Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Καθρέφτη... Καθρεφτάκι μου...

                                                                                                                               
Τον είδα να παίρνει τον δρόμο για τους κάδους απορριμμάτων και κόντεψα να τσακιστώ στις σκάλες για να προλάβω το κακό...








Το πιθανότερο είναι όταν η αγαπημένη μου φίλη και γειτόνισσα τον ρώτησε «καθρέφτη... καθρεφτάκι μου ποια είναι πιο όμορφη από μένα ???» να μην της έδωσε την αρεστή απάντηση…  και αυτή  τον ξεμάλλιασε και  του έδειξε τον δρόμο για τα σκουπίδια...

Τον μάζεψα λοιπόν – ευκαιρία δεν έχασε η σκυλίτσα μου για να δει την πανέμορφη φατσούλα της – και αποφάσισα να τον γιατρέψω από το τραύματά του...


Του έβαλα γαζούλες...



Τρεις – τέσσερεις στρώσεις κομματάκια εφημερίδας βουτηγμένα στην ατλακόλ...



Ακριλικό λευκό χρώμα...



Πάστα Texture thick...
Λαδοπράσινο χρώμα...




Πατίνες στην μπαμπουδένια του  μπορντούρα… και Πεταλουδίτσες με decoupage σε αλουμινόχαρτο...








Κορδελίτσες… και χαντρούλες...


Και έτοιμος ο καινούργιος πλέον καθρέπτης για φωτογράφιση…  πριν μεταφερθεί στο δωμάτιο της κόρης μου!!!  Όσο για την αγαπημένη μου φίλη όταν τον ξαναείδε...  δεν πίστευε ότι  αυτός ήταν «ο ξεμαλλιασμένος μπαμπουδένιος της καθρέπτης»




18 σχόλια:

  1. Χα, καλά να πάθει η άσπλαχνη φίλη που πήγε να τον παραπετάξει!
    Είδες παιδί μου; Και τα άψυχα σαν τους ανθρώπους είναι ,πρέπει να βρουν τον καταλληλο άνθρωπο που θα τους δώσει αγάπη και φροντίδα και τότε φαίνεται τι κρύβουν μέσα τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααααα, επιτέλους Βικούλα, μπορούμε πια να σου γράψουμε σχόλια, τί είχε πάθει η ανάρτησή σου και είχε κολλήσει ??? Σου έλεγα λοιπόν στο μήνυμά μου ότι μου αρέσει πάρα πολύ η νέα υφή που έδωσες στον καθρέφτη η οποία, μαζί με το κατάλληλο πράσινο που επέλεξες, σε παραπέμπει στην πρασινάδα του δάσους. Κι αυτή την αίσθηση συμπληρώνουν οι υπέροχες πεταλούδες.
    Αλήθεια, είναι από απλό αλουμινόχαρτο ή κάτι πιό χονδρό ?? Πολλά φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να έβλεπα την γειτόνισσα που τον πέταξε όταν τον είδε μεταμορφωμένο απ'τα χεράκια σου!!!Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αλλαγές!Μπράβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωωωω τεράστια αλλαγή..είναι όνειρο..καλό μήνα εύχομαι και καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποδηλάτησα...το έφτιαξες το μηχάνημα επιτέλους....καλό μήνα ...δημιουργικό...

    Ο καθρέπτης ωραιότατος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το λιφτινγκ οχι μονο πετυχε αλλα τον εκανε αγνωριστο.Καλο και ομορφο μηνα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς δεν περιμέναμε πολύ...καταπληκτική η μεταμόρφωση του καθρέφτη!!!!! Εγινε πολύ όμορφος με αυτό το γλυκό πράσινο χρώμα και τίς απίστευτες πεταλούδες.Με εντυπωσίασες με αυτή την πάστα που χρησιμοποιησες, το decupage με to αλουμινόχαρτο τίς γαζες, τρελένομαι για τέτοια.Μπράβο Βίκυ μου και που τον έσωσες και που τον άλλαξες με τόσο όμορφο τρόπο.Σε φιλώ πολύ πολύ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βικυ μου τον άλλαξες τα φώτα!!!!Τον κούρεψες,τον χτένισες και τον στόλισες και με πανέμορφες πεταλουδίτσες !!Ενας κατακαίνουργιος όμορφος καθρέφτης!!!Τα συγχαρητήριά μου για την εφευρετικότητά σου στον τρόπο αποκατάστασης του πολυτραυματία!!!
    Το λαδοπράσινο χρώμα πιστεύω δεν είναι τυχαίο???Το ίδο χρώμα απέκτησε και η καλή σου γειτόνισσα όταν τον είδε και τράβαγε τα δικά της μαλλιά !!χαχαχα
    Τέλειος Βίκυ μου.Γειά στα χρυσά σου χεράκια!!!!
    Καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βίκυ μου, αγνώριστο τον έκανες! ρομαντικό , πανέμορφο!!μπράβο σου! Πέρνα από το blog μου που σου έχω μια έκπληξη τυχερούλα!!! περιμένω να μου στείλεις στο email μου την διεύθυνσή σου, για να σου στείλω την έκπληξη! φιλάκια και καλό μήνα. Πάντα τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ!!!!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό μήνα και καλώς σε βρήκα! Πολύ όμορφη η αλλαγή του καθρέφτη! Μπράβο...συνέχισε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ!
    ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου και την φαντασία σου! Φιλάκια, Βίκυ μου και καλό μήνα !
    Υ.Γ. Θα πιούμε εκείνο τον καφέ που λέγαμε???? Η μετά το δημοψήφισμα ??Χαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπεροχος πραγματικα Βικυ μου!!!!!!!Καλο μηνα φιλακια πολλααα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σας …
    πραγματικά χαίρομαι που σας άρεσε ο καθρέφτης, τελικά η μεταμόρφωσή του ήταν αρκετά δύσκολη… μια και δεν είχα ξαναδουλέψει πάνω σε μπαμπού… δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την θερμοκόλλα για να τοποθετήσω τις γάζες, έτρεχε η ατλακόλ από τα κενά του μπαμπού … γενικότερα ένας χαμός!!! Όμως από υπομονή δεν μπορώ να πω – ως γνήσια ταυρίνα – η Χρυσάνθη ξέρει καλά την υπομονή των Ταύρων!!! τελικά τα κατάφερα… τώρα για την φιλενάδα τι να σας πω όταν τον είδε τελειωμένο μάλλον πείρε το χρώμα του… χα!χα!χα! Όμως έχω ένα παράπονο… μπορώ να το πω??? κανένας δεν έκανε σχόλιο για την σκυλίτσα μου!!! κρίμα την πόζα που πήρε μπροστά στον καθρέπτη!!!!
    Και για τις πεταλούδες που με ρωτάτε … τις έκανα decoupage πάνω σε αλουμινόχαρτο, τις άφησα να στεγνώσουν, τις έκοψα προσεκτικά και τις ξανακόλησα σε άλλο ένα φύλο αλουμινόχαρτο με ατλακόλ κρυσταλλιζέ αυτή την φορά, τις άφησα να στεγνώσουν πολύ καλά και ξανά έκοψα το σχέδιο… με αυτό τον τρόπο κατάφερα να κάνω τις πεταλουδίτσες εύκαμπτες!!! Δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τρόπος, όμως δεν ήξερα κάποιον άλλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσπάθησα να γράψω σχόλιο απο την πρώτη ώρα αλλά εις μάτην.Τώρα μπορώ να πώ οτι εδώ μέσα μόνο blog δεν είναι η εντατική του ΚΑΤ,ίσως...
    Καλέ Κυρία έπίδεσμο για επίδεσμο δεν αφήσατε κι έχουν ανέχει ακαι τα Νοσοκομεία!
    Κάθε σου νέα δημιουργία με αφήνει άφωνη για την αρχική μορφη, την έμπνευση,την ολοκλήρωση.Οσο για εφαρμογές είναι οτι το μυαλό μας κατεβάσει και μας λύσει το πρόβλημα.Μήπως έτσι δνε ξεκίνησαν όλες οι τεχνικές;απο πειραματισμούς
    ...κι εσύ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ σ αυτά!!!
    Φιλιά και στις δυό (και στο σκυλί καλέ παραπονιάρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μεταμόρφωση μοναδική! Σίγουρα η φίλη σου έπαθε πλάκα μ' αυτό που πέταξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικά πάρα πολύ όμορφος ο καθρέφτης, και οι πεταλουδίτσες στο τελείωμα το κερασάκι στην τούρτα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...