Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή στα θρανία!!!!!!


Φυσικά τα έχετε μάθει τα νέα….   μερικά παιδάκια από την μπλοκογειτονιά αποφασίσαμε να ξαναγυρίσουμε στα θρανία!!!!!!!!!  
Ααααααα  όχι δεν θα μάθουμε την Α Β από την αρχή….  

Ζωγραφική θα μάθουμε!!!!!!!  


Η καλή μας η δασκάλα 


μας έμαθε τι υλικά πρέπει να αγοράσουμε 


και μας  έβαλε να ζωγραφίσουμε μία κοπέλα…




Στο πρώτο μάθημα βέβαια την έκανα κοπάνα... είχα βλέπετε να φτιάξω κάτι συρτάρια για την Ρένα….  
Όμως η «Κυρία μας» ήταν απασχολημένη και ευτυχώς πρόλαβα  να κάνω την εργασία μου πριν ξανά μπει στην τάξη…


Εσείς φίλες μου και συμμαθήτριες μου τι λέτε τα πήγα καλά….  ή θα μου ζητήσει να έρθω με τον κηδεμόνα μου?????




55 σχόλια:

  1. Bικυ μου, τα πηγες θαυμασια!!!! Σιγουρα θα παρεις 10΄με τονο!!!!!!!
    Ελα απο το σπιτακι μου να παρεις το βραβειο Creativ Blogger!!!!! Aπο μενα για σενα με πολυ αγαπη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα μου μόλις βγούμε διάλειμμα θα περάσω να πάρω το βραβείο, για το οποίο σε ευχαριστώ πολύ!!!!!! Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

      Διαγραφή
  2. Σχεδόν ήδια την κάνατε, μπράβο σας κυρία Βίκυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θα ξεχασω με τιποτα..οταν μας ελεγε βγαλτε μολυβι και χαρτι..και οταν δεν ηξερα ορθογγαφια..ηθελα να δειρω την διπλανη μου γιατι εβαζε παντα το χερι μπροστα για να μην δω..κοριτσι εισε πολυ καλη στο μαθημα της ζωγραφικης..αλλα να δουμε τι θα πει και η δασκαλα..καλο σ.β...καλα να περασεις..και οχι αλλες απουσιες..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω και εγώ… άσε να δούμε τι θα πει η δασκάλα!!!!!! Άλλες απουσίες δεν θα κάνω το υπόσχομαι!!!!!! Καλό Σαββατοκύριακο…. Πολλά φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Βίκυ,εφοδιάστηκες και ξεκίνησες βλέπω-άντε καλή αρχή!
    Όμορφο το σχέδιό σου,με άριστα ξεκινάς.

    Τα υλικά τα έχω ήδη,αλλά η μαθήτρια τεμπελιάζει,θέλω το χρόνο μου χιχι...
    Καλό Σ/Κ-φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αναρτήσεις σου δεν δείχνουν ότι τεμπελιάζεις…. Εγώ τελείωσα τα συρταράκια μου πρώτα – μην αφήσω την Ρένα να κλαίει χα!χα!χα! και μπήκα επιτέλους στην τάξη!!!!! Πολλά φιλιά Καλο Σαββατοκύριακο!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ......ΑΡΙΣΤΑ 10 ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Βίκυ μου για πρώτη φορά τέλειο το αποτέλεσμα το χεράκι σου πιάνει πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά ..μια χαρά Βίκυ...προχώρα τόχεις...καλό ΣΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα!!! δεν το έχω σκοπό να τα παρατήσω!!!!!!! Φιλάκια Πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  8. Πολυ καλη δουλεια!!!!Μπραβο!!!Επιμελη σε βρισκω!!!!Εγω ακομη να κανω το μαθημα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ, ποιο κηδεμόνα σου.... εσύ την έκανες τέλεια την κοπελιά. Να δεις που η κυρία θα σου βάλει άριστα...
    Μπράβο Βικούλα
    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Φιλία μου από την πρώτη ημέρα στο σχολείο και έκανα κοπάνα… τώρα η «Κυρία» μου την έχει φυλαγμένη… άμα με βρει αδιάβαστη… την έβαψα!!!!!! Φιλάκια Πολλά καλό Σαββατοκύριακο!!

      Διαγραφή
  10. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΒΙΚΥ ΜΟΥ!!!!!!!!!
    ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΛΕΩ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΡΙΡΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑ!
    ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ;
    ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ;
    ΣΑΝ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου έκανα ένα διάλειμμα από τα συρτάρια… γιατί την αποβολή την είχα στο τσεπάκι!!! Έλα και εσύ στο μάθημα η «Κυρία» είπε ότι έχουμε ακόμα πολλά θρανία άδεια!!!!! Το κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια δεν είναι η Χαρούλα!!!!!!! Πονάει το δοντάκι της και δεν έρχεται στο μάθημα!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. ΒΙΚΗ μου .....καλέ εσύ μας ξεπέρασες..!!!!τι ωραιο ύφος έχει η δικιά σου;;;;; μπραβο με 10 σου βέζουμε εμείς η δασκάλα ας σου βάλει ότι θέλει.....πάντως το δεκάρι με τον τόνο το πήρες...απο τις συμαθήτριες σου.... φιλακια πολλα ...και να μην αργείς στο μάθημα.....φιλουρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ της συμμαθήτριές μου… αλλά μην φωνάζετε και κάνετε φασαρία γιατί η επιθεωρήτρια μάλλον είναι πολύ αυστηρή!!!!!! Δεν θα ξανά αργήσω στο μάθημα το υπόσχομαι!!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Αν σου ζητήσει κηδεμόνα,ευχαρίστως να σε συνοδέψω , για να εισπράξω τα εύσχημα!!!!Καλέ τέλεια η κοπελάρα σου και με πολύ καλή έκφραση!!!ΑΡΙΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κυρία Χρυσάνθη... ελπίζω να σας βγάλω ασπροπρόσωπη και να μην μετανιώσετε που κάνατε τον κηδεμόνα μου!!!!!!!! Μας έχει λείψει… Πολλά φιλιά Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

      Διαγραφή
  13. ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
    ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΘΡΑΝΙΑ!!!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!ΑΝΤΕ ΦΥΓΑΜΕ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιμπαιδισμοί Εφάκι μου… ευτυχώς που υπάρχει και η δια βίου μάθηση και η κυρία μας είναι μικρή… έχει όρεξη και θα μας ανεχθεί…. !!!!!!!!! Φιλάκια Πολλά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Έχω έρθει ώρα αλλά διάβαζα χάζευα και διάβαζα τα σχόλια.Τ'είπαν όλα και η δικιά μου γνώμη δεν έχει μεγαλύτερη αξία.Θα την πω όμως γιατί εγώ βλέπω κάτι που οι άλλες δεν βλέπουν.Όχι γιατί ξέρω ζωγραφική αλλά γιατί γνωρίζω αυτά τα μάτια.Εσύ φυσικά τα γνωρίζεις περισσότερο απ'όλους Βίκυ μου γιατί τα έχεις γεννήσει.Εγώ βλέπω την Δήμητρα.Τυχαίο ή όχι αυτό βλέπω κοιτάζοντας αυτό το υπέροχο βλέμμα.Είδα πολλά ωραία σκίτσα αλλά εδώ είδα τα πιο εκφραστικά μάτια.Εσύ το είδες αυτό που σου λέω;Ομολογώ πως με ''εντυπωσίασες''.Μη ζηλέψετε οι άλλες αλλά εδώ βγήκε ψυχή.Τώρα για να κάνω και μια παρατήρηση...όλα σας τα κουτάκια και τα μπουκαλάκια και τα πραματάκια τα φωτογραφίζεται σαν να είναι να μπουν σε περιοδικό.Αυτά τα καημένα τα σκίτσα γιατί τα στραβοφωτογραφίζετε;Μα ένα σωστά τραβηγμένο δεν έχω δει.Θέλουν να είναι κάθετα εντελώς αλλιώς παραμορφώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το έλεγα εγώ… μην φωνάζετε η «Κυρία» έρχεται… τίποτα αυτές!!!!!!!! Και να που μπήκατε και δεν σας πήραμε είδηση!!!!!!!!!!! Χαίρομαι που άρεσε το πορτραίτο της κοπέλας… την φωτογραφία την άλλαξα και πιστεύω ότι αυτή είναι πιο σωστά τραβηγμένη… τώρα για τα μάτια τι να πω… ίσως τα «μάτια της Δήμητρας» να είναι τα μόνα μάτια που βλέπω μπροστά μου!!!!!!!! Σε ευχαριστώ!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Τώρα που την βλέπω ίσια είδα και μια μικρή λεπτομέρεια κάτω δεξιά στο πηγούνι.Θέλει λίγο άνοιγμα.Δεν αλλάζει τίποτα απ'όσα είπαμε πριν βέβαια, αλλά να μη φύγω χωρίς διόρθωση.Μπράβο άργησες μεν αλλά μας αποζημίωσες.Άριστα!Είναι κι άλλα δύο,μη ξεχνιόμαστε...

      Διαγραφή
    3. Κυρία… κυρία… συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι είπατε… ποια είναι τα άλλα δύο???? Μην ξεχνάτε ότι στο πρώτο μάθημα ήμουν απούσα!!!!!!1

      Διαγραφή
    4. Κυρία κατάλαβα 3/4 και προφίλ... θα τα φτιάξω και αυτά σύντομα!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Θαυμάσια τα πήγες, Βίκυ. Δεν θα χρειαστεί να σε συνοδεύσει η Χρυσάνθη.Και για πρώτη και τελευταία φορά ........σε συγχωρώ για την καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ Κυρία Επιθεωρήτρια και σας υπόσχομαι να είμαι συνεπείς από εδώ και μπρός!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Άμα πήρες και τον επιθεωρητή...ποιος σε πιάνει...

      Διαγραφή
  16. ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΙΑ;;;;ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ (4ο ΤΕΛ ΑΘΗΝΩΝ)ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 20 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!!ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ....ΦΡΙΚΗ!!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΣΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουυυυυυυυυυυυ πολλά πράγματα κάνω χάλια!!!!!! Αλλά δεν στα λέω κορόϊδο είμαι… να τα μάθουν και οι άλλες και να γίνει εδώ της τρελής!!!!!!! Αν εσύ Φωτεινή μου γύρισες πίσω 20 χρόνια… εγώ γύρισα σχεδόν 40… τότε που έκανα μαθήματα για να μπω Πολυτεχνείο!!!!!! Χα!χα!χα! γιαγιά η μαθήτρια… δεν τα φανταζώσουν!!!! Πολλά Φιλάκια και Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Μπραβο Βικη μου ! Η καλύτερη μαθήτρια!!!
    Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησα να μπω στο μάθημα αλλά τα κατάφερα Μαριάννα μου…. και το καλό είναι ότι συμφώνησε και η επιθεωρήτρια!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Εσύ το έκανες πιό όμορφο από όλες μας!!!! Μάλλον είναι αυτό που λέει και η δασκάλα, έβαλες συναίσθημα. Μπράβο Βίκυ. Πήγα χθες στην έκθεση και την γνώρισα, πολύ γλυκός άνθρωπος........ τίποτα δεν είναι τυχαίο!!! (δεν "γλύφω" τη δασκάλα.... αλήθεια σας το λέω!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γλύφεις την δασκάλα...... Επειδή την ξέρω από καιρό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου "τίποτα δεν είναι τυχαίο"!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  19. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά τολμώ Νάσια….. δεν είναι ότι τα καταφέρνω πάντα!!!! Έχω πολλές αποτυχίες στο ενεργητικό μου αλλά μαθαίνω από αυτές!!!!!!! Να πας στην έκθεση πραγματικά αξίζει να δεις τον πίνακα της Μαρίας από κοντά…. μα και την ίδια που όπως σου έχω πει και στο παρελθόν είναι εκπληκτικός άνθρωπος!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
  20. Είδα οτι κάνατε παιχνίδι εν τη απουσία μου...
    Ευκαιρία να μου προσθέσετε και κοτσιδάκια να μου τα τραβάτε.
    Βίκυ για να πάμε στην έκθεση τσιμπήσαμε θετικά σχολια απο την Κυρία,τι να περιμένω εγω που μόνο ο αέρας που φυσάει μπορεί να με φέρει κατά κεί;
    Τλπ θ ακολουθήσω το μοιραίον όποιο κι αν είναι, όσο για το σκίτσο,πράγματι είναι το πιο φυσικό όλων μας.Απέφυγες τη γουρλωμάτα γόησσα, γιατί έχεις άλλα μάτια σαν τα μάτια σου!
    Φιλάκια πολλά(είμαι σίγουρη θα σου ρθουν γρήγορα,ο αέρας ευννοεί, ειναι απίστευτος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρούλα δεν είσαι εντάξει…. εγώ αμέσως είπα ότι δεν είσαι το κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια!!!!! Σου πέρασε το δοντάκι σου?????? Τα Φιλάκια μου ήρθαν και σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Μια χαρά!!! Θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη η δασκάλα σου με την απόδοση σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είπε… αλλά δεν τα έχω φτιάξει όλα… υπάρχει συνέχεια!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Βικυ μου την εκανες τελεια!!Εγω σου βαζω 10 με τονο!!!!Μπραβο!!!Φιλακια πολλαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ!!!!!!!! Πολλά φιλιά... μας έχεις λείψει!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Γιατι καλε να πας με τον κηδεμονα σου, μια χαρα εκανες την εργασια σου,κουκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι θα τον γλυτώσω τον κηδεμόνα…. τα μισά από την εργασία ξέχασα να τα φτιάξω!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...