Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η Τσάντα κάνει την γυναίκα!!!!



Φωτογραφία από το internet

Λένε  ότι «η τσάντα κάνει τη γυναίκα», και νομίζω πως έχουν απόλυτο δίκιο....  λένε επίσης  ότι «ο πιο αγαπημένος σύντροφος μιας γυναίκας δεν είναι ο άνδρας της αλλά η τσάντα της», αλλά δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι ισχύει....
Φωτογραφία από το internet


αυτό που σίγουρα μπορώ να σας πω είναι πως  οι τσάντες πάντα ήταν η αδυναμία μου (και όσες με ξέρετε καλά,  το έχετε διαπιστώσει) και στα τόσα χρόνια που κουβαλώ στην πλάτη μου άγνωστο πόσες έχω αγοράσει....  μικρές, μεγάλες, μονόχρωμες, πολύχρωμες... όλες τις αγαπούσα και τις φρόντιζα, ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί ότι θα έρθει η ώρα που θα κάτσω να φτιάξω και εγώ τσάντες.....   όταν όμως μπλέκεις με καλές παρέες, αποφασίζεις να το παίξεις και εσύ "χρυσοχέρα" και "καλό παιδί" και αρχίζεις το πλέξιμο!!!!

Τσαντούλα λοιπόν πλεκτή, φοδραρισμένη και με κοκάλινα χερουλάκια, που μπορεί να κρατηθεί απόγευμα ή και βράδυ....  μια και το μαλλάκι της την κάνει να λαμποκοπά!!!!! 



Το μαλλάκι όμως ήταν αρκετό οπότε φτιάχτηκε και ένα μικρότερο τσαντάκι το οποίο  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πορτοφόλι της μεγάλης τσάντας ή αν του βάλουμε αλυσιδίτσα σαν μικρό τσαντάκι που θα χωρέσει τα απολύτως απαραίτητα για μια βραδινή έξοδο!!!!!  


Και αυτές οι τσαντούλες ταξιδεύουν ήδη για την Πάτρα.... οι "Αντωνοπουλίτσες οι Χρυσοχέρες", ετοιμάζουν την έκθεσή τους με θέμα την "Τσάντα" και τις περιμένουν!!!

Θα ήθελα εδώ να σας ευχαριστήσω που περνάτε και αφήνετε τα σχόλια σας στις αναρτήσεις μου!!!! Το ότι δεν απαντώ δεν οφείλεται σε αδιαφορία μου ούτε στην τεμπελιά μου...  λόγοι υγείας με έχουν αναγκάσει να μην είμαι σε διακοπές, όπως είχα προγραμματίσει (γιαυτό ποτέ ας μην κάνουμε σχέδια γιατί ο Θεός γελά), και οι λόγοι αυτοί δεν μου επιτρέπουν να είμαι και πολλές ώρες παρέα με τον υπολογιστή μου!!! Σας ευχαριστώ και πάλι και σας εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε καλά!!!!

28 σχόλια:

  1. Ω,ωω!! Είναι εκπληκτικές!! Μπράβο, Βίκυ μου!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετικες ειναι Βικακι μου!!!!Μπραβο!!Φιλακια χρυσοχερα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειες είναι οι τσαντούλες σου, Βίκυ μου!!!
    Εύχομαι γρήγορα περαστικά, ό,τι και αν είναι αυτό που σε κρατάει στο σπίτι!!!!
    Φιλάκια πολλά σε σένα και στην Δημητρούλα!!!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα τα τσαντάκια , Βίκυ μου !!!!!
    Να είστε καλά όπου κι αν βρίσκεστε και περαστικά σας !!!!
    (Το μεταλλικό εξάρτημα για το μικρό τσαντάκι από που μπορούμε να το αγοράσουμε ???
    Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίες οι τσάντες !!!! Καταπληκτικές και πρωτότυπες !!!!
    Περαστικά και φιλιά στη Δήμητρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειες και ακόμα πιο όμορφες μιας και προορίζονται για ιερό σκοπό.Γειά στα χέρια σου γλυκειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλές και οι δυο μπράβο Βίκυ μου και η επιλογή για το μαλλάκι τέλεια άκρος καλοκαιρινό. Φιλάκια και περαστικά γρήγορα στο πόδι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφες και οι δύο Βίκυ!! Άνετα θα τις "φορούσα"! Περαστικά σου γρήγορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι τσαντούλες σου είναι καταπληκτικές,άντε να δω τι άλλο θα φτιάξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αχ βρε Βίκυ ολόκληρο χειμώνα φάγαμε τώρα βρήκες να αρρωστήσεις,εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και καλές διακοπές από εδώ και πέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βίκυ μου οι τσάντες σου ειναι πολύ όμορφες.Σου εύχομαι περαστικά να γίνεις γρήγορα καλά και να συνεχισεις τις διακοπές σου.....πολλά φιλιά σε σένα και στη Δημητρούλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και γρήγορη ανάρρωση Οι τσάντες όμορφες και λαμπερές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έκανες τέτοιες ωραίες τσάντες με τα χεράκια σου να πονάνε;
    Είσαι θηρίο, τι να πω!!!!!!!
    Περαστικά σου κι εύχομαι να πάτε γρήγορα στη θάλασσα!!!!
    Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγά να μην σου ξεφευγαν εσένα οι τσαντούλες.. τι ομορφες..!!! μουρλια έγιναν Βικάκι μου.. φανταζομε οτι απο κοντα θα είναι ωραιότερες... σιγουρα χάνουν απο την φωτογραφία.. μπράβο σου δοτικό κορίτσι μου... να σε έχει ο Θεός καλά και να κανεις ακόμα περισσοτερες προσφορες καρδιάς έτσι που ξέρεις εσύ....... θα τα τα πούμεεεεεε ,,, φιλακιααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η δουλειά κάνεις τους άντρες & η τσάντα τις γυναίκες. Απόλυτα εύστοχος ο τίτλος σου.
    Δεν τολμώ να κατηφορίσω σ' αυτά που έφτιαξες, γιατί για μένα είναι πυρηνική φυσική.
    Να πω ότι είναι άψογα, κομψότατα, ευφάνταστα και πρωτότυπα; Και λίγα σου λέω...
    Να είναι καλοτάξιδα και περαστικά σ' ότι σε ταλαιπωρεί Βίκυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ όμορφες και οι δύο τσαντούλες σου!!!
    Σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά!!!
    Καλό μήνα
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tις είδα στη φωτογραφία και εντυπωσιάστηκα, τις είδα από κοντά......και ξετρελάθηκα !!! Υπέροχες και οι δύο, φινετσάτες και καλοφτιαγμένες !!!Καλοτάξιδες !!! Εύχομαι σύντομα να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις που σε κρατούν στην καυτή Αθήνα και να πας διακοπές....!!! Καλό μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. B;ίκυ μου καλό μήνα.Εύχομαι γρήγορα ναγίνουν περαστικά.Εσύ που είσαι του πανεπιστημείου και γω είμαι ακόμη στη πρώτη μικρή που λέγαμε,γιά βοήθα λίγο.Πως να πάρω είδηση ότι έχεις στάντες και μάλιστα ωραίες γιά την έκθεση?Ελπίζω οι φίλες να μας συγχωρέσουν που ο άπολογισμός του Ιουνίου δεν είνα σωστός.Μάλλον θάχουμε πρόστιμο .Και ξέρεις ποιό θα είναι? να φτιάξουμε περισσότερες τον Ιούλιο.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περαστικά σου Βικάκι μου γλυκό!!Εύχομαι να είσαι γρήγορα κοντά μας, γεμάτη από όρεξη και αστείρευτη φαντασία!!! Οι τσάντες φυσικά όπως κάθε πράγμα που δημιουργείς είναι αριστούργημα!!! Καλή επιτυχία και σε αυτή την πρωτοβουλία!!! Φιλιά πολλά και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βικουλα συνεχως μας εκπλησσεις με τις δημιουργιες σου ,την ποικιλια των υλικων, την αστειρευτη φαντασια σου !!!! Υπεροχες και οι δυο τσαντες!!!
    Φιλακια και ολα να πανε καλα!!!!
    Υ.Γ εχει προβλημα το τηλεφωνο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι να πω για σένα πια..είσαι απλά..φαινόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπέροχες, στυλάτες και φινετσάτες οι τσάντες σου, Βικάκι! Αντε, τελείωνε να πάς να ξεκουράσεις τα χέρια σου!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. KOITA ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είσαι φοβερή ..... υπέροχη δουλειά εντελώς επαγγελματική!Σε λατρεύω για αυτά που κάνεις και προσφέρεις και για αυτό που είσαι!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ γερή και δυνατή!! Θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο !!! Φιλάκια πολλά και γεμάτα αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα τσαντάκια σου υπέροχα. Το έργο που επιτελείς το καλύτερο. Εύχομαι ότι προβλήματα υγείας υπάρχουν να περάσουν το γρηγορότερο. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειμαι μια αντωνοπουλιτσα καινουρια στη μπλογκογειτονια τι να σου πω πως μ'εχεις καταπληξει ειναι λιγο αυτες οι τσαντες εχουν την τελειωτητα ενος επαγγελματια. Δηλαδη αν δεν ειχες προβλημα τι θα 'κανες περισσοτερο απο αυτα που ειδαν τα τσακιρικα μου ματια . Ευχομαι να εισαι πια καλα και να γευεσε παντα την ηδονη της δημιουργιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...