Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Βόλτες & Ξεναγήσεις στην Αθήνα!!!

Όπως όλοι γνωρίζεται κάθε συνάντηση συνοδεύεται και από βόλτες και ξεναγήσεις, έτσι η παρέα αποφάσισε να κάνει ένα περίπατο στο κέντρο της Αθήνας...

Η Βόλτα ξεκίνησε από το Μοναστηράκι...


με τα υπέροχα μαγαζιά....


μα και με τα παλιατζίδικα!!!!





Στην πλατεία Αβησσυνίας μια στάση για καφέ μάλλον ήταν απαραίτητη, για να ξεκουραστεί η παρέα και να μπορέσει να συνεχίσει την βόλτα της....

 στο Θησείο....


για να καταλήξει στο κτίριο του Πιλοποιείο του Πουλόπουλου... 


όπου σήμερα στεγάζεται το Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη"!!!!


Στον χώρο αυτό (που όσοι ζείτε στην Αθήνα μα και όσοι την επισκεφτείτε πρέπει να πάτε) υπάρχει η αναπαράσταση της Παλιάς Αθήνας....




και η μόνιμη έκθεση Καραγκιόζη!!! 





 Το απογευματάκι η παρέα μεγάλωσε αφού κοντά μας έφτασε η Μαρία και η Γλυκερία και η περιήγηση συνεχίστηκε με την επίσκεψη του Μουσείου της Ακρόπολης!!!!



Μία επίσκεψη στο εργαστήρι των Χρυσομελισσών ήταν απαραίτητη....


όπως απαραίτητο ήταν και ένα όμορφο δείπνο....


έτσι για να πάρει δυνάμεις η παρέα!!!!!!!!!

Σε λίγες ώρες αρχίζει το στήσιμο της έκθεσης των ρολογιών και θα σας περιμένουμε, 

ξέρετε φαντάζομαι που θα μας βρείτε...  φυσικά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου στις 9:00 το πρωί!!!!!!!!!!!!!



43 σχόλια:

  1. Ωραία βόλτα βρε κορίτσια, σας ζήλεψα !!!!!
    Καλή δύναμη για την έκθεση ... θα τα πούμε κι από κοντά !!!
    Καλό ξημέρωμα !!! Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Καλημερα ..να σται ολες καλα..ο Θεος μαζι σας..και μαζι με τις Χρυσομελισσες..ολα του Κυριου να γινουν..φιλια πολλα πολλα σε ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρααααααααααααααααα!! κι εγώ έμεινα με τα αναπάντητα τηλεφωνήματα !!! Τι 'ομορφα που περνάτε !!!! υπέροχες στιγμές αγαμπημένα ανταμώματα που πρίν λίγα χρόνια κανείς δεν τον φανταζόταν.... Ζήλευω πολύ αν και φταίω μόνον εγώ!!! καλή συν'εχεια .... φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Μαράκι μου σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!!! Πολλά φιλιά και από εμάς!!!!!

      Διαγραφή
    3. Εφάκι μου δεν γύρισα πολύ αργά το βράδυ και έφυγα πολίς νωρίς το πρωί γιαυτό δεν σε πήρα πίσω τηλέφωνο!!!!!!!!!!!! Και εμάς μας λείπεις και συνεχώς είσαι στην κουβέντα μας!!!!!!!!!!! Το ρολογάκι σου μαγικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά από όλες μας!!!!!

      Διαγραφή
  3. Τι ωραία που πεςρνάτε εσείς εκει, σας ζηλεύω! Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά, Καλή Επιτυχία στην έκθεση, πράγμα που θεωρώ δεδομένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι χωράτε στην παρέα μας.... ελάτε και θα περάσουμε υπέροχα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλή δύναμη κορίτσια και καλές πωλήσεις!!! Μακάρι να μπορούσα να έρθω...Αλλιώς τα σχεδίαζα αλλά με χτύπησε μία ιωσούλα και δε θα μπορέσω να έρθω!
    Μακάρι πάντα να σμίγει ο Βορράς με το Νότο για να κάνουν τα αδύνατα...ΔΥΝΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου περάστικά σου!!!!!!!! Σε ευχαριστούμε για τις ευχές και ελπίζουμε να τα πούμε σε μια επόμενη εκδήλωση!!!!!!!!!! Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. αχ τι καλααααααα..........εχει και ομορφα η ΑΘΗΝΑ τελικα .......την φοβαμαι εγω ως χωριατισσα που μαι...........να περασετε καλα....καλη δυναμη..........η σκεψη μας μαζι σας................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς πιστεύαμε ότι τελικά θα μας έρθεις!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Μα, τι όμορφες βόλτες... Μου έδωσε ιδέα η αναρτησή σου Βίκυ. Βρε πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρί: Τα παλιατζίδικα στο μοναστηρακι- εκεί θα βρω φθηνούς θησαυρούς για να μεταμορφώσω με ντεκουπαζ....
    φιλάκια!!!
    Καλή επιτυχία στην ΄'εκθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δεν ακούς συχνά πυκνά εμένα που λέω πως πήρα πράγματα από το μοναστηράκι για...... μεταμόρφωση!!!!!!!! Σε ευχαριστούμε για τις ευχές!!!! Φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  7. τι ωραια βολταααααααααα.....Ποσο μου εχει λειψει η Αθηνα!!!!!!καλες πολλες βολτες να εχετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η βόλτα ήταν όμορφη, ακολουθεί όμως πολύ δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ζηλεύωωωωω!!! Ήθελα κι εγώ βόλτα παρεούλα σας... :(
    Αλλά χαίρομαι κιόλας γιατί περνάτε όμορφα!!! Πολλά φιλιάααααα!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά πρέπει να κανονίζουμε κάποια στιγμή να συναντηθούμε όλες.... έτσι κάτι σαν συνέδριο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά και ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Χαίρομαι πολύ κορίτσια!
    Καλή επιτυχία στην έκθεση!

    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω άλλη αντίδραση παρά να αρχίσω να κλαίω ..... Μα όλος ο Βορράς πήγε στο Νότο και γω θεατής ??? Ας όψονται οι υποχρεώσεις ....Κορίτσια να περνάτε όμορφα με κέφι και βολτούλες ,καφεδάκια και πες τους βρε Βικούλα ότι θα αρχίσω να κλαίω .....Να κρατήσουν σημειώσεις με όλα τα γεγονότα !!!Φιλιά σε όλες σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην επόμενη εκδήλωση ελπίζουμε να είσαι κοντά μας!!!!! Κρατάνε καλές σημειώσεις, μείνε ήσυχη!!! Φιλιά πολλά Ολυμπία μου!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. να περνατε ομορφα και καλη επιτυχια στην εκθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μονο εμεις λείπαμε;;;; σνιφφφφφφφφφ.. πω..πω. μια παρέααααααα!!!!αχ!!! τι μου θυμήσατε.. κοριτσια . τι ομορφα ανταμώματα.. και να σκεφτείςοτι πριν λίγο καιρό δεν ξέραμε η μια την άλλη.....χι.χι... τι χάναμε που δεν ξερενόμασταν!!!!! χι.χι.και η μεγαλη παρέα με τους αντρες......τι τραβανε μαζι μας.. χι.χιχ. εμ με μας που μλέξανε.. τι περιμενεις.. δραστήρια κορίτσια μου...να περνατε οσο μπορείτε καλητερα.. σιγουρα η κούραση με τόση δουλεια ειναι μεγαλη αλλα το αγκαλιασμα που γίνεται . νομίζω οτι αποζημιωνεται.. με τα αισθήματα μια μεγαλη αγκαλια σε όλες σας...και πολλα πολλα φιλακια ..Ευτυχώς που βαζεις Βικούλα μου φωτογραφίες και μπαινουμε και εμεις λιγο στο κλίμα...και ας ζηλεύουμε... χι.χι.χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου πραγματικά περνάμε υπέροχα και εσείς μας λείπετε!!!! Όσο για τους άντρες μην τους λυπάσαι........ έγιναν και αυτοί μια παρέα και περνάνε τέλεια!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. τί ομορφη παρέα! ομως σαν ..παρατηρητικό κορίτσι, διακρίνω στην πεμπτη φωτογραφία, τη Ρενα μας, να φλερταρει μια βαλιτσα, ο΄μοια με εκιενη που εγορασε και εφερε γεματη απο τη Γερμανία, και δεν θυμάμαι αν μας αποκάλυψε το περιεχόμενο!αυτη η βαλιτσούλα που ..δεν είναι της ξενητειάς, ΄πόσα καλά θα μας μεταφερει?Καλή επιτυχία, σας σκεφτόμαστε!!! φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν πήρε Βαρβάρα μου.... θα σας φέρει όμως ένα τσουβάλι γεμάτο όμορφες στιγμές!!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. μπραβο σας ποσο χαρηκα που συναντηθηκαμε !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλεια η παρέα σας. Να ρωτήσω όμως....με πούλμαν και τρέιλερ κατέβηκαν; Γιατί αν συνεχίσετε τις βόλτες στα παλιατζίδικα θα τα χρειαστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πα πα πα το κακό όνομα της βγάλατε..... τίποτα δεν πήρε η γυναίκα!!!!!! Μια βόλτα έκανε μόνο!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Αχ! Τι γλυκά ανταμώματα και τι ωραίες βόλτες!!!!
    Ελπίζω και σήμερα να μην κουραστήκατε πολύ με το στήσιμο των ρολογιών και να βγήκατε βόλτα!!!!
    Να περνάτε όμορφα και καλή επιτυχία στην έκθεση!!!!

    Φιλιά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουραστήκαμε.... αλλά ευχαριστηθήκαμε και το απολαύσαμε!!!!!!!! Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει το ίδιο και με σας τους υπόλοιπους!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Πολύ ωραίο αντάμωμα! Να είστε όλες καλά! Πολλά φιλιά και την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να είστε όλες καλά και να περνάτε πάντα έτσι όμορφα!
    Καλή δύναμη με την έκθεση και καλή επιτυχία!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ,ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...