Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου!!!!!!!

Καλησπέρα αγαπημένη μου γειτονιά και Καλό Μήνα!!!!

Νομίζω ότι πια έχει γίνει σε όλους γνωστό, πως στο γνωστό εργαστήρι (στο αγαπημένο μας πλέον στέκι) η γνωστή συμμορία μα και καινούργια μέλη που ήρθαν και προστέθηκαν σε αυτήν, με την επίβλεψη και την καθοδήγηση της μεγάλης δασκάλας μας Μαρίας, έμαθε να φτιάχνει τα τέλεια σπιτάκια... σπιτάκια μικρά ή μεγάλα, με ίσιες ή γυρτές  στέγες, με παράθυρα και πόρτες, με καρδούλες και περιστέρια, με κουρτινάκια μα και με λουλούδια!!!!!!!


Μερικά από τα σπιτάκια
τις φωτό δανείστηκα από την Μαρία 

Το δικό μου σπιτάκι "Το σπιτάκι με τις καρδιές και τις πεταλούδες" έγινε ακριβώς όπως μου το ζήτησε η κόρη μου... μια και φεύγοντας το πήρε για να στολίσει το δωμάτιο της!!!



Επειδή βέβαια η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, πηγαίνοντας σπίτι ξανάβαλα την φόρμα εργασίας, πήρα πηλοφόρι... μυστρί... γυψόγαζες... στόκους... και ότι άλλο χρειαζόταν και ένα καινούργιο σπιτάκι άρχισε να χτίζεται!!!!


Χτίστηκε με γυψόγαζα... σπατουλαρίστηκε με στόκο... βάφτηκε με ακρυλικά και πατίνες.... 


Οι πορτούλα του και τα παραθυράκια του δεν έγιναν με πηλό μα με μπάλσα... μια και την τελευταία στιγμή διαπίστωσα πως πηλός δεν υπήρχε μέσα στα οικοδομικά υλικά!!!!


Κανένα πρόβλημα σκέφτηκα, με πηλό θα γίνει το επόμενο, αυτό καλό είναι και με ξυλαράκια...


εξάλλου το σπιτάκι ενός μικρού πουλιού είναι τι τα θέλει τα ακριβά παραθυρόφυλλα!!!


Και ενώ το σπιτάκι έφτανε προς το τέλος της δημιουργίας του, σκέφτηκα πως κανένα σπιτάκι (ούτε καν πουλόσπιτο) δεν φτιάχτηκε για την έκθεση - bazaar των ρολογιών, έτσι το μικρό πουλοσπιτάκι έγινε ρολόι


 και θα πάρει και αυτό μέρος στην εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα 24/11/2013-1/12/2013 για το Χριστοδούλειο Ίδρυμα!!!






80 σχόλια:

  1. Πρωτα να σου ευχηθώ καλώς γύρισες, και έναν γλυκό Οκτώβρη να'χεις!
    Με πρόλαβες , κορίτσι, με το όμορφο πουλοσπιτο! Μου άνοιξε κι εμένα την όρεξη το σεμινάριο ! Αντε, θα παει και δεύτερο στο Χριστοδούλειο ! Φιλάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα Πεπίτα μου και καλό μήνα!!!! Κάπου (!!!!) διάβασα πως έχεις 10 σπιτάκια στα σκαριά... υπεργολαβία αν κατάλαβα καλά!!!! Δεν πειράζει που θα πάει και δεύτερο πουλόσπιτο στο Χριστοδούλειο... μακάρι να πάει και τρίτο!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα να έχεις, γεμάτο δημιουργία και έμπνευση. Τα σπιτάκια σου κουκλίστικα αλλά και το πουλοσπιτάκι σου φανταστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Μήνα Κατερίνα μου!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... τον Οκτώβριο βέβαια δεν τον βλέπω δημιουργικό, μάλλον ταξιδιάρικος θα είναι!!!! χα!χα!χα! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλό μήνα , Βίκυ μου !!!! Δεν παίζεσαι - τα σπιτάκια σου μαγικά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΒΙΚΥ ΜΟΥ!!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΠΙΤΑΚΙΑ , ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΛΟΙ. ΔΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ!!!!!
    ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Ρενάκι μου!!!!!! Τι στο καλό βρε κορίτσι μου θα έμενε αυτό το bazaar χωρίς σπιτάκι (έστω και πουλόσπιτο)..... στα άλλα είχαμε κτίσει ολόκληρες πόλεις!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ας είναι ταξιδιάρικος και χωρίς εμπόδια Βικάκι,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με καλά μαντάτα (ξέρεις τι εννοώ...)
    Τελικά μάλλον θα γίνουμε συνεργείο που αναλαμβάνει πάσης φύσεως οικοδομές!!!χαχαχα απο πολυκατοικίες, μέχρι πουλόσπιτα! Είπα κι εγω δε θα γινόταν ρολόι;;;; Αλλά όπως είδα τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται...με της διπλανής μου,ντε...αλλοίμονο να της ξέφευγε τέτοια έμπνευση.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
    Φιλιά πολλά και καλό ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χαρούλα μου και καλό μήνα!!!! Εμείς γυρίσαμε μια μέρα νωρίτερα και τον υποδεχτήκαμε με μικτά μαντάτα.... αλλά που θα πάει μαθημένες είμαστε θα το περάσουμε και αυτό!!!! Όσο για το συνεργείο της συμμορίας.... λέω να κάνουμε εταιρεία να αναλαμβάνει οικοδομικές εργασίες.... φυσικά μέχρι να κάνουμε το επόμενο σεμινάριο και κολλήσουμε στο καινούργιο μας παιχνίδι!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  6. ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Μπράβο και στη δασκάλα σας που σας έμαθε την τέχνη!!!
    Ελπίζω να το δω και από κοντά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου η δασκάλα μας ήταν υπέροχη!!!!!!!! εμείς το προσπαθούμε!!!! Ελπίζω να σε δούμε στην έκθεση!!! Φιλιά και Καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  7. Πόσο όμορφο αυτό το σεμινάριο να αφήσει αυτήν την γλυκιά δημιουργία κουμπαράδων ! Οπως πάντα Βίκυ μου δημιουργείς από καρδιάς ( δανείζομαι τον τίτλο της Πέπης) και το κάνεις με πολύ αγάπη όπως λέει και η Χαρά!!
    Να χαμογελάς , να έχεις καλό μήνα και να προσέχεις τον εαυτό σου
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου Καλό Μήνα και σε σένα!!!!!!!!!! Το σεμινάριο ήταν καταπληκτικό πραγματικά και όπως φαίνεται θα πήξει η γειτονιά στην ανοικοδόμηση!!!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  8. Kαλο Μηνα Βικυ μου!!
    Την μπλογκογειτονια βλεπω δεν την πιανει κριση!! Η ανοικοδομηση σε εξαρση!! Τι ωραια αποτελεσματα!! Γκαουντη σε φαγαμε!! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα και καλό μήνα Μαράκι μου!!!!!! Από αυτή την γειτονιά, ευτυχώς, δεν περνά η κρίση.... εδώ βασιλεύει η δημιουργία... το όνειρο.... η αγάπη!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  9. Τι καταπληκτικά σπιτάκια !!
    Πήγατε όλες πια για ένα σεμινάριο και γυρίσατε με διδακτορικό !!!!
    Πολύ καλοφτιαγμένα και αξιοζήλευτα τα σπιτάκια σου και πολύ ωραία
    ιδέα να το κάνεις ρολόι !!!
    Καλό μήνα και καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διδακτορικό και λίγα λες Ράνια μου.... αυτά συμβαίνουν όταν προσέχεις στην παράδοση!!!! Καλή σου μέρα και καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  10. °º✿♫♫° ·.
    Uma casa bonita em cada detalhe!!!!

    Beijinhos do Brasil. °º✿♫
    ¸.•°♡♡° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό μήνα,Βικάκι!!!!Τι όμορφα σπιτάκια!!!Ωραία ιδέα να το κάνεις ρολόι!Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτά τα σπιτάκια νομίζω πως θα δεις πολλά πράγματα ακόμα να γίνονται στην μπλοκογειτονιά....... μας έχουν μαγέψει!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Αριστουργήματα προέκυψαν από αυτό το σεμινάριο !
    Καλό μήνα Βίκυ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου "Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις"!!! και εμείς μπορεί να ανήκουμε σε συμμορία αλλά είμαστε επιμελείς μαθητές!!! Πολλά φιλιά, καλό μήνα!!!!

      Διαγραφή
  13. Υπέροχο το ρολογάκι!! με τρελαίνουν αυτα τα σπιτάκια σας!!! φιλια και καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιον δεν έχουν τρελάνει αυτά τα σπιτάκια!!! Είμασταν τυχερές που το Μαράκι ήρθε Αθήνα και μας έμαθε την τεχνική τους!!!! Πολλά φιλιά καλημέρας!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. ..Χαρουμενο Μηνα..τα λατρευω τα σπιτακια..εχουν την μοναδικη δικια τους ομορφια..μμμμμ..το ρολοι ομως..ειναι πραμα..τελοιο..να σαι καλα Ξωτικο μου..καλη συνεχεια..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό και Χαρούμενο μήνα Μαράκι μου!!!!!! Σε ευχαριστώ που πάντα περνάς από εδώ για να αφήσεις τον καλό σου λόγο!!!!!!

      Διαγραφή
  15. πολύ όμορφα σπιτάκια και το πουλοσπιτάκι ρολόι τέλειο.
    πολλά φιλιά!!!
    Καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σπιτάκια στο σεμινάριο έγιναν τέλεια!!!! το πουλόσπιτο καλούτσικο έγινε, αλλά για ρολόι δεν έπαιρνε και κάτι παραπάνω!!!! Πολλά φιλιά... καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  16. Καλό μήνα Βικάκι μου!!!!πανέμορφα τα σπιτάκια σου!!!!γίνατε όλες και οι πρώτες μαστόρισσες!!!!φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που δεν τραβάει η οικοδομή... εμείς γίναμε μαστόρια!!!!νχα!χα!χα! Φιλάκια πολλά Δεσποινάκι μου!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα και καλό μήνα να εχεις μόνο με ευχάριστα και όμορφες στιγμές!!Το σπιτάκι σου ειχα την χαρά να το δώ κι απο κοντά και εχω να πώ πως είναι πεντάμορφο πως να μην ηταν αφου φτιάχτηκε με τοση αγάπη για την δημητρούλα σου.Οσο για το δεύτερο μου αρεσε πολύ και σαν σπιτάκι και σαν ιδέα!!! Μπράβο Βίκυ μου!!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Νάσια, Καλό και δημιουργικό μήνα να έχεις!!!!!!!!! Προσπαθώ να δημιουργώ για να μην ξεχάσω αυτά που μάθαμε.... ελπίζω κάποια στιγμή να μας κάνεις και εσύ κανένα μάθημα για μπούστο!!!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Κι εσύ στο πηλοφόρι Βίκυ μου;
    Μπράβο σας φιλενάδες, όλες κάνατε υπέροχη δουλειά, άξιες μαθήτριες μιας άξιας δασκάλας!
    Πολύ όμορφα τα σπιτάκια όλα, και ειδικά το ρολόι, που είναι και για καλό σκοπό!
    Μπραβο!
    Καλό και δημιουργικό μήνα εύχομαι, φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Νίκη μου... και εγώ!!!! Έπρεπε να ήσουν από μια πλευρά να μας έβλεπες την ώρα της δράσης!!! Βέβαια όταν υπάρχει καλός δάσκαλος (που στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν απλά καλός) βγαίνουν και καλοί μαθητάδες!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Καλημέρα και καλό μήνα Βίκυ μου!!! Υπέροχα τα σπιτάκια σου!! Κι αν έλειπε ο πηλός από τα οικοδομικά υλικά τι έγινε; Κάνεις μαγικά με όλα τα υλικά! :)) Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είπα και εγώ Βιβίκα μου... και τι έγινε που έλειπε ο πηλός??? καλά και τα ξηλαράκια!!!!! Πολλά φιλάκια και ευχές για καλό μήνα με υπέροχες φωτογραφίσεις!!!!

      Διαγραφή
  20. Καλό μήνα Βίκυ μου. Είσαι πολύ καλή μαθήτρια αφού κάνεις πολλές επαναλήψεις με άριστο αποτέλεσμα. Τα σπιτάκια σου τέλεια Πολύ καλή η σκέψη να φτιάξεις το ένα από αυτά ρολόϊ για το Χριστοδούλειο 'Ιδρυμα. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτομαθαίνω κάτι, το φτιάχνω και το ξαναφτιάχνω... μετά με πιάνει η τεμπελιά!!!!!!!!!! Πολλά φιλάκια φιλενάδα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. καλημερα! καλο μηνα! υπεροχα τα σπιτακια σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα Βίκυ μου και καλό μήνα!
    Το πουλοσπιτορολόι σου είναι ονειρεμένο!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό μήνα,Βίκυ!
    Πανέμορφα τα σπιτάκια σου,μα το σπιτάκι-ρολόι έγινε ξεχωριστό!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπεροχα ολα μπραβο σας!!!!!
    Καλο μηνα Βικυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλό μήνα, Βίκυ μου! Υπέροχα τα σπιτάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.......ΜΠΡΑΒΟ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΒΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξία μου ήταν ένα υπέροχο σεμινάριο και πραγματικά όλα τα σπιτάκια έγιναν φανταστικά!!!! Καλό μήνα... πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  27. Και μετά σου λέει "Κρίση στις οικοδομές"!
    Ναι, καλά...
    Κοίτα εδώ ανοικοδομήσεις!!!
    ;-)
    Πανέμορφα είναι, Βικούλα μου!!!
    Καλό μήνα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ποιος μίλησε για "Κρίση"... τι είναι αυτό???? Δεν βλέπεις εδώ σπίτια πολυτελούς κατασκευής που κτίστηκαν!!!! Και που να δεις πόσα θα χτιστούν μέχρι τα Χριστούγεννα!!!! χα!χα!χα! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  28. Τί όμορφα!!!! Και τα δύο είναι υπέροχα!!! 'Οπως και η ιδέα σου για το ρολοϊ!!!!
    Καλό μήνα, Βίκυ μου και πολλά φιλάκια !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που δεν ήρθες σε αυτό το σεμινάριο.... ήταν υπέροχο!!!!!!!! Πολλά φιλάκια και στους δυο σας!!!!

      Διαγραφή
  29. Καλησπέρα!!!!
    υπέροχα και τα 2 σπιτάκια!!!!!!! άντε βάλε μπρος τις μηχανές τώρα για ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο...

    καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ζαχαρούλα!!!!!!!! Μη μου πεις πως έχεις ξεκινήσει να φτιάχνεις το οικοδομικό σου τετράγωνο!!! Εγώ όχι... το πουλόσπιτο μόνο!!! εκεί προς τα Χριστούγεννα ίσως!!!! Φιλιά καλό βράδυ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  30. Τι ανοικοδόμιση είναι αυτή Βικακι μου;;; σας εκανε ξεφτερια η Μαρία....μπραβο της μα και μπραβο σε σας με την ορεξη για μαθηση.. τιποτε δεν πίγε χαμενο... και απο οτι βλέπω ξεπερασατε και τους οικοδόμους στην δουλεια..χιχ. πυλοφόρι μυστρί.. και να τα σπιτακια πανεμορφα και χρήσιμα.. τρέμε Σμαραγδενιε χι.χι. παει το επάγγελμα έγινε γυναικεία υπόθεση... κορίτσια!!! φιλακια πολλα και καλο σας μηνα.. φιλια στην Δημητρούλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ρουλάκι μου!!!!!!! Είδες ανοικοδόμηση.... τι να κάνουμε και εμείς οι γυναίκες, αναγκαστήκαμε και πιάσαμε πηλοφόρια και μυστριά.... με αυτή την ανεργία ότι δουλειά βρίσκεις καλή είναι, του Σμαραγδένιου μας όμως την τέχνη δεν μπορούμε να την φτάσουμε!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια και στους δυο!!!!!

      Διαγραφή
  31. Πολυ ζηλευω το παρεακι σας, ειστε τυχερες που μπορειτε να ειστε μαζι και να κανετε πραματακια! Να περνατε καλα!
    Οσο για τα σπιτακια σας, ειναι απλα...υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι στο παρεάκι μας.... ελάτε!!!!!!! Καλή σου μέρα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  32. Βικούλα μου γλυκιά, υπέροχα ξεκίνησε ο μήνας!
    Πολύ ωραία τα σπιτάκια, τέλειο το ρολόι!

    Πάντα γελαστή και δημιουργική να είσαι, φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ... είσαι πολύ γλυκιά!!!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  33. Καλό μήνα,αγκαλιά μου!!!!
    Έχετε βαλθεί όόόόλες οι τυχερές του σεμιναρίου να με κάνετε να σκάσω από ζήλεια....
    Χαλάλι σας,βρε!!!!
    Με τέτοιες δημιουργίες κι ιδέες,τουλάχιστον θα πάω χαμογελαστή από θαυμασμό!!!!!!!
    Φιλιά ,αγκαλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκλάρα μου μόνο την συνάντηση της συμμορίας έχασες.... τις οικοδομικές εργασίες όποτε θέλεις σου τις δείχνουμε και φτιάχνεις τα καλύτερα!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  34. Καλό μήνα Βίκυ μου! Μα τι ωραία που είναι τα σπιτάκια που έφτιαξες!! Ειλικρινά τα ζηλεύω αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολη και 'βρώμικη΄ η διαδικασία. Άσε που δεν μπορώ να βρω κανένα tutorial στο internet. Any ideas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου η αλήθεια είναι πως η διαδικασία δεν είναι πολύ δύσκολη αλλά είναι αρκετά βρώμικη και φυσικά θέλει και αρκετό χρόνο.... το αποτέλεσμα όμως είναι φανταστικό και βέβαια μπορείς να φτιάξεις πολύ πιο όμορφα σπιτάκια από αυτά που εμείς φτιάξαμε!!!! Πάντως και tutorial να βρεις στο internet δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο με το να το βλέπεις εκ του φυσικού!!!!!!! Καλό μήνα... φιλιά!!!

      Διαγραφή
  35. Γειά σου αγαπημένη μου φίλη !!! Είσαι γεμάτη έμπνευση !!! Είναι τέλειο το πουλοσπιτάκι ρολόι....πανέμορφο !!!!! Πάντως θα το σπάσεις το ρεκόρ με τόσα ρολόγια που έχεις φτιάξει...χάχάχά !!!
    Να είσαστε καλά αγαπημένες και εύχομαι όλα τα δύσκολα να φύγουν μακρυά για πάντα ! Σας αγαπώ πολύυυ !!,
    Σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια και μιά μεγάααααλη αγκαλιά !!!
    Καλό μήνα ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιρσινάκι μου το ρεκόρ δεν έχει σημασία αλλά ο σκοπός!!!!!! Πολλά φιλάκια μικρή μου!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  36. Ξέχασα να σου πώ ότι το σπιτάκι σου το πρώτο απο το σεμινάριο είναι επίσης πολύ όμορφο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ω τι όμορφο που είναι το σπιτάκι σου!!! Νομίζω πως πια τελειοποιήθηκες στο είδος! Φοβερή η ιδέα για το ρολόι! Μπράβο Βικούλα, καλή μαθήτρια παντού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δασκάλα μου σε ευχαριστώ.... για να γίνω βέβαια τέλεια θέλω δρόμο πολύ ακόμα!!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  38. Αχ ψυχούλα μου εσύ!!!!!Να δινεις παντα απλώχερα την αγάπη σου!!!!!Καλά δεν το συζητάω ,σουπερ το σπιτάκι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γεια σου Βικούλα χρυσοχέρα και σούπερ παραγωγική....
    Ονειρεμένα τα σπιτάκια σου και πολύ ωραία ιδέα να κάνεις το πουλόσπιτο ρολόι!!!! Έγινε φανταστικό! Αλλά και της Δήμητρας, τρυφερό κι' αγαπησιάρικο!!!!
    Το παρεάκι φαίνεται να δίνει καινούρια ώθηση στην οικοδομή που έχει "καθίσει" τελείως τα τελευταία χρόνια!!!!!
    Να είσαι καλά, γλυκιά μου, να μας δείχνεις τις ομορφιές που φτιάχνεις!
    Πολλά πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου τώρα όπου νάναι θα δεις οικοδομές να υψώνονται.... στην ταμπέλα θα γράφει "Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ "Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ" γιατί να μην κρυβόμαστε "γυψόγαζες υπάρχουν" τα λεφτά έκαναν φτερά!!!!! ΠΟλλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  40. Μάστορά μου εσύ!!!!!!! Το σπιτάκι σου που φτιάξαμε στο σεμινάριο, το ξεχώρισα γιατί ήταν υπέροχο (τυχερή η Δημητρούλα) αλλά και το σπιτάκι - ρολόι πάρα πολύ όμορφο, άντε έγινες και σ' αυτό εξπέρ!!!! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαστόρια απίστευτα γίναμε όλες μας.... αλλά από ποιόν πρωτομάστορα μάθαμε την τέχνη!!!!!!!!!!! Φιλάκια!!!!!!

      Διαγραφή
  41. Aρχιτεκτόνισσα /αρχιμάστορας. που ξεχειλίζει απο αγάπη για προσφορά....τα σπιτάκια ονειρεμένα......άξια μαθήτρια μιάς άξιας δασκάλας, που δίνει το παρών πρόθυμα με τις υπέροχες δημιουργίες της παντού όπου της ζητηθεί....αγαπημένη Βίκυ είμαστε ευτυχείς που σε γνωρίσαμε !!!!Το σπιτάκι της Δήμητρας ονειρεμένο !!!! Το πουλόσπιτο/ρολόϊ ά π α ι χ τ ο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...