Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Όταν ο Βορράς συναντιέται με τον Νότο!!!!!!!

Δούλεψα όσο δούλεψα με τους κουμπαράδες.... και μετά τεμπελιά και βόλτα!!!!!
Είναι που δεν μου αρέσει καθόλου η Θεσσαλονίκη.... είναι που δεν έχω  κανέναν σε αυτήν την πόλη.... είναι που ετοιμαζόταν και μια έκπληξη....  και να που βρέθηκα και πάλι να πίνω το καφεδάκι μου στο  Marche Bistro της Ιωάννας (κόρης της ΑΧΤΙΔΑΣ μας) παρέα με τις αγαπημένες μου φίλες....



την Αχτίδα, την Γιούλα και την Μαρία.....
σε λίγο στην παρέα προστέθηκαν και η Ρένα με την Μαρία....




και η κουβέντα και τα γέλια μας κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ!!!!
Αποχαιρετήσαμε την Αχτιδούλα που δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας και πήγαμε για να τσιμπήσουμε κάτι,  σε ένα μικρό μαγαζάκι με νόστιμο φαγητό που το έχει ένας μάλλον φιλόσοφος ταβερνιάρης...












εκεί προς μεγάλη μου έκπληξη είδα να κρέμεται στον τοίχο ένα από τα συρτάρια που είχα φτιάξει πέρυσι για την έκθεση των συρταριών!!!


To πρωινό του Σαββάτου η παρέα είχε δώσει ραντεβού γύρω στις 11:30 για καφέ... και βέβαια όλοι ήρθαν στην ώρα τους μια και περίμεναν να δουν ποιο θα ήταν το πρόσωπο που θα συναντούσαν!!!! Παρόλο που είχαν κάνει μεγάλες προσπάθειες για να μάθουν τι έκρυβε η έκπληξη που τους είχα πει, δεν κατάφεραν να με κάνουν να ομολογήσω και η αγωνία τους ήταν μεγάλη!!!!! 
Εσείς τι λέτε ποια φίλη blogger μπορούσε να κρύβεται πίσω από ένα κουτί κρητικά σκαλτσούνια??? 

Μα φυσικά  η αγαπημένη σε όλους μας Ρούλα  η "Σμαραγδένια" με τον κ.Γιώργο τον πρωτομάστορα των υπέροχων ξύλινων σπιτιών!!! 
Οι φωνές... τα γέλια... οι αγκαλιές έκαναν τους περαστικούς να μας κοιτούν με απορία.... αλλά εμάς δεν μας ένοιαζε.... το θαύμα είχε γίνει "Ο Βορράς είχε ενωθεί με τον Νότο" με έναν τρόπο μαγικό....

Περάσαμε ένα υπέροχο πρωινό, με γέλια και κουβεντούλα...   και νομίζω πως οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια!!!!!!









Το ίδιο βράδυ οι παρέα που όσο πέρναγε η ώρα γινόταν και μεγαλύτερη..... θέλοντας να γιορτάσει αυτή την υπέροχη συνάντηση μαζεύτηκε για φαγοπότι.....


Αυτό ήταν άλλο ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μαζί με φίλους καρδιάς.....
Δυστυχώς υποχρεώσεις με ανάγκασαν να αφήσω την όμορφη παρέα και να γυρίσω και πάλι στην βάση μου.... είχα περάσει όμως για άλλη μια φορά υπέροχα,  και φυσικά είμαι σίγουρη πως θα υπάρξουν και άλλες πολλές τέτοιες όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες!!!!

Βέβαια γύρισα με περισσότερες αποσκευές....  μια και τα δώρα δεν έλειψαν ούτε αυτή την φορά!!!

Μια όμορφη ποδιά και η υπέροχη χαρτοπετσετοθήκη δωράκι από την Ρουλίτσα!!!!


ένα βαζάκι φτιαγμένο από τα μαγικά χέρια της Αχτιδούλας και γλυκό του κουταλιού!!!


και το πανέμορφο Σαλιγκάρι της Ρένας!!!!


Θα σας αφήσω αφού σας ευχηθώ να έχετε μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!!!


73 σχόλια:

  1. Καλή εβδομάδα,αγκαλιά μου!
    Πνοή αγάπης και χαράς ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ η ανάρτηση!
    Εύχομαι σε πολλά όμορφα ανταμώματα κι επαναλήψεις τέτοιων υπέροχων συναντήσεων!
    Με ταξίδεψες κοντά σου και σε ευχαριστώ!
    Φιλιά κατάμουτρα και καλημέρες χαμογελαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μπορούμε κορίτσι μου να έχουμε πάντα τόσο όμορφες συναντήσεις!!!!! Εμείς πάντως πιστεύω να καταφέρουμε να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα!!!! Πολλά πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες!!!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να έβλεπες τα μούτρα μου όταν γύρισα Αθήνα!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Να σας έχει ο Θεός γερούς, πάντα να ανταμώνετε και να ξεφαντώνεται.
    Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρουμε όλοι να ανταμώσουμε!!!!!! Χαρούμενη & δημιουργική εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλή εβδομάδα Βικάκι μου!!!!Τι όμορφα!!!!!να ξαναβρεθήτε και να περάσετε έτσι πάλι όμορφα!!!!!!φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως βλέπεις βρισκόμαστε και περνάμε τέλεια!!!! Το θέμα είναι πότε θα καταφέρετε να μπείτε και οι υπόλοιπες στην παρέα!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αμήν και πότε!!!!κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε!!!!φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. Καλημερα -Καλη βδομαδα!!!
    Περασαμε τοσο ομορφα !!!
    Ποτε θα μας ξαναρθετε?
    φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μας το λέτε και πολύ γιατί δεν τι έχουμε σε τίποτα.... καβαλάμε το αεροπλάνο και φτάσαμε!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Πόσο μα πόσο σας ζηλεύω…..παρακολουθώ όλα τα μπλοκ εδώ και καιρό.Σας ξέρω σας έχω μάθει ολες & ας μην με γνωρίζετε. Είμαι ο κρυφός κατάσκοπος της δουλειάς σας….μα με δύο παιδιά (δίδυμα) η ζωη μου εχει γίνει ποδήλατο και ας έχει άλλη τον τίτλο της ποδηλάτισσας στην μπλοκοπαρέα σας. Όταν όμως είσαι μαμά 24 ωρες το 24ωρο, όταν ξυπνάς το πρωί και λες Θεε μου πόσες ώρες είναι μέχρι τις 11- 12 την νύχτα που θα πέσουν οι αντάρτες μου για ύπνο να ξεκουραστώ λιγάκι, πού να βρείς χρόνο για κατασκευές.Εχω κάνει φυσικά προσπάθειες αλλά όταν όλα αυτά τα κάνω μετά τις 1 την νύχτα κάπου ανάμεσα σε μαγείρεμα και συμμάζεμα τους σπιτιού και με δυο πόδια που εκείνη την ωρα θυμούνται να κάνουν επανάσταση και να ζητήσουν λίγη ξεκούραση οσο και να θέλει η ψυχή δυστυχώς το κορμί αντιστέκεται.Ετσι μένω να σας θαυμάζω όχι μόνο για τις δημιουργίες σας αλλά & για την φαντασία και για την διάθεσή σας.Για την παρέα που κάνετε, για τις ιδεες που ανταλλάσσετε. Για την ζωη σας που την κάνατε πολύχρωμη και φωτίζει την γκρίζα πραγματικότητα που ζούμε.Κάποια στιγμή μίλησα στο τηλέφωνο με μια από εσάς.Αχ Ελένη μου θυμάσαι τι μου είπες; <>
    .Να ήσουν μόνο από μια μεριά να έβλεπες πως έλαμπαν τα ματάκια μου από χαρά….κρίμα που δεν βρέθηκε ακόμη ο ελεύθερος χρόνος να ξερες μόνο πόσο πολύ θα το ήθελα………
    ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ !!!!! Σας το είπα; Το είπα, αλλά θα το ξαναπώ.Οταν θα πάψω να αλλάζω πάνες,να πλένω μπιμπερό και να τρέχω δεξιά και αριστερά να δω που έχει σκαρφαλώσει πάλι ο Μανώλης (το ένα μου κοπέλι) και αν άνοιξε πάλι την εξώπορτα ο Τζανής ( το άλλο μου κοπέλι) για να βγει έξω…(Αλήθεια 2,5 ετων παιδιά πως κάνουν τέτοια πράγματα;) , ποια ζημιά έκαναν και αν έσπασαν πάλι κανένα πόδι η χέρι,όταν θα πάψει να είναι δεύτερο σπίτι μας το Παίδων (καλά εκεί μέχρι και οι κοπέλες που δουλεύουν στο κυλικείο με εχουν μάθει και με χαιρετάνε οποτε πάω.Εχω και εγω τα κονε μου χαχαχα), όταν θα καταφέρω να έχω συγυρισμένο το σπίτι μου χωρίς ρούχα και παιχνίδια απλωμένα στο πάτωμα, οταν θα τα πάω παιδικό σταθμό και δεν θα είναι και τα 2 κολλημένα πάνω μου 24 ωρες το 24ωρο, όταν θα βγάλω τις ρόδες που βάζω κάθε πρωι στα πόδια μου και τρέχω και από πατίνι γίνω πάλι άνθρωπος…..τότε ελπίζω να φτιάξω και εγω κάτι.Να <> έστω μια από τις υπέροχες κατασκευές σας και να τις φτιάξω.Μάλλον πως τότε θα χρειαστώ και την εμπειρία και τις οδηγίες σας μα πάνω από όλα την υπομονή σας.
    Ζήλεψα τα μπούστα που έχετε φτιάξει, τα διάφορα decoupage, τους κουμπαράδες σας, τις λαμπάδες σας, τα ρολόγια σας, τις μεταφορές εικόνας, την φαντασία σας……ΑΛΛΑ την λέξη <> την μισώ.Σας διαβάζω σας ξαναδιαβάζω μπας και καταλάβω πως γίνονται πράμα δεν καταλαβαίνω.Εφτιαξα & ένα μεταλλικό τραπεζάκι κάποια στιγμή με decoupage έτσι για να μην αισθάνομαι και άχρηστη αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερό.Εαν σκεφθείτε φυσικά ότι το έφτιαχνα μέσα στην άγρια νύχτα.Απο νυχτα σε νύχτα με πήγαινε για μια εβδομά.Μέχρι που έγινα βρικόλακας.
    ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ…….γιατι είσαστε δημιουργικές οταν εγω δεν κάνω πράμα.
    ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ…….γιατί έχετε ελεύθερο χρόνο όταν εγω περιμένω το Σαββατοκύριακο να μου κρατήσουν τα παιδιά για να λουστώ.
    ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ…….γιατί δεν παραιτηθήκατε από την ζωη ακριβώς την στιγμή που εγω λεω πως καρτέρευσα.
    ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ…….γιατί δεν είμαι μια από εσάς και θα το ήθελα τόσο μα τόσο πολύ…….
    ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ……γιατί παίρνετε στα χέρια σας το τίποτα και το κάνετε ΚΑΤΙ. Δίνετε ζωή στα πάντα.Δίνετε και σε μας την χαμένη μας ελπίδα & αρχίζουμε να πιστεύουμε πως πέρα από τον κατσούφη και απαισιόδοξο γείτονα κάπου σε ετούτην την πόλη υπάρχουν και άνθρωποι φωτεινοί που όταν τους συνατήσεις σε μια στροφή του δρόμου θα σου πουν μια καλημέρα χαμογελαστή και ηλιόλουστη.
    Εισαστε ολες υπέροχες!!!!!! Σας θαυμάζω και σας στέλνω την αγάπη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ που μέσα από τα μπλοκ μοιραζόσαστε μαζί μας πράγματα.Που την ώρα που κάθομαι να ξεκουραστώ στις 1 και στις 2 την νύχτα ταξιδεύω μαζί σας και ονειρεύομαι…..Να σας έχει ο Θεος καλά.Ελπίζω να συναντηθούμε κάποτε σε κάποια στροφή…….ΚΑΛΗΜΕΡΑ….
    Υ.Γ. Ευτυχώς που ακόμη κοιμούνται τα παιδιά και μπόρεσα να γράψω…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ότι έγραψα μέσα σε εισαγωγικά δεν βγήκε στο post το ξαναγράφω
      * Αχ Ελένη μου θυμάσαι τι μου είπες; :Ελα να σε μάθω να φτιάχνεις αυτό και εκείνο και το άλλο
      * τότε ελπίζω να φτιάξω και εγω κάτι.Να ΚΛΕΨΩ έστω μια από τις υπέροχες κατασκευές σας και να τις φτιάξω.
      * ΑΛΛΑ την λέξη ΦΩΤΙΣΚΙΑΣΕΙΣ την μισώ

      Διαγραφή
    2. Γλυκιά μου επέτρεψε μου να γράψω κι εγώ μία απάντηση σε σένα γιατί διάβασα όσα έγραψες.Φαντάζομαι οτι είσαι νέα, τωρα παλεύεις για να φτιάξεις την οικογένεια σου, μεγαλώνεις παιδιά και είναι το δυσκολοτερο πράγμα στο κόσμο.Όμως ..μια συμβουλή από μία ..γιαγιά..κράτα πάντα χρόνο για σένα, κράτα τη κψυχή σου γεμάτη και απο όσα θέλεια να κάνεις.Βρες το χρόνο ..τις στιγμές και θα δεις οτι όλα θα πάρουν τη σειρά τους.Σε περιμένουμε λοιπόν στη...μπλοκοπαρέα..και κάτι άλλο..η λέξη "κατάρευση" δεν μου αρέσει, δεν τη δέχομαι από γλυκά άτομα σαν κι εσένα.Αχτιδένια φιλάκια κοριτσάκι.

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ που ήρθες μέχρι εδώ και άνοιξες την καρδιά σου... κράτα ότι σου είπε η "ΑΧΤΙΔΑ" λίγο πιο πάνω, κράτα χρόνο και για σένα είναι πολύ σημαντικό!!!!! Εμείς εδώ θα είμαστε και μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις!!!! Πολλά πολλά φιλιά να χαίρεσαι τα κοπέλια σου!!!!

      Διαγραφή
    4. Συνφωνώ και εγώ με οτι είπαν οι φιλες Αχτιδα και Ποδηλατισσα.. φιλη μας.... ειμαστε εδώ και σε περιμενουμε όταν θα μπορέσεις να βρείς χρονο για σενα.. χωρις να στερήσεις τιποτε απο τα κοπελια σου.. αλήθεια απο που είσαι;;; φιλιά πολλα..

      Διαγραφή
    5. ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!
      ΕΧΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!
      ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!
      ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ!!!!
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!!!
      ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!!
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
      ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

      Διαγραφή
    6. Να μπόρουνα την Άνοιξη να κλείσω σε κουτάκι,
      δώρο εδα να τη καμα σ’ αυτό το παρεάκι…..
      Δική μου μαντινάδα.Μολις τώρα την έβγαλα ζεστή ζεστή για το χατίρι σας.
      Πρώτα πρώτα να πω ένα μεγάαααααααλο ευχαριστώ που αφιερώσατε τον χρόνο σας τόσο για να διαβάσετε το κατεβατό μου όσο και για να μου απαντήσετε.
      Να δώσω και εγω με την σειρά μου μια απάντηση.Μάλλον πως καταλάβατε ότι είμαι από την Κρήτη αλλά…..δεν είμαι….ο άντρας μου είναι από την Κρήτη όχι εγω.Ομως από μικρό κοριτσάκι που πηγαίνω εδώ και τόσα χρόνια, που είμαι στους συλλόγους, που χορεύω Κρητικούς χορούς & γράφω μαντινάδες τελικά μάλλον πως έχω αφομοιωθεί με τον τόπο.Ο άντρας μου λοιπόν είναι από το Ρέθυμνο & με βρήκε έτοιμη να τα κατέχω όλα.Αφου και στον γάμο μας εγω του είπα μαντινάδες όχι εκείνος.χαχαχαχαχαχαχα. Εγω είμαι αυτή που επιμένει να φύγουμε από Αθήνα να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε Κρήτη και ο άντρας μου δεν θέλει.
      Οσο για τον ελεύθερο χρόνο μου….είναι μια λέξη απολύτως άγνωστη.Τα παιδιά και ειδικά τα δίδυμα είναι ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ……και μάλιστα πολλές φορές σε κάνουν να αισθάνεσαι ανεπαρκής γιατί με το να τρέχεις μια για τον έναν και μια για τον άλλο ουσιαστικά ποιοτικό χρόνο δεν αφιερώνεις σε κανένα από τους δυο.
      Τα Χριστούγεννα όμως έφτιαξα τις πρώτες κατασκευές μου.Οχι ιδιαίτερα πράγματα.Οτι έβλεπα από το διαδίκτυο.Ηθελα να τους φτιάξω με τα χεράκια μου τα στολίδια που θα έβαζαν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν τέλειο αλλά τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν και εμείς δεν ήμασταν ολο μη και μη.
      Έφτιαξα λοιπόν Αγ. Βασίλη σε ολες τις εκδοχές.Με χάντρες πλεγμένες με σύρμα, με γλωσσοπιέστρες ακόμα και ένα πινέλο το έκανα Αγ. Βασίλη.Εφτιαξα χιονάνθρωπους με φελούς και αγγελάκια με μακαρόνια (αυτό το τελευταίο είναι ιδέα κλεμμένη από τις αγγελοκατασκευές).Αν κάνετε ένα κόπο και μπείτε στην σελίδα μου στο F.B. θα τα δείτε.Αρκεί να πληκρτολογήσετε το ονομα Σοφία Φιλίππου.
      Μίλησα αρκετές φορές στο τηλέφωνο με την Ελένη Γαζή που επιμένει ακόμη και σήμερα ότι όλα αυτά που βλέπω δεν είναι δύσκολο να τα φτιάξω.Αχ Ελενάκι μου πόσο σε αγαπάω είσαι υπέροχος άνθρωπος και γενναιόδωρος με τους ανθρώπους ανθρώπους !!!!!! Ε είπα και εγω να τολμήσω πάλι.Εφτιαξα (η έτσι θέλω να λεω) το μεταλλικό τραπεζάκι που είχε η μαμά μου στην αυλή αλλά δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα.Εφτιαξα και ένα – δυο κοσμήματα αλλά ούτε αυτά με τρέλαναν.Επειδή όμως το έχω τάξει στην Ελένη σήμερα θα τα κάνω και αυτά ανάρτηση στο F.B. οπου μπορείτε να τα δείτε.
      Όλα αυτά όμως είναι εντελώς παιδικά.Αυτά που εσείς φτιάχνετε μου φαντάζουν τουλάχιστον άπιαστα.Ισως γιατι θέλουν χρόνο.Ισως γιατί δεν γνωρίζω τις τεχνικές.Ισως πάλι και να φταίει που είμαι ξανθιά χαχαχαχαχα τι να πω.
      Σας κούρασα πάλι και λεω κάπου εδώ να κλείσω.Ενα ευχαριστώ είναι λίγο το κατέχω μα θα κάνω την υπέρβαση και θα πω ετούτο μόνο : Να φτιάξω πράγματα δεν μπορώ.Μπορώ όμως να σας πω ότι η πόρτα του σπιτιού μου είναι ανοιχτή και η τσικουδιά άφθονη οποτε σας βγάλει ο δρόμος σας θα χαρώ πολύ να σας κεράσω.
      Αλωστε από την πρώτη του μήνα ξεκινάνε σε ολοι οι σύλλογοι γιορτή τσικουδιάς.Φυσικά και θα είμαι εκεί θα ήταν ωραία να ερχόσασταν.Ευκαιρία δηλαδή να κάνετε ξανά μια συνάντηση και να σας παρακολουθώ και από κοντά αυτή την φορά.
      Τωρα 1 του μηνα εχει στους Αγ.Αναργύρους και έπεται συνέχεια.Σας επαναλαμβάνω για εσάς είμαι καινούρια.Εγω όμως τοσο καιρό που σας διαβάζω σας ξέρω και σας θαυμάζω.
      Κυρίες μου τα σεβη μου…..
      Από το μπέτη έβγαλα καρδιά, ψυχή και σκέψη
      και εύχομαι στο σπίτι σας το γέλιο μην μισέψει…..
      Περιττό να πω ότι και ετούτη την μαντινάδα τώρα την έβγαλα….


      Διαγραφή
  7. Βικάκι και Δημητρουλάκι το χάρηκα σαν να είμουνα μαζί σας το ταξείδι σας στη Θεσσαλονίκη !!! Πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι μαζί σας παρέα , να γνωρίσω τη Ρούλα, την Αχτίδα, τη Μαρία, να σφίξω το χέρι του κ. Σμαραγδάκη να κουβεντιάσω ξανά με τη Ρένα και τη Γιούλα, να φάμε παρέα, να μοιραστούμε ενδιαφέρουσες, ιδέες, ζεστασιά, πολύτιμη, γνήσια, επαφή με υπέροχους ανθρώπους, ανιδιοτελείς, δοτικούς, αληθινούς, μοναδικούς !!!
    Εύχομαι πολλά τέτοια ανταμώματα σε βορρά, νότο, ανατολή και δύση, με φίλους καρδιάς και αγκαλιάς !!! Οι φωτογραφίες όπως πάντα καταπληκτικές, τα δώρα θαυμάσια και η όλη ατμόσφαιρα της συνάντησης μαγευτική !!! Τα φιλιά μου και στις δυό σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδάκι μου γλυκό και εσύ μας έχεις λείψει.... και στην Θεσσαλονίκη μαζί με την Ρένα και την Γιούλα λέγαμε στην υπόλοιπη παρέα πόσο ωραία περάσαμε στην Πάτρα!!!! Η αλήθεια είναι πως αυτές οι φιλίες που βγήκαν μέσα από αυτή την γειτονιά είναι μοναδικές!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Φίλη μου αγαπημένη, κάθε σου επίσκεψη μία χαρά για μένα, σ' αγαπώ, σε εκτιμώ και ξέρεις οτι σε έχω στη θέση της καρδιάς γιατί η ψυχούλα σου και ο χαρακτήρας σου εκεί έχει θέση.Σε περιμένω ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου φίλη για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για όλα.... πραγματικά όταν βρίσκομαι κοντά σας νοιώθω πως είμαι με την οικογένειά μου.... τα αδέλφια μου και κάτι καλύτερο μπορώ να πω!!!! Πολλά φιλιά σε όλους σας!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΑΧΤΙΔΑΣ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ..ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ, ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ , ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
    ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΥΠΡΟΣ :)
    ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑ
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι μου πραγματικά αυτές οι συναντήσεις είναι μαγικές και εύχομαι να έρθει η ώρα που θα τις ζήσεις και εσύ!!! Μπορεί να πέφτει λίγο μακρυά η Κύπρος αλλά ποτέ δεν ξέρεις.... πάντα γίνονται θαύματα!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δελφινάκι μου, αρχές Αυγούστου κατεβαίνω Κύπρο για διακοπές. Αν είσαι εκεί, θα κάνουμε τη συνάντηση των δυο χαχχαααα. Πάντως εγώ θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά.

      Διαγραφή
  10. Εσείς μπορεί να γελάτε και να διασκεδάζετε εγώ όμως συγκινήθηκα...
    Α στο καλό, πρωί-πρωί...
    Φιλάκια πολλά, κούκλα μου!!!
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί συγκινήθηκες καλέ??????? δεν βλέπεις πως είμαστε όλοι μέσα στην τρελή χαρά!!!!!! Πάντως να ξέρεις... μπορεί να μην σας είχαμε κοντά μας, στην κουβέντα μας όμως ήρθατε!!!! Πολλά φιλιά!!!!!! Καλή εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  11. Α, εσείς περνάτε ωραία!!!
    Τι να πρωτοζηλέψω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην ζηλέψεις τίποτα..... απλά την επόμενη συνάντηση να φροντίσεις να είσαι κοντά μας, όπως βλέπεις δεχόμαστε και ανδρικό πληθυσμό!!!!!

      Διαγραφή
  12. Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε!! :) Να χαίρεσαι τα υπέροχα δωράκια σου!
    Πολλά φιλάκια Βίκυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω σε κάποια συνάντηση να είσαι παρούσα!!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  13. Πάντα έτσι καλά να περνάτε και ας ζηλεύουμε μερικές (με την καλή έννοια βέβαια) Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζηλεύεις... την επόμενη φορά φρόντισε να είσαι στην παρέα!!!!!

      Διαγραφή
  14. Όλο το ΣΚ ήταν εξαιρετικό... όμως η έκπληξη το απογείωσε!!! Χάρηκα τόσο πολύ, μα και να μη το πω πρέπει να φαινόμουν...χαχα... Να'σαι καλά Βικούλα και να ζούμε πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α,έχεις κι άλλο δωράκι αλλά αυτό το έφερα στις δικές μου αποσκευές...χαχα... Την Παρασκευή θα κάνουμε ανταλλαγή προϊόντων!!!

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα αυτή την συνάντηση......... θα έσκαγα αν δεν είχα καταφέρει να ανέβω!!!! Πολλά φιλιά και ραντεβού την Παρασκευή, άντε να κάνουμε και καμία δουλειά γιατί ξεχάσαμε και ότι είχαμε μάθει!!!! Φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
  15. Πάντα έτσι να μαζεύεστε όλοι μαζί και κάθε φορά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, γεμάτη γέλια, χαρές, αγάπη και φιλία!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρεθείς και εσύ σε αυτή την παρέα!!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  16. Τι θα γίνει καλέ, θα μαζευτείς και καθόλου σπίτι σου, μπάς και
    ηρεμήσουμε λιγάκι απ τις βόλτες σου ???? Κουραστήκαμε να ζηλεύουμε ..!!! Να είσαι καλά να βολτάρεις και να χαίρεσαι τα δώρα σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μαζευτώ????? κάπως δύσκολο το βλέπω... τώρα που έπιασαν οι ζέστες μάλλον θα εξαφανιστώ τελείως.... σε λίγες μέρες φεύγω διακοπές!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  17. ...να σασται καλα κοριτσια...η Ενωση ηταν καταπληκτικη..και μεις χαρηκαμε που σας ειδαμε..οοοοοοοοοοολες Μαζι..φιλια σε ολες..χαρουμενη βδομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να καταφέρεις και εσύ να ξανάρθεις στην παρέα μας!!!!!

      Διαγραφή
  18. Να'σαι καλά, να περνάς ακόμη καλύτερα και να μάς μεταδίδεις τη χαρά της ζωής, όπως εσύ ξέρεις ,με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο!!
    Φιλάκια!!! Καλή εβδομάδα, Βικάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πω! Πω! Πω! Τι έχασα!!! και πολύ καλά να πάθω!!!! Η επιτυχία της συνάντησης ήταν δεδομένη αλλά η υπέροχη έκπληξη την απογείωσε!!!!
    Την Σμαραγδένια έτσι την φανταζόμουν από την γλυκιά ήρεμη και χαρούμενη φωνή της!!!απόλαυσα τις φωτογραφίες όπου τα πρόσωπά σας εκπέμπουν την χαρά το γέλιο και την ευχαρίστηση!!!! Να 'στε καλά για τα χαρούμενα στιγμιότυπα που μας προσφέρατε!!Βίκυ,δεν έχω λόγια για ότι έκανες , για την καλοσχεδιασμένη έκπληξη και την σύσφιξη σχέσεων βορρά -νότου!!!!τα φιλάκια μου για όλα και να ξέρεις ότι το ήθελα πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι έχασες... έχασες!!! δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γιαυτό!!!! Η Ρούλα και ο κ. Γιώργος πραγματικά ήταν ένα φανταστικό ζευγάρι... ευγενικό, ήρεμο, χαρούμενο, και φοβερά ερωτευμένο!!! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που γνώρισα αυτούς τους άνθρώπους!!! Εφάκι μου το ξέρω ότι το ήθελες πάρα πολύ.... μια άλλη φορά θα σε έχουμε σίγουρα στην παρέα μας!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΣΥ!!
      ΕΤΙ ΒΙΚΥ;

      Διαγραφή
  20. ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΑ??????????????
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΒΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΚαθόλου δεν πειράζει που ζήλεψες!!!!!! και εγώ ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να συναντηθούμε!!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  21. Σας χαίρομαι..για το κέφι σας, τη ζωντάνια, την αγάπη σας..ω ναι, και αυτή την είδα στις φωτογραφίες...να είστε καλά..φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι όταν τα συναισθήματα είναι αληθινά φαίνονται και στις φωτογραφίες!!!!!! Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  22. φοβερή συνάντηση αυτά ειναι τα πολύ ωραία της ζωής....πως να μην ζηλέψουμε....?..ναστε ολοι σας καλά και πάλι τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην ζηλεύετε..... να φροντίσετε να είστε παρόντες σε επόμενη συνάντηση!!!!!! Καλή σου μέρα!!!!

      Διαγραφή
  23. Πολύ συγκινήθηκα Βίκυ μου!!!!! Μα πιο πολύ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!!
    Σαν να ήμουν κι εγώ εκεί.Ειδικά ο τρόπος που παρουσίασες την όμορφη έκπληξη με τη Ρούλα και τον κύριο Γιώργο, ήταν και για μας μια πολύ όμορφη έκπληξη. Πολύ χάρηκα γι' αυτή τη συνάντηση!!!
    Στις φωτογραφίες βλέπει κανείς τη χαρά και την αγάπη που ήταν διάχυτες ανάμεσά σας!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε μαζί μας αυτή την τόσο όμορφη συνάντηση.
    Να είστε πάντα καλά Βίκυ μου, να ζήσετε κι άλλες τέτοιες συναντήσεις!!!
    Φιλιά πολλά!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά ήταν μια φανταστική συνάντηση..... θα νόμιζε βέβαια κανείς ότι με την Ρούλα και τον κ.Γιώργο γνωριζόμασταν από πάντα!!!!! Εύχομαι όλοι να μπορέσουμε να έχουμε πάντα τέτοια ανταμώματα!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Μετα απο τόση χαρούμενη κούραση τι να πω πια εγώ Αγαπημενη μου Βικυ που αν δεν ήσουν εσύ αυτή η συναντηση δεν ξερω τι εξελιξη.. θα ειχε... χι.χι.. ήσουν επι του συντονιστικού..κυρία προεδρε..τέλεια.. στα καθηκοντα σου...(αλήθεια μηπως επρεπε να το σκεφτούν αυτοί την κυβερνήσεως;;;χι..χι..) ακομα γελαω... δεν εχω νιώσει τοσο ομορφα...σε παρέα...σαν να γνωριζόμασταν ολες μας χρόνια βρε παιδια.....μπραβο Βικάκι μου.. που τα εγραωες τοσο ωραια.. γιατί εγώ ακομα δεν εχω βρεί τον χρόνο να το κανω απο τον δικό μου χώρο..βλεπεις εσύ ξερεις οτι επρεπενα δώ και τους δικούς μου εδώ οι οποιοι ειχαν την σειρα μέτα απο εσας....ακομα δεν μπορώ να μαθω το λαπτοπ...χι.χι αλήθεια...τι δυσκολο που ειναι για μενα..........θελω το πληκρολόγιοοοοοοο μου..σνιφφφφφ.. να μπορώ να γραφωωωωω!!!!!! φιλακια πολλα και σε ευχαρσιστουμε για όλα Βικακι μας.....φιαλαι πολλα και στην Δημητρούλα σου.. πολλα φοαλια ..υ.γ. τι έχει παιδί μου το τηλεφωνο..σου;;; δεν μπορώ να σε παρωωωωωωωωω ..ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Ρούλα Καλημέρα..... νομίζω πως δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο, απλά κράτησα το στόμα μου κλειστό προκειμένου να καταφέρεις να φτάσεις με απόλυτη μυστικότητα μέχρι την Θεσσαλονίκη.... σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαζόντουσαν μέτρα της Τροχαίας γιατί στην πόλη θα δημιουργείτο πρόβλημα (κάτι σαν διαδήλωση θα έλεγα) προς τιμή του υπέροχου ζεύγους από τον Νότο!!!!! Θα σας κρατήσω για πάντα μέσα στην καρδιά μου.... μια και είστε η προσωποποίηση της χαράς και της αγάπης!!!!! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα και ελπίζω και σε επόμενη συνάντησή μας!!!! Πολλά πολλά φιλιά και στους δυό σας και μέσα στην ημέρα θα σας πάρω τηλέφωνο!!!!

      Διαγραφή
  25. Βίκυ μου χαίρομαι για το πανέμορφο Σαββατοκύριακο που περάσατε τόσοι άνθρωποι από διαφορετικά μέρη . Φιλίες που ξεκίνησαν από τα μπλογκς.
    Αναμένωμεν μελλοντική γνωριμία με αιτία η χωρίς αυτήν.
    Φιλιά χαρούμενα!







    11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει.... άγνωστοι άνθρωποι μέχρι χθες, που για κάποιον λόγο βρέθηκαν να μπλοκάρουν πάνω σε έναν άψυχο υπολογιστή, έγιναν πλέον φίλοι αγαπημένοι που αν και τους χωρίζουν αποστάσεις βρίσκουν τον τρόπο να τις εξαφανίζουν!!!!! Φυσικά και πιστεύω πως θα γνωριστούμε στο μέλλον (αμέσως μετά τις διακοπές θα έλεγα) Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  26. Η Ρεπόρτερ της παρέας. Μπράβο Βίκυ μου έκανες την πιο όμορφη παρουσίαση. Σ' αγαπάμε πολύ και μακάρι τέτοιες συναντήσεις σαν και αυτή να γινόταν συχνότερα. Η Ρούλα και ο κ. Γιώργος κέρδισαν την αγάπη μας και τη φιλία μας με την ανοιχτή καρδιά τους, την ευγένεια που τους διακρίνει και το πλατύ χαμόγελό τους. Να είναι πάντα καλά και να ξανασυναντηθούμε. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρεπορτάζ πέτυχε γιατί ήταν το κέφι... η χαρά... η αγάπη που το έκαναν πλούσιο!!!!! Το φοβερό ζεύγος του Νότου μας μάγεψε όλους.... και φυσικά όλοι ελπίζουμε σε μελλοντική συνάντηση μαζί τους!!!! Εμείς σίγουρα θα ξαναβρεθούμε.... ποιος να το έλεγε πριν από ένα χρόνο!!!!!!!! Σας αγαπώ πολύ (και τους δύο) και σας στέλνω πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  27. Τί όμορφη συνάντηση ήταν αυτή!!!!Μπράβο κορίτσια , να είστε όλες καλά και να περνάτε ομορφότερα!!Βικάκι , χαρά της ζωής φιλάκια πολλά σε σένα και στη Δημητρούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που δεν καταφέραμε να σας έχουμε όλους κοντά μας... πραγματικά μας λείπατε!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  28. Πόσο χαίρομαι! Σα να ήμουν κι εγώ μαζί σας!

    Εύχομαι κι άλλες πολλές αγαπησιάρικες συναντήσεις!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις και πιστεύουμε ότι σε κάποια από αυτές θα σε έχουμε κοντά μας!!!! ΠΟλλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  29. Να πω αλλη μια φορά οτι σε χαίρομαι με τα ταξίδια σου και με την χαρά σου!! Πάντα ετσι να είσαι Βίκυ μου και πάντα να ανταμώνεται!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πλήρης χαρακτηρισμός μου είναι "Τρελό παιδί... χαρά γεμάτο"... και σαν τρελό και χαρούμενο παιδί δεν παύω να τριγυρίζω από εδώ και από εκεί και να συναντώ υπέροχους ανθρώπους!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  30. Καλημέρα Βίκυ μου!! Ο Βορράς ενώθηκε με τον Νότο και η γλυκιά ανταποκρίτρια μετέφερε το όμορφο κλίμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Πάντα τέτοια ανταμώματα με γέλια, φωνές , αγκαλιές και περαστικούς να κοιτάζουν με απορία!! Να εχεις μια όμορφη εβδομάδα!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά είναι υπέροχο..... πίσω από τα άψυχα laptop κρύβονται απίστευτα όμορφοι άνθρωποι!!!! Κάθε συνάντηση και μία έκπληξη... και τελικά οι φίλοι καρδιές πληθαίνουμε!!!!! Πολλά φιλάκια γλυκιά μου!!!!!

      Διαγραφή
  31. ποσο χαίρομαι να τα διαβάζω αυτά!!!!!!!!!!!!!
    άνθρωποι όμορφοι με ανοιχτή καρδια και αγκαλιά να συναντιόνται και σαν να γνωρίζονταν από πάντα!
    Μπράβο χίλια μπράβο και όχι δε ζηλέψαμε...χαρήκαμε με τη χαρά σας!
    Είστε όλες υπέροχες...A κι σμαραγδένιος μας όλα κι όλα να μην τον ξεχάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείχνεις και πιστεύουμε κάποια στιγμή να γίνει και ένα αντάμωμα και για σένα!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  32. Αχ!! βρε κορίτσια, έχασα πολλά που έλειπα αυτή τη φορά, λυπήθηκα πολύ, και περισσότερο που δεν γνώρισα από κοντά τη Ρούλα την Σμαραγδένια με τον Σμαραγδένιο της!! Να δω την Μαρία, εσένα Βικούλα και την κορούλα σου, και όλες εσάς αγαπημένες μου!!!Έλειπα για το μνημόσυνο του μπαμπά μου, και δεν πήρα είδηση την συνάντησή σας!! Κρίμα!! κι ούτε ένα τηλεφώνημα που λέει και το τραγούδι;;!! Δε μπορώ να συνεχίσω, συγχίστηκα, χα χα χα!! φιλάκια....σας αγαπώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μα πως μου ξέφυγε αυτή η ανάρτηση. Επρεπε να γυρίσει η μακεδονισσα στην Κρητη για να μου κρουσει τον κοδωνα για να την δω. Φαινεται μια χαρα οτι περασατε τελεια. Εσύ πάλι που επρεπε να πας βόρεια για να συναντησεις τους νότιους, τι να πω. Λιγο πιό βόρεια και θα ήμουν κι εγω στη φωτογραφια. Καλέ δεν κανετε μια μπλογγοεκδρομη στην Ουγγαρια? Φιλακια διπλα σας στελνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...