έχεις έν ομορφο Σαββατοκύριακο ματια μου φιλακιααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη μια εβδομάδα έμεινε μέχρι το bazaar Ρούλα μου και τρέχουμε να προλάβουμε!!!!! Χάρηκα πολύ που το τσαχπίνικο τσαντάκι θα πάει στην Αχτιδούλα!!!! Πολλά φιλιά γλυκειά μου και ευχές για όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!

      Διαγραφή
  12. Η Αχτιδένια μας έκανε ποδαρικό!!! Ολα θα πάνε υπέροχα και να σου πω πολύ μου άρεσε η εμπνευσμένη σου τσάντα που πολύ θα μου πήγαινε και μένα !!!
    Καλή συνέχεια !!Τα παπουτσάκια πως πάνε!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου την τσαντούλα δεν θα την έλεγα εμπνευσμένη.... απλά έτυχε και πέτυχε ο συνδυασμός των υφασμάτων!!!! Το ποδαρικό της Αχτιδούλας σίγουρα θα είναι καλός οιωνός για το Αντωνοπούλειο!!! Τα παπουτσάκια προχωράνε με ρυθμούς χελώνας!!!! Πολλά φιλιά καλημέρας και ευχές για καλό Σαββατοκύριακο!!!!

      Διαγραφή
  13. Καλά, έγινε απίθανη. Αυτό το διάστημα με έχει πιάσει κι εμένα τζηνοκατασκευή. Κρίμα που δε θα κατέβουμε στην Πάτρα. Φιλάκια σε όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι κρίμα που δεν θα μπορέσετε να έρθετε στην Πάτρα, είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε υπέροχα..... όσο για τις τζινοκατασκευές, αυτή ήταν δεν έχει συνέχεια!!!!

      Διαγραφή
  14. έχω κρατήσει ένα παλιό μου τζιν γιατί μου αρέσουν πολύ αυτές οι τσάντες.. όμως εγώ και οι χειροτεχνίες έχουμε τσακωθεί χρόνια τώρα... θυμήσου το καλοκαίρι να στο δώσω μπας και καμμιά μέρα που δεν θα έχεις τί να κάνεις μου σκαρώσεις μια τσαντούλα.. (και χερούλια έχω... όλα τα αξεσουάρ υπάρχουν)... ε; φφφφφφφφφφφφφφφφφανταστική μου χρυσοχέρα φιλενάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τώρα να μην περιμένουμε το καλοκαίρι για να φτιάξουμε την τσάντα.... στην βράση κολλάει το σίδερο, το καλοκαίρι έχουμε να ασχοληθούμε με φωτιστικά!!!χα!χα!χα! Καλή σου μέρα Φωτογράφε μου!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ωραιότατη την έκαναν τα χεράκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το κακό είναι που δεν φοράνε τα παιδιά μου ψηλόμεσα τζην!! Τι ωραίες τσάντες θα γίνονταν !!! Η δική σου είναι πολύ μοδάτη, ευκολοφόρετη και δροσερή!!
    Καλά να περνάς, Βικυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα!χα! σου την έσκασε το τζινάκι.... δεν ήταν παντελόνι, φούστα ήταν!!!!! Φιλάκια Πεπίτα!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Με εσένα κουμπάρα Βίκυ μου το τζιν με το εμπριμεδάκι έγιναν ένα πάρα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι. Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλέ, αυτή την τσάντα την έχω κι εγώ... ξέρεις από που...αχαχαχα. Μου πέρασαν τα νεύρα και είπα να αστειευτώ...χαχαχα. Σούπερ η τσάντα Βικούλα! Δεν σε προλαβαίνω με τόσες αναρτήσεις... τι έπαθες παιδί μου, δημιουργικό σοκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε ξέρω.... από την Madame Figaro την πήρα και εγώ!!!!!χα!χα!χα! Δημιουργικό σοκ Μαράκι μου για να προλάβουμε τα μπαζάρ.... τα βαφτίσια... τα μαθήματα πηλού.... να δω τι θα κάνω με την ζωγραφική!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά και ευχές για καλή εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  19. θελω κι εγωωωωωωωωω τετοια τσανταααααααααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μην φωνάζεις..... θα σου φτιάξω τσάντα σου είπα!!!!!!!!!!! Φιλιά Misirlouka!!!!

      Διαγραφή
  20. Πολύ όμορφη, καλοδουλεμένη και πρωτότυπη!
    Φιλιά, καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...