Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ένα παιδάκι παίζει Βιολί!!!

Καλησπέρα αγαπημένη μου γειτονιά!!!!

Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να απολαμβάνετε τις Καλοκαιρινές σας διακοπές….  

Πάει καιρός, από τότε που σε κάποια σελίδα στο facebook είδα τον πίνακα ….



του Μικρού Κλόουν που παίζει Βιολί!!! μου άρεσε και κράτησα στα αρχεία μου την εικόνα…. Vamosi το όνομα του ζωγράφου, από όσο μπορώ να διακρίνω στο κάτω μέρος της εικόνας.

Πριν από λίγο καιρό σκέφτηκα πως τον Μικρό Βιολιστή θα μπορούσα να επιχειρήσω να τον ζωγραφίσω – σίγουρα δύσκολη πρόκληση – για να τον κάνω δώρο σε μια μικρή μου φιλεναδίτσα, που το «Βιολί» είναι από τις μεγάλες αγάπες της, έτσι κράτησα την κεντρική ιδέα του πίνακα…. «Ένα παιδάκι παίζει Βιολί»!!!!

Το μικρό μου καβαλέτο, μια κόλλα ζωγραφικής  και τα παστέλ μου (σύντροφοι μου αυτό το καλοκαίρι) στήθηκαν, και να το αποτέλεσμα….






Ελπίζω, εσείς να με κρίνετε με επιείκεια….   και στην «μικρή μου φιλεναδίτσα» να αρέσει!!!


Πολλά πολλά φιλιά σε όλους σας!!!


28 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βίκυ μου!! Τι όμορφος πίνακας!!! Μπράβο σου! Σίγουρα θα αρέσει πάρα πολύ! Να περνάς ωραία στις διακοπές σου και να δημιουργείς!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βίκυ μου!!!!!
    Πέρασα να σου ευχηθώ καλή συνέχεια στις διακοπές σου. Φεύγουμε κι εμείς την Παρασκευή για την αγαπημένη μου πατρίδα, και επιστρέφουμε τέλος Αυγούστου.
    Ο πίνακάς σου, μου άρεσε πάααρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση, το βλέμμα, και γενικότερα το ύφος του δικού σου βιολιστή. Έχει μια τεράστια θλίψη, που εμένα προσωπικά με άγγιξε βαθιά. Τόσο, που μου ανέβασε δάκρυα στα μάτια.
    Βίκυ μου, καλά να περνάτε ό,τι και να κάνετε!!
    Σ' αγαπώ πολύ!!
    Φιλιά πολλά στη Δήμητρα, και τους χαιρετισμούς μου στον σύζυγο. (Δε θυμάμαι το όνομά του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο βρε Βικούλα! Είναι πολύ όμορφος ο πίνακάς σου. Σου έστειλα μέιλ για τον ζωγράφο του πρωτότυπου. Είναι καταπληκτικός, με δικό του στυλ και μια παιδική διάθεση στα έργα του. Όμως και η δική σου εκδοχή είναι υπέροχη. Και μάτι λέμε που σκίζει!χαχα... Όλα τα μπορείς! Καλά να περνάτε και τα παστελάκια από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Βίκυ μου που όλα τα προσπαθείς!!!
    Έκανες τόσο καλά που πήρες τη ζωγραφική σου μαζί!!
    Πολύ όμορφος ο μικρός βιολιστής σου, σίγουρα θα αρέσει πολύ στο κοριτσάκι!!
    Νάσαι καλά, καλή σας συνέχεια, πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα χα ! Ακόμα και στις διακοπές,Βικάκι μου,συνεχίζεις το...βιολί σου!!!!Μπράβο ,βρε ναραΙδάκι!Υπέροχος ο πιτσιρικάς!Η φιλεναδούλα σου θα τον ερωτευτεί!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα αρέσει σίγουρα στην μικρή σου φιλεναδίτσα. Είναι πολύ γλυκό πίνακας και μου αρέσει πολύ η έκφραση που έδωσες στο βιολοστή. Καλή συνέχεια στις διακοπές σου και στις δημιουργίες σου. φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο, Βίκυ μου!!!! Εβαλες τη δική σου πινελιά και το αποτέλεσμα
    είναι υπέροχο !!!Σίγουρα θα της αρέσει !!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει λόγος να σε κρίνουμε με επιείκεια όπως λες, καθώς είναι ένα έργο μοναδικό, βασισμένο στο έργο κάποιου άλλου :) Η εκτέλεσή σου είναι απολασυτική :) να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βίκυ μου ,δεν κατέχω πολλά απο ζωγραφική και μόνο αυτό που βλέπω θα πω ...Στου ζωγράφου Vamosi τον πίνακα το παιδάκι -κλόουν βγάζει μία γλυκιά μελαγχολία ...στον δικό σου το παιδάκι ,το βλέμμα είναι καθαρό ,τίμιο και αισιόδοξο ...Αυτό αισθάνθηκα ..Να περνάς καλά Βικούλα και το δωράκι σου θα αγαπηθεί πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι υπέροχος ο πίνακας σου και σίγουρα θα αρέσει και στη "μικρή σου φιλεναδίτσα" !!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχος ο πίνακας, με όμορφα χρώματα και γλυκά συναισθήματα.!!!
    Να περνάς καλά, φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εξαιρετικό έργο!!!
    να περνάς καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ καλή δουλειά Βίκυ μου,καλές διακοπές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βίκυ μου καλημέρα!!!!! είναι απλά πανέμορφο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπέροχη αναπαραγωγή, μου αρέσει που χρησιμοποίησες έτσι τα χρώματα, πιο απαλά από ό,τι στο πρωτότυπο. Και το πρόσωπο είναι πιο γλυκό...
    Μπράβο!
    Φιλάκια πολλά, να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βικάκι μου!!!
    Τί επιείκεια να δείξουμε???
    Ο πίνακάς σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!
    Αμέτρητα μπράβο, κούκλα μου!!!
    Να είσαι καλά και να περνάς υπέροχα πάντα!!!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οχι, κυρια μου! Καμια επιείκεια !! Γιατί απλά είναι πολύ εκφραστικός ο πίνακάς σου! Μου αρέσει, Βικάκι που δεν μένεις άπραγη ακόμη και στις διακοπές σου! Να περνάς όσο πιο καλά γίνεται!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ όμορφο....σαν αληθινό , νομίζεις θα αρχίσει να παίζει βιολί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ονειρο ο πίνακας Βίκυ μου!!!Σου πάει τόσο η ζωγραφική και θα πώ κι εγώ πώς μ αρέσει που συνεχίζεις ακόμη και στις διακοπές σου !!Να περνάς καλά !!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά ε, είσαι ασίγαστη!!! ΚΑΙ στις διακοπές;;;;
    Οσο για την επιείκειά μας,δεν την έχεις ανάγκη, μπορέις και μας τουμπάρεις μιά χαρά! ΜΠΡΑΒΟ Βίκυ,είμαι σίγουρη οτι θ αρέσει στη μικρή βιολίστρια.
    Φιλάκια και καλά να περνάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kαλά.....το απογείωσες το θέμα !!! Υπέροχο το πρωτότυπο έργο αλλά το δικό σου έχει άλλο αέρα, έχει κάτι απο γλύκα και συναίσθημα Βίκυς , ενώ η μελωδία του βιολιού ξεχύνεται απαλά......και μας ταξιδεύει !!! Καταπληκτικό έργο, μοναδικό δώρο !!! Βίκυ μην αφήνεις τα παστέλ και η έμπνευση θα σε προκαλεί διαρκώς !!!! Φιλιάααααααααααα να περνάς καλά, μεγάλη αγκαλιά και φιλάκια στο αγαπημένο κοριτσούδι και τις εγγονούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολυτάλαντή μου τι κάνεις; Κολυμπάς και δημιουργείς ,δημιουργείς και ρηλαξάρεις ,οτι καλύτερο για διακοπές... Ο πίνακάς σου έγινε υπέροχος και θα γίνει ενα μοναδικό δώρο...όπως και όλα τα δώρα που με τόση αγάπη και χαρά δωρίζεις!!!Εύχομαι να είσαι χαρούμενη και μαζί με την Δήμητρα να κάνετε τις δροσερές βουτιές!!!!Φιλάκια από μένα και την μασκώτ της παραλίας την Αλκηστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η μικρή σου φιλεναδίτσα είναι πανέμορφη!
    Συγχαρητήρια Βικούλα μου!

    Καλά να περνάς, φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλό μήνα, να έχεις! Ο μικρός Βιολιστής σου είναι πολύ πολύ όμορφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλέ, πού είναι το σχόλιο μου;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν το πιστεύω! Εντοπίστηκε, λέει, αλλαγή δικτύου!!!! Τι σημαίνει το τοιούτον;;;;; Δεν έχω ιδέα!!!!
    Πού είσαι κορίτσι;;;;;;; Ο βιολιστής σου είναι φανταστικός... και αναρωτιέσαι ακόμα αν θα αρέσει;;;;; Εσείς οι ζωγράφοι μας έχετε κάνει σκόνη εμάς τις ντεκουπατζούδες!!!!!! Μέχρι που σκέφτομαι να το κλείσω το "μαγαζί"!!!!!!
    Να περνάς τέλεια
    Φιλάκια χιλιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πανέμορφος ο μικρός βιολιστής!!!!!Τελικά καλά λέω εγώ ότι έχεις μαγικά χέρια...λες και τα κινεί μια ανωτέρα δύναμη και είναι τόσο τέλεια όλα τα έργα με τα οποία καταπιάνεσαι...Καλή συνέχεια!!!Να περνάς τέλεια...φαντάζομαι τώρα πια θα κοντεύεις να επιστρέψεις οπότε με το καλό να 'ρθεις!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...