Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Το κουδούνι χτύπησε....




και η ώρα της επιστροφής....




στο μαγικό εργαστήρι της Misirlou έφτασε!!!!!!!!




H Καλή μας η Δασκάλα....

μας περίμενε όλο χαμόγελα και αγκαλιές!!!

Για άλλη μια φορά η γυψόγαζα.... ο πηλός.... ο στόκος.... τα σύρματα... τα χρώματα και η φαντασία στρώθηκαν πάνω στα τραπέζια.... 






και το αποτέλεσμα του πρώτου μαθήματος είναι....

Η Μαγική πολιτεία!!!!!

51 σχόλια:

  1. Πότε να έρθω να μου κάνεις μάθημα ;) Τη κυρία τη λάτρεψα!!! Όχι πως τα άλλα αξίζουν λιγότερο, απλά έχω ένα θέμα με τις χοντρές διακοσμητικές κυρίες. Της αγαπώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυρία είναι έργο της Δασκάλας.... και τα μαθήματα τα κάνει εκείνη κάθε τόσο που έρχεται στην Αθήνα!!!! Καλή σου μέρα!!!!

      Διαγραφή
    2. Φτιάξτε τάξη.... βρείτε και σχολείο.... και κάντε αίτημα στην δασκάλα να έρθει!!!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη δημιουργία.Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά να έχετε και περιμένουμε να δούμε και άλλες δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!!!!!! Όταν έχεις καλούς δασκάλους σίγουρα η χρονιά θα είναι δημιουργική!!!!!!!! Φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ζηλευω τις μπλε ποδιές και τα ασπρα γιακαδάκια που θα φορατε..και την μυρωδια του σχολειου βεβαιως βεβαιως Βικακι μου... αααααα και το κουδούνι... καλέ με τέτοια κούκλα δασκαλα δεν το συζηταμε τι θαύματα θα κανετε και φέτος...η μαγική πολιτεία σου μας πήρε στα όμορφα μονοπατια της και μας έκανε και εμας παιδιά.. με τις πλαστελίνες μας...Βικούλα ...να έχετε καλή σχολική χρονια.. με πολλες πανέμορφες δημιουργίες να μου φιλήσεις την δασκαλα΄μην ξεχάσεις.. εν τα ξει; να έχεις μάτια μου ενα όμοφο μηνα απο αυριο.. φιλακιαααα :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου όλα σε αυτό το σχολείο είναι υπέροχα...... το ίδιο το σχολείο, η διευθύντρια, οι δασκάλες, οι συμμαθήτριες..... άντε μετά να μην έχεις όρεξη για μάθημα!!!! Καλό μήνα... πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΗΜαρία μόνο μαγικά πράγματα ξέρει να κάνει!
    Είναι πανέμορφη η πολιτεία σου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα Ρένα μου δεν είναι τι μαγικά φτιάχνει η "δασκάλα".... είναι που έχει την διάθεση να μας τα δείξει όλα και να καταφέρνουμε να φτιάχνουμε και εμείς τα ίδια!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Πραγματικά μαγική η πολιτεία σου Βίκυ !!!
    Μ αρέσει πολύ το είδος, μακάρι να είχα χρόνο να παρακολουθήσω, σας "ζηλεύω" !!!!!
    Καλή συνέχεια και με το καλό ο νέος μήνας !!!!
    Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου όταν κάτι το θέλεις τόσο πολύ κάποια στιγμή καταφέρνεις να το πετύχεις... οπότε ελπίζω να σε δω σε κάποια τάξη δημιουργίας!!!!!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  6. Τέλειο!!!!!!
    Πραγματικά παραμυθένιο!!
    Αχ! Πόσο ζηλεύω όλες εσάς που μπορείτε και παρακολουθείτε σεμινάρια και μαθήματα...Για μένα είναι ανεκπλήρωτο όνειρο...
    Βίκυ είναι υπέροχη η πολιτεία σου...Χίλια μπράβο!
    Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα όνειρα όταν τα πιστέψουμε πραγματοποιούνται.... κάποια στιγμή εύχομαι να σου δοθεί η δυνατότητα και να παρακολουθήσεις μαθήματα από σπουδαίους δημιουργούς σαν την Μαρία μας!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  7. Εγω θα συμφωνήσω με την Αννιώ από πάνω... Πολύ σας ζηλεύουμε- και πιο πολύ για την τάξη, για τη δασκάλα, για τις συμμαθήτριες και την ατμόσφαιρα που σίγουρα θα επικρατεί στα μαθήματα... Όχι ότι τα έργα πάνε πίσω! Είναι γαμάτα έμπνευση!
    Φιλάκια και... καλή πρόοδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ μαζί σου..... πιο πολύ αξίζει η συνάντηση Νικούλα μου και με τις δασκάλες και τις συμμαθήτριες και μετά το μάθημα.... αλλά τι μάθημα!!!!!! Θα έλεγα σε κάποιο επόμενο να μας κάνεις την τιμή και να μας επισκεφτείς!!!!! Πολλά πολλά φιλιά και ευχές για καλό μήνα!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Μπράβο στη μαθήτρια,άριστη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια Βίκυ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλή χρονιά και καλές δημιουργίες, αυτό το κουδούνι το περριμένουμε κι εμείς να χτυπήσει για να θαυμάσουμε τα έργα που προκύπτουνε από τα καταπληκτικά μαθήματα !!! Η ονειρεμένη πολιτεία, άκρως συναρπαστική και η χοντρή κυρία ΄κάτι μου θυμίζει....κάτι μου θυμίζει....με τυρκουάζ μαγιώ και τη σαμπρέλα (φυσική) γύρω από τη μέση έκανα τα μπάνια μου, μόνο πουλάκι δεν κρατούσα στο χέρι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα χτυπήσει και για σας το κουδούνι.... που θα πάει!!! και τότε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!!!!!!!!! Η χοντρή συναρπαστική κυρία - έργο της δασκάλας φυσικά - δεν μου θυμίζει καμία συμμαθήτρια μου.... δασκάλα.... ή φίλη μου, το χρώμα του μαγιό μόνο μου θυμίζει κάτι!!!!!! χα!χα!χα! Πολλά πολλά φιλιά και ευχές για καλό και δημιουργικό μήνα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Καλη αρχή και καλές δημιουργικές στιγμές!
    Καλή μας νύχτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Καλό βράδυ και καλό μήνα από αύριο!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  11. Τέλεια η μαγική σου πολιτεία Βίκυ. Μακάρι να ήταν έτσι και στην πραγματικότητα οι πόλεις που ζούμε, θα ήταν όλα αλλιώτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή σχολική χρονιά να έχεις Βίκυ μου!!! χαχαχα
    Απ' ό,τι βλέπω είσαι πάρα πολύ καλή μαθήτρια!!! Μπράβο!!!!
    Τέλεια η πολιτεία σου, όπως και η ζουμερή κυρία με το μαγιώ που έφτιαξε η δασκάλα!!!
    Συγχαρητήρια και στις δυο σας!!!
    Φιλάκια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου όταν έχεις τόσο καλούς δασκάλους.... που θα πάει κάτι θα μάθεις!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  13. Η μαγική πολιτεία με δασκάλα την Μαρία και με τα χεράκια σου τι άλλο μπορούσε να είναι !!!!
    Μοναδικά μαγική και λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι και εκεί να ψαχουλεύω τα πινέλλα σας και τα χρώματά σας !!!1 Ομως στο επόμενο γέμισα αγάπη , χόρτασα δημιουργία με δανεικά εργαλεία!!! Φιλάκια πολλά αγαπημένη μου συμμαθήτρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Νικόλ είναι υπέροχο αυτό που ζούμε σε αυτή την τάξη.... ξαναγινόμαστε για ένα Σαββατοκύριακο παιδιά και αυτό είναι το μαγικό!!!! Ελπίζω ότι και στο επόμενο μάθημα θα είμαστε μαζί!!! Πολλά πολλά φιλιά και ευχές για ένα όμορφο μήνα!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Η μαγική σου πολιτεία είναι φανταστική!!!!Μπράβο σου
    Οτι κάνεις είναι τέλεια!!!!
    Καλό μήνα και καλές δημιουργίες.
    Φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματίνα μου σε ευχαριστώ!!!!!! Καλό και δημιουργικό μήνα και σε σένα!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  15. Μπράβο και στη δασκάλα, και στη μαθήτρια! Η μαγική σου πολιτεία είναι υπέροχη - πολύ θα ήθελα να ζούσα εκεί, μέσα σε ένα από αυτά τα σπιτάκια!! :))
    Φιλιά και καλό μήνα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλλη μου μαγικά είναι όλα από την δασκάλα και το εργαστήρι μέχρι τις δημιουργίες μας!!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  16. Μαγική και όχι μεθυσμένη η πολιτεία σου, Βικυ!! Μα πιο πολύ , προσωπικά, χάρηκα την όμορφη παρέα !! Αντε και στις ."χοντρούλες" !!!! Καλό γλυκό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να βγει μεθυσμένη η πολιτεία...... έδειξα διαγωγή κοσμιωτάτη ούτε μια γουλίτσα δεν ήπια.... έτσι δεν είναι????? Όσο για την παρέα δεν το συζητώ..... όλα ήταν μαγικά αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο!!!!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για καλό και δημιουργικό μήνα!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Πανέμορφη η πολιτεία σου, Βίκυ μου, όπως το κάθε τι που φτιάχνουν τα χεράκια σου!
    Καλή 'σχολική' χρονιά να έχετε! Και καλό μήνα!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σχολική χρονιά Marie-Anne ξεκίνησε υπέροχα και μαγικά και πιστεύω πως έτσι θα συνεχιστεί.... πολύ θα ήθελα να έμπαινες και εσύ κάποια στιγμή σε κάποια από τις τάξεις μας!!!!! Ευχές για καλό μήνα και πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  18. καλο μηνα Βικυ μου , ονειρο η πολιτεια !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλο μήνα!!! Τι πολλά που μαθαίνεις και τι όμορφα αλλά και γρήγορα τα εφαρμόζεις!!!!Να περνάς όμορφα και να δημιουργείς ότι σε κάνει να χαίρεσαι περισσότερο!!! Φιλάκια και καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκειά μου φιλενάδα όταν βρίσκομαι μέσα σε αυτές τις τάξεις είμαι πάντα χαρούμενη, και όποιο και αν είναι το μάθημα είναι μαγικό..... βλέπεις όλα είναι υπέροχα, το σχολείο, οι δασκάλες, οι συμμαθήτριες, τα μαθήματα!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά και ευχές για έναν μήνα καλό και γεμάτο από ευτυχισμένες στιγμές!!!!!!!

      Διαγραφή
  20. Μαγική πολιτεία το σχολείο σας, Βίκυ μου. Χαίρομαι με τον ενθουσιασμό σου και θαυμάζω πολύ την κατασκευή σου! Έχει τα αγαπημένα μου χρώματα. Μακάρι να ζωντάνευε και να ζούσαμε σε μια τέτοια πολιτεία όλοι μας!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μαγικό Μαρία μου κάποια στιγμή στην ζωή σου να καταφέρεις να εκπληρώσεις τα όνειρά σου.... Το να ασχοληθώ με τα εικαστικά ήταν για μένα όνειρο μακρινό, και τώρα το έφτασα και το έπιασα, γιαυτό βλέπεις αυτόν τον ενθουσιασμό!!!!! Μακάρι το όνειρο να πάει και πάρα κάτω και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να ζήσουμε σε μια τέτοια πολιτεία...... αλλά φοβάμαι πως είναι "Όνειρο απατηλό" Πολλά φιλιά και ευχές για καλό μήνα!!!!!!

      Διαγραφή
  21. ααααχ μ εχει ξεσηκωσει αυτο το θεμα....αν κ δεν νομιζω να "αγρικισω".......χαχχχαα........ποσο λυπαμαι που δεν ειμαι στην πρωτευουσα....καντε κ κανα μαθημα ιντερνετικο.....δεν ειμαι μονο εγω σκεφτειτε κ τις τοσες άλλες που δεν εχουν λογαριασμο γκουγκλ για σχολια.........ειμαστε πολλες καλε........για πες την δασκαλα..καποτε η μανα μου εμαθε αψογη ραπτικη δια αλληλογρφιας......γιατι οχι κ μεσο ιντερνετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου η δασκάλα είναι Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα..... μίλα μαζί της στο facebook και ίσως να βρεθεί τρόπος να σου κάνει μάθημα!!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  22. Καλη σχολικη χρονια!!!!
    Τι ομορφες δημιουργιες ειναι αυτες !!!! Οταν στο πρωτο μαθημα βγαινει αυτο το υπεροχο αποτελεσμα ,τι να περιμενουμε στην συνεχεια? !!!!!
    Πανεμορφη η πολιτεια !!! Μπραβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου όταν έχεις δασκάλους σαν την Μαρία..... ελπίζω να καταλαβαίνεις την συνέχεια!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις..... τέτοια γράμματα θα μάθεις!!!!

      Διαγραφή
  24. Μπράβο άξια μαθήτρια, άξιας δασκάλας!!! Καλή χρονιά να ευχηθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...