Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Portatif για δύο!!!!!!!!

Ποδαρικό στον καινούργιο μήνα, είπα να κάνω με καλαπόδια,  την μεγάλη μου αγάπη όπως σας είχα πει σε μια παλιά μου ανάρτηση!!!!

Είχα πολλά μαζεμένα μέσα σε μία κούτα αλλά δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ μαζί τους, μέχρι που πριν από λίγο καιρό μία φίλη μου έφερε ένα ζευγάρι....



.... παρ' τα και καν' τα μου ότι θέλεις,  είπε και έφυγε!!!!!!

Άντε τώρα να βρεις τι θα τα κάνεις.... σκέφτηκα, ξανά σκέφτηκα τίποτα, μέχρι που μια μέρα πέρασα έξω από ένα κατάστημα φωτιστικών.... το όμορφα καπέλα της βιτρίνας τράβηξαν την προσοχή μου,



και στην σκέψη μου ήρθαν τα καλαπόδια της φίλης μου.....  Πορτατίφ... θα τα κάνω, πορτατίφ για το γραφείο του και για το secreter της ή για τα κομοδίνα τους, ένα για εκείνον και ένα για εκείνη.... σκέφτηκα,  και φυσικά άρχισα αμέσως τις εργασίες!!!

Τα καλαπόδια πήγαν στον ηλεκτρολόγο, έγινε η ηλεκτρική εγκατάσταση  και μετά ξεκίνησε το decoupage...











Αλλά και τα καπέλα δεν έμειναν παραπονεμένα.....












Κόψε ράψε με τις χαρτοπετσέτες  και μπερδεύοντας ακριλικά με πατίνες.... βάζοντας κόλλες και βερνίκια και κάνοντας συνδυασμούς, τα portatif τελείωσαν και είναι έτοιμα να αμπαλαριστούν για να σταλούν στους παραλήπτες τους ελπίζοντας πως δεν θα απογοητεύσω την φιλενάδα!!!!!




Φίλοι μου, εύχομαι  να έχετε Καλό Μήνα γεμάτο υγεία και δημιουργία
 και να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!






95 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΒΙΚΥ ΜΟΥ,,,,ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ?????
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φαντασία σου και η αγάπη σου σωστά σε οδήγησαν Βίκυ μου και πανέμορφα και λειτουργικά και πρωτότυπα . Είμαι σίγουρη ότι θα αρέσουν πολύ .
    Καλό μήνα φιλενάδα μου με φιλιά και αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα καλαπόδια έχω ασχοληθεί πολύ.... αυτή την φορά έψαχνα κάτι διαφορετικό και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσω!!! Φιλάκια πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  3. Βίκυ μου, είνα υπέροχα!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ξετρελλαθεί η φίλη σου!! Ποιό είναι όμως το μυστικό για να μην τουμπάρουν???Μήπως αυτό το μπρούντζινο 'κουμπί' βιδώνει σε κάποια βάση από κάτω???
    Φιλάκια πολλά, περαστικά και καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννάκι μου χαίρομαι που σου αρέσουν!!! Το "κουμπί" όπως το λες όντως βιδώνει σε μια μεταλλική βασούλα, αν προσέξεις την δεύτερη φωτογραφία θα την δεις, ο κύριος που το έφτιαξε έκανε απίστευτα κακή κατασκευή και πήρε και ένα σωρό λεφτά (τι να σου κάνω, δεν ήξερα να το φτιάξω μόνη μου).... μια απλή στρογγυλή βάση ήθελε και θα ήταν δέκα φορές καλύτερο!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!!! Πολλά φιλιά καλημέρας και ευχές για καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  4. καλημερα! καλο μηνα!
    συγχαρητηρια για ολα τα ανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και καλό μήνα! Πανέμορφα τα πορτατίφ, σίγουρα θα αρέσουν πολύ!! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι υπέροχη ιδέα!!
    ΄Εγιναν απίστευτα όμορφα και ιδιαίτερα! Τα ερωτεύτηκα!
    Η φίλη σου θα ξετρελαθεί από την ευρηματικότητά σου!!!
    Βίκυ μου, υποκλίνομαι στο απύθμενο ταλέντο σου!!
    Καλό μήνα με υγεία κι όμορφες στιγμές...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιώ μου σε ευχαριστώ!!!!!!! Ετοιμάζω και για την Κοζάνη καλαπόδια.... όχι φωτιστικά, κάτι άλλο!!!! Πολλά φιλιά, καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  7. Βικυ μου γλυκια ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ να εχουμε!!! Τα λογια ειναι περριτε και οι δημιουργιες σου ολα τα λεφτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου σε ευχαριστώ!!! Το όλα τα λεφτά είναι βέβαια υπερβολή!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  8. καλό μήνα!δεν έχω ξαναδεί μου φαίνεται τόσο πρωτότυπο πορτατίφ!! εύγε!!!
    καλό σας μήνα!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βανίλια μου που πήγε η Χιονάτη σου????? Το καλαπόδι πορτατίφ κυκλοφορεί πολύ!!!!! Φιλάκια και ευχές για καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  9. Σου έχω ξαναγράψει πως, ΕΥΤΥΧΩΣ, η φαντασία σου και η δημιουργικότητά σου δεν έχουν όρια! Και φροντίζεις διαρκώς να μου το επιβεβαιώνεις αυτό!!!
    Μπράβο, Βίκυ μου!!
    Καλό μήνα!
    ΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έχω και άλλες εκπλήξεις προσεχώς.... έτσι για να μην φεύγεις από το blog μου!!!χα!χα!χα! Πολλά φιλιά καλό μήνα!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Bικούλα, καλό μήνα!!!! Καλά ότι δυο απλά και ταπεινά καλαπόδια θα επιδέχονταν τέτοια μεταμόρφωση δεν το φανταζόμουν με τίποτα!!! Φαντάζομαι η τυχερή φίλη θα το καταχαρεί το νέο απόκτημα!!! Να ΄σαι καλά κορίτσι μου και πάντα να δημιουργείς με την ψυχή σου!!
    Φιλάκια μεσημεριανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για να τις αρέσουν!!!!!! Μπεττουλίνι μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και σου εύχομαι και εγώ ότι καλύτερο... υγεία...υγεία... υγεία!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Είσαι ο γητευτής των καλαποδιών!!!!
    Μόλις γυρίσαμε από μια βόλτα που κάναμε στην αγορά της Πάφου και αγόρασα ένα ζευγάρι καλαπόδια για μωρουδιακά παπουτσάκια!!!!!
    Φυσικά ανακάλυψα κι εκεί παλιατζίδικο, τι ερώτηση ήταν αυτή!!!!
    Δώσε ιδέα πως να τα κάνω για το δωμάτιο της μπέμπας!!!
    Πολλα φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.... δεν βάζεις κάτω, όλο ταξίδια μου είσαι!!!!!!! Σιγά που δεν θα έβρισκες εσύ που είναι τα παλιατζίδικα στην Κύπρο!!!χα!χα!χα! Άντε μαζέψου και βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί.... γιαγιά θα γίνεις σε λίγο!!!! Φιλάκια να περνάς καλά!!!!

      Διαγραφή
    2. Αστην να κανει τα ταξιδάκια της Βικούλα μου...γιατί μετά.... δεν το βλέπω...χι.χιχ. εσύ ρίχνε ιδέες επιγόντως..!!....να ετοιμαζόμαστε..!!!

      Διαγραφή
    3. Ρουλάκι μου αυτή θα τον βρίσκει τον τρόπο να γυρνάει, το πολύ πολύ να παίρνει και το μωρό μαζί.... θα το εκπαιδεύσει από την κούνια!!!!! χα!χα!χα!!!

      Διαγραφή
    4. Πως το κατάλαβες ότι θα το εκπαιδεύσω;
      Να μη ξέρει που είναι τα παλιατζίδικα;
      Ρένα

      Διαγραφή
    5. Αυτό έλειπε..... μετά από τόσο καιρό παρέα να μην καταλαβαίνω τις προθέσεις σου!!!!!! Καλά να είμαστε να δω τι θα φτιάχνει η μικρή όταν θα αρχίσουν να πιάνουν τα χεράκια της!!!!! Φιλάκια να περνάς καλά!!!!!

      Διαγραφή
  12. Πάρα πολύ όμορφα Βίκυ μου μ αρέσουν πολύ τα καλαπόδια παλιά είχα κάνει και εγώ ένα πορτατίφ-καλαπόδι για δωράκι.. Καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι ωραία ιδέα το πορτατίφ!!!!! Πολλά φιλιά... καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  13. Μα πως το σκέφτηκες κάτι τέτοιο!!Εφευρετικό μυαλό είσαι!
    Έγιναν τέλεια και τα καπέλα τόσο του γούστου μου!!Μπράβο Βίκυ,κάνεις θαύματα!
    Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν ιδέα το πορτατίφ καλαπόδι δεν είναι δική μου..... υπάρχουν διάφορα αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρεις, το αποτέλεσμα βέβαια της δουλειάς μου καλό θα το έλεγα.... μάλλον δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  14. Καταπληκτική δουλειά ονειρεμένο αποτέλεσμα !!! Τα καλαπόδια μεταμορφωθήκανε σε υπέροχα φωτιστικά, πρωτότυπα και καλοφτιαγμένα, η επιλογή των μοτίβων αριστουργηματική !!! Χίλια μπράβο είναι λίγα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχε γίνει η δουλειά του ηλεκτρολόγου καλύτερη σίγουρα θα υπήρχε και καλύτερο αποτέλεσμα.... όσο για τα μοτίβα πιστεύω ότι ήταν πράγματι αυτό που χρειαζόταν!!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  15. Τυχερη η φιλη σου! Τετοια φωτιστικα δεν θα υπαρχουν δευτερα! Ειναι υπεροχα!
    φιλακια! καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα... φευγάτα και ταξιδιάρικα σαν και εμένα όμως δεν υπάρχουν!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  16. Είναι πραγματικά πολύ όμορφα ! Ειδικά τα καπέλα, πολύ ωραίο το αποτέλεσμα ! Μπράβο και πάλι μπράβο για τους συνδυασμούς και την προσφορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου χαίρομαι που σου αρέσουν!!!!! Πολλά φιλιά... καλό μήνα!!!!!

      Διαγραφή
  17. Πανέμορφα,τέλεια,μοναδικά,μπράβο Βικούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλό μήνα!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η καλή σου φίλη θα εκπλαγεί θα έλεγα πολύ -πολύ ευχάριστα !! Βίκυ μου είναι υπέροχα και πολύ πρωτότυπα ! Γεια στα χρυσά σου χέρια και καλό μήνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω Ολυμπία μου να αρέσουν και στους δύο!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  19. Πολύ μου άρεσε σαν ιδέα Βίκυ μου !!!!
    Και το αποτέλεσμα άψογο !
    Φιλάκια σου στέλνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι πως θα γίνει πολύ όμορφο πορτατίφ αν καπέλο και καλαπόδι ντυθούν με υφάσματα (πατσγουορκ).... τι λες δεν το επιχειρείς!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  20. Αν δεν τα έχει δει η φιλεναδα σου.. βικη μου σίγουρα θα μείνει με ανοιχτό το στόμα.. απο την εκπληξη.. δεν θα περιμενει αυτό το ομορφο αποτέλεσμα... όπως και εμείς !!!! ..έβαλες την ψυχή σου και...την αγάπη σου μαζί...και εγιναν τέλεια τα καλαποδοπορτατίφ.. σου...!!!!...θα χαρούν πολύ οι αποδέκτες.. τις δημιουργίας σου... να είσαι καλά... καλο σου μηνα.......φιλώ σεεεεεεε ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ιδέα του τι θα φτιάξω έχει Ρουλάκι μου, αλλά όχι ακόμα δεν τα έχει δει... ελπίζω να μην την απογοητεύσω!!!!! Πολλά φιλιά και σε ευχαριστώ πολύ για όλα...ξέρεις εσύ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Βίκυ μου, τι να πρωτοθαυμάσω σ' αυτές τις υπέροχες δημιουργίες!!!
    Την τόσο πρωτότυπη, ασυνήθιστη και καλλιτεχνική ιδέα να συνδυάσεις τα καλαπόδια με καπέλα πορτατίφ;
    Την τόσο ψαγμένη επιλογή των μοτίβων για ένα ζευγάρι;
    Την προσεγμένη δουλειά και το άψογο αποτέλεσμα;
    Χίλια μπράβο Βικάκι!!!!
    Η φίλη σου θα ενθουσιαστεί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρετή μου σε ευχαριστώ!!!! Η αλήθεια είναι πως τα θέματα τα έψαξα μια και τα φωτιστικά ήθελα να είναι ίδια μα και τελείως διαφορετικά αφού το ένα θα ήταν γυναικείο και το άλλο ανδρικό, η ιδέα όμως να γίνουν τα καλαπόδια φωτιστικά κυκλοφορεί εδώ και χρόνια!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  22. Καλό μήνα Βίκυ μου με υγεία .Τα πορτατίφ τέλεια και πολύ ρομαντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό μήνα.
    Είναι πολύ όμορφα όλα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εξαιρετικά!!!! Έκανες καταπληκτική δουλειά, το αποτέλεσμα είναι τέλειο! Θα τα χαρούν οι παραλήπτες τους! Φιλιά, καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έγιναν καταπληκτικά !!! Υπέροχη δουλειά !!!
    Καλό μήνα και φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φανταστικά τι καταπληκτική ιδέα ήταν αυτή Βίικυ μου και πολύ καλοδουλεμένα με ωραία χρώματα και θέματα μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλό μήνα φιλάκια πολλά.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν και καλύτερα Σούλα μου.... αλλά τελικά ναι, μου άρεσε η ιδέα να γίνουν πορτατίφ και ελπίζω να αρέσει και τους παραλήπτες!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!!

      Διαγραφή
  27. Τι άλλο θα δούμε ακόμα!....και καλαπόδια πορτατίφ!...Μπράβο Ποδηλάτισσα!!!..Μπράβο για την ιδέα και την υλοποίησή της!!!
    Καλό μήνα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε φορά έτσι λέμε Χρυσούλα μου και μετά από λίγο βλέπουμε κάτι καινούργιο και λέμε πάλι το ίδιο!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  28. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ,ΥΠΕΡΟΧΑ,ΤΕΛΕΙΑ!!!!
    ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΒΙΚΥ ΜΟΥ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου σε ευχαριστώ!!!! Ελπίζω να ενθουσιαστούν και οι παραλήπτες τους!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  29. εεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτό είπα όταν το είδα. Τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλημέρες, αγκαλίτσα μου!!!!!!!!!!!
    Από ότι είδα, ότι ήταν να ειπωθεί από λόγια θαυμαστών , έχει ειπωθεί!!!! :-(
    Δεν απομένει παρά να υποκλιθώ με σεβασμό στην ιδέα, στην πραγμάτωσή της και εντέλει στην άψογη αισθητική!!!!!
    BRAVOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
    Φιλιά κι αγκαλιές κι ευχές για έναν υπέροχα υπέροχο μήνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα καρδιά μου θα πω εγώ!!!!! Εεεεεεε όχι και υποκλίσεις για ένα απλό decoupage.... άντε καλοφτιαγμένο αν το θες!!!! Εγώ τι πρέπει να κάνω τότε μπροστά τα δικά σου αριστουργήματα!!!!!!!!!!! Μια μεγάλη αγκαλιά σου κάνω και πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  31. Καλά, καταπληκτική ιδέα και κυρίως καταπληκτική εκτέλεση! Πολύ εντυπωσιακά τα πορτατίφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ενα εχω να πω..... κι εγω θελω!!!!ειναι τελεια η δουλεια σου τοσο προσεγμενη κ τοσο τελειο το αποτελεσμα μπραβο κοριτσι μ !!!καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ θέλεις???????? γιατί όχι.... όταν βρω χρόνο πολύ ευχαρίστως!!!! Φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  33. Τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται , (έτσι δεν λένε), πόσο χαίρομαι που έχουμε τα ίδια καλοπόδια, με την διαφορά όμως ότι εσύ τα ανέδειξες πιο πολύ χρησιμοποιώντας τα σαν πορτατίφ . Πολύ καλή ιδέα , μπράβο σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά θα ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη, δεν είχα καμία πρόθεση να σε αντιγράψω!!!! Σε ευχαριστώ πολύ που το αντιμετώπισες με τόση ευγένεια!!!!

      Διαγραφή
    2. Είσαι σοβαρή? δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη ,δεν το θεωρώ αντιγραφή , αντιθέτως, χαίρομαι που ταιριάζουν τα γούστα μας..
      Πολλά φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  34. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ,ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ ιδιαίτερη έμπνευση Βίκυ μου! Ποτέ δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
    Σου στέλνω το θαυμασμό και τις ευχές μου για έναν καλό μήνα Βίκυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου και εγώ ποτέ δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να γράψω όπως εσύ!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά και ευχές για καλό μήνα!!!!!

      Διαγραφή
  36. Yπέροχααααα, μου αρέσουν τρελά. Μπράβο και για την ιδέα και για την δημιουργία. Φαίνεται πως ο Φλεβάρης μπήκε δυναμικά και με καταπληκτικές ιδέες. Καλό μήνα και καλή συνέχεια....φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε σένα Βασούλα και καλές δημιουργίες!!!!!!!!! Η αλήθεια είναι πως αυτον το καιρό έχω διάθεση και δουλεύω ατελείωτα!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  37. Όταν ο άνθρωπος έχει φαντασία λέμε! Έκανες θαύματα Βίκυ μου, τρομερό ζευγαράκι έφτιαξες! Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθούν! Φιλιά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κσλσπόδια τα αγαπώ και μπορώ να σου πω με εμπνέουν.... έχω κάνει διάφορα πράγματα με αυτά!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά και καλό μήνα γεμάτο βόλτες για υπέροχες φωτογραφήσεις!!!!!!

      Διαγραφή
  38. Όχι που δεν θα έβρισκες λύση για το τι θα κάνεις με τα καλαπόδια! Βικούλα μου έγιναν υπέροχα!! Είσαι αστείρευτη πηγή δημιουργίας! Φιλάκια πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα!χα! Από καιρό ήθελα να κάνω πορτατίφ με καλαπόδια και το πρόβλημα μου ήταν η εγκατάσταση από τον ηλεκτρολόγο γιαυτό δεν το τολμούσα.... το τόλμησα και την πάτησα, άλλες απαιτήσεις είχα!!!!!! Πολλά φιλάκια Βιβίκα μου!!!!

      Διαγραφή
  39. Είναι καταπληκτικά, έκανες πάλι το θαύμα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλό μήνα Βίκυ μου!!!!τι όμορφιές έφτιαξες πάλι!!!!μπράβο σου!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάτι μου ειχες πει, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που είδα!! Ευρηματικότατη ιδέα, εξαιρετική η υλοποίησή της!!
    Σίγουρα θα άρεσαν στους παραλήπτες τα πορτατιφ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεπίτα μου χαίρομαι που σου άρεσαν και ελπίζω να αρέσουν και στους φίλους μου!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  42. Ξέρει πολύ καλά η φίλη σου ,όταν λέει πάρτα και κάντα ότι θές.Που ερμηνεύεται , θα γίνουν υπέροχα!!!!!!Τέλεια μεταμόρφωση και άκρως χρηστική!!Καλό μήνα Βικάκι μου και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καιροί είναι δύσκολοι οπότε τα πάντα πρέπει να είναι χρηστικά, τώρα αν θέλει ας γκρινιάξει... εγώ θα βγω και από πάνω!!!! Πολλά φιλιά Σε ευχαριστώ!!!!!

      Διαγραφή
  43. Εβαλες πολύ κόπο !!Πολύ και ποιοτική δουλειά που μας αφήνει έκπληκτους !!!Δεν θα βαριέμαι να λέω ότι είσαι ασυναγώνιστη ταχύτατη και αποτελεσματική με ότι καταπιάνεσαι!!!!!!!!Αψογο το αποτέλεσμα σε αντικείμενα που λατρεύω!!!Φιλάκια και γρήγορη ανάρρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πές μου τώρα εγώ τι πρέπει να πω για σένα!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά SUPERWOMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  44. Α!!! Αυτά δεν τα'χα δει! Απίστευτη ιδέα! Μπράβο βρε Βικούλα... είσαι σε δημιουργικό οίστρο..χαχα. Άντε και στο σκυλάκι μας τώρα...χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...